GPS nyomkövetők

Mini GPS nyomkövető termékeink

Ingyenes üzemeltetéssel, havidíj nélkül!

Használja, mint a filmekben! Az általunk forgalmazott GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket, illetve azok pontos helyzetét valós időben online követheti a Google térképen vagy az azok által megtett utakat akár évekre visszamenőleg is ellenőrizhetjük. Utólagos út-adat ellenőrzés esetén egy kattintással teljes útlistát nyomtathat.
A GPS nyomkövető online rendszerünk, szemben az olcsó pár ezer forintos GPS nyomkövető  készülékekkel  nem kínai szerveren működnek hanem hazai szerveren, választható Magyar, Német, Angol és Orosz nyelven.
További nagy előnye az általunk forgalmazott GPS nyomkövető készülékeinknek, hogy időtartam korlátozás nélkül (nem DEMO módban) használhatják azokat.
A nálunk vásárolt GPS nyomkövető lehallgató készülékek használata havidíj mentes, tehát felénk semmiféle, a megvásárlás után levő díjkötelezettség nincs és ami nagyon fontos, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülék megvásárlásakor semmifél személyes adatot a vásárlóról nem rögzítünk.

FONTOS TUDNIVALÓK VÁSÁLÁS ELÖTT:  KLIKK…


GPS nyomkövető lehallgató készülék

Sms alapú készülék Google térkép használattal.
Ezt a készüléket azoknak az ügyfeleinknek javasoljuk, akik alkalomszerűen szeretnék a készülék pozícióját ellenőrizni és nem folyamatosan megfigyelni.
pl: kerékpár vagy gépkocsi lopás esetén amikor kifejezetten csak arra az alkalomra szeretnék igénybe venni a helymeghatározást.
Gps nyomkövető megbízhatóságában ár-érték arányában kiváló választás.

garmin_gtu_10_gps_tracking_unit_1 

Ár: 65,000Ft


Prémium kategóriás mini GPS nyomkövető

mini gps nyomkövető gps nyomkövető készülék

Prémium kategóriás mini GPS nyomkövető készülék csak nálunk!
Minőségi felhasznált anyagok és összeszerelés jellemzi, szálcsiszolt allumínium ház és minőségi tartozékok találhatóak az alapcsomagban.
Nyomkövető készülék haználatához SIM-kártya nem szükséges, a gps kordinátákat SD kártyára rögzíti és azt utólag a készülékhez mellékelt szoftver segítségével olvashatunk ki.
Nyomkövető a kordináták rögzítését 1mp-es periódusban végzi, akár egy sáv-váltást is láthatunk a térkép szoftveren az utólagos kiolvasás alkalmával.
Nyomkövető készüléket detektorral nem lokalizálható, gépkocsiba rejtés esetén kizárólag annak részleges szétszerelésével szemrevételezéses átvizsgálással deríthető fel.
Gps nyomkövetőt hordhatja pénztárcájában, rejtheti gépkocsijában vagy gyermeke táskájában. Méretei: 60 x 40 x 50mm
Tartozékok: vízálló mágneses tartó, SD-kártya, hálózati töltő.

gps nyomkövető rendszer
Ár: 119,900Ft


ONLNE_GPS 1 hét illetve 1 hónap üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék, opcionális lehallgató poloska üzemmóddal. 

mini gps nyomkövető
Ingyenes üzemeltetés, havidíj nélkül!

GPS nyomkövető lehallgató készülék pontos helyzetét és sebességét térképen  követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg ,mint a filmekben…

Utólagos adatlekérése esetén egy kattintással teljes  listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonal és az eszköz pontos sebességének adataival, a nyomtatás PDF vagy EXCEL formátumban érhető el.
Lehetőség van a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett út vagy utak térképen való felrajzolására is és azok azonnali nyomtatására a jobb átláthatóság vagy magánnyomozók esetében a pontos jegyzőkönyvezés érdekében.
GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, Magyar nyelven és lehetőség van további nyelveket kiválasztására is. GPS nyomkövető lehallgató készüléket kettős működés jellemzi (SMS/GPRS), akár rendszertől független is használhatjuk.
GPS nyomkövető lehallgató készüléket távolról SMS parancsokkal vezérelhetjük akár ki-be kapcsolhatjuk.
Több programozható funkció áll rendelkezésre: Sebesség riasztás
Mozgásérzékelés (gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén,
Beépített rejtett mikrofon az esetleges lopások esetén a lehallgató készülék üzemhez.
GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmasak szállítmányok,  járművek, személyi, idős   emberek, házi kedvencek nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzésére nélkülözhetetlen technikai eszköz.
GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is megvásárolhatóak szaküzletünkben, akár egyedi igények megoldások figyelembevételével.

GPS nyomkövető lehallgató készülék üzemideje:
1 naptól akár több hónapig tartó működési idővel.

1 hetes / 1 hónap üzemidekjű GPS nyomkövető lehallgató készülék ára:

Ár: 115,000Ft / 155,000Ft

 Egyedi extra üzemidejű egyedileg gyártott GPS nyomkövető készülékek

 • kapacitás függvényében mérete változó
 • teljes online térképes felület
 • lehallgatás funkció külső vagy belső mikrofonnal szerelve
 • egyedülállóan hosszú üzemidő méret függvényében
 • többsávos 850/900/1800/1900Mhz GSM modul
 • havidíj mentes nyomkövetés

gps mini nyomkövetők 


GPS nyomkövető lehallgató készülékek általánosságban:

Az elektronika rohamos fejlődésével már nemcsak haditechnikai célokra és járműipari célokra használnak GPS nyomkövető lehallgató készülékeket, hanem polgári célra is bárki számára elérhetőek ezek az eszközök. A GPS nyomkövető lehallgató készülékeket a hétköznapi civil életben számtalan felhasználás jellemzi gépjárművédelemtől egészen az idősek felügyeletéig.

GPS nyomkövető lehallgató készülékek hazánkban elterjedt alkalmazási területei:

 • Robogók, motorkerékpárok GPS nyomkövetése
 • Gépkocsik, teherautók, hajók GPS nyomkövetése
 • Céges gépkocsi flották GPS nyomkövetése
 • Munkagépek, nagy értékű szerszámgépek, munkapadok biztosítása, lopás esetén azok tárolási helyének, mozgásának GPS nyomkövetése
 • Árvédelem, rakományok, konténerek GPS nyomkövetése, útvonal ellenőrzése
 • Idős betegek, hozzátartozók GPS nyomkövetése
 • Kirándulás, túrázás baj esetén segítséghívás és pontos GPS helymeghatározás (lehallgató készülék üzem aktiválás)

Mindenki számára látható a fenti felsorolások alapján, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülékek rendkívül széles felhasználhatósága és létjogosultsága.
A nálunk vásárolt GPS nyomkövető lehallgató készülékeknek köszönhetően az utóbbi években több eltulajdonított robogó, gépkocsi és egy esetben munkagép is visszakerült eltulajdonítás után a jogos tulajdonosához.

Mini GPS nyomkövető lehallgató készülékek egy másik fontos és sok céget érintő felhasználási területe az áruvédelem. Nagy értékű szállítmányok jellemzően laptopok, mobiltelefonok és értékesebb elektronikai berendezések szállításakor a kartondobozok közé könnyedén elrejthetjük a mini GPS nyomkövető lehallgató készüléket, ami lopás esetén pontosan megmutatja az eltulajdonított áru pontos helyzetét és annak útját például az orgazdáig. Kereskedelmi forgalomban megvásárolható nyomkövető készülékeket működésük szerint két csoportra oszthatjuk: aktív online GPS nyomkövetők lehallgató készülékek és a passzív GPS nyomkövető lehallgató készülékek.


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó poloska detektorok, eladó mini hangrögzítők, eladó gpy nyomkövetők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről valós garanciával!


Bővebben a GPS-nyomkövető készülékekről