GSM eszközök

GSM alapú gsm lehallgató készülékek

Itt találunk miden olyan készüléket, aminek a működéséhez elengedhetetlen vagy valamilyen kapcsolatban áll a gsm telefonokkal, vagy azok hálózatát használják. Például gsm alapú bébiőr lehallgató készülék, ahol magában a lehallgató készülékben egy SIM kártya van elhelyezve és működés közben a gsm hálózatra kapcsolódva (mint kommunikációs csatorna) közvetíti síró gyermekünk hangját telefonkészülékünkre. Nagy előnye a gsm lehallgató készüléknek, hogy hatótávja korlátlan a rádiófrekvenciás készülékekhez képest. A gsm lehallgató poloskák  térhódítása ezen a területen elsöprő, nem beszélve széleskörű felhasználhatóságáról. A mai biztonságtechnikai rendszerek és eszközök sok esetben a gsm hálózatot használják kommunikációs csatornaként az adatok közlésére. Gondoljunk például gps nyomkövető készülékekre, vagy akár a riasztóközpontoknál használatos gsm modulokra, ami riasztáskor jelzést küld mobiltelefonunkra vagy előfizetés esetén egy távfelügyeleti központba.

Számtalan további felhasználás jellemzi: épület automatizálás, locsoló rendszerek,átjelzőkSIM Kártyás lehallgató készülék, GSM poloska

minipoloskahangrogzitolehallgatókészülék

GSM poloska használata egyszerű. Elegendő, ha bármilyen telefonszolgáltató által használt aktív SIM kártyát elhelyezünk a lehallgató készülékbe. Ezt követően bármilyen mobiltelefonból ha felhívjuk a benne lévő sim telefonszámát az mindenféle hangjelzés nélkül felveszi a hívást és közvetíti a környezetében zajló beszélgetéseket. A telefonhívás befejezése után a GSM lehallgatás  automatikusan alvás módba kapcsol.
Bővebben…SIM-kártyás ONLINE video kamera

gsmcamzoom
Élő videó és hang átvitel, teljes ONLINE vezérléssel
Belső memória rögzítés és automatikus éjszakai infra üzemmód
WIFI internet és internetes előfizetés nem szükséges a készülék üzemeltetéséhez!

Mobiltelefonról vezérelhető funkciók:
– Optika forgatás 180-fokos látószögben
– Zoomolás
– Fényerő állítás a fényviszonyoknak megfelelően
ki-be kapcsolás
– Rögzítés 32GB SD-kártyára
Korlátlan hatótáv
– Belső akkumulátor

Felhasználási javaslat:
Biztonságtechnikai célokra, gyermekfelügyeletre, értékeink védelmére.
Használata különösen javasolt nyaralókban, ritkán lakott ingatlanokban, telephelyeken
ahol vezetékes internet szolgáltatás nincs vagy kihasználatlanság miatt nem is lenne érdemes arra előfizetni.
Ezekben az esetben egy hívással ellenőrizni tudjuk, hogy valós betörésről vagy pedig téves riasztásról van szó.

Ár: 65.000 FtManuális mobiltelefon blokkoló, lehallgatás elleni védőtok

Minden mobiltelefon lehallgató készülék és nyomkövető készülék is egyben!
Mindez nem csak központilag a hatóságok számára elérhető hanem az interneten illegálisan megvásárolható mobiltelefon kémszoftverek révén gyakorlatilag bárkinek.
Ezzel a rádiófrekvenciás tasakkal elkerülhetjük mobiltelefonunk illetve annak környezetének a lehallgatását, valamint mobiltelefonunk nyomkövetését.
Használata egyszerű, a blokkoló tok rendelkezik egy biztonsági rekesszel amibe ha a telefonunkat elhelyezzük azzal teljesen kiküszöbölhetjük mobiltelefonunk vagy annak környezetének lehallgatását és mobilkészülékünk nyomkövetését.
Okos-telefonok esetében amikor sok esetben nincs lehetőség az akkumulátort a készülékből kivenni különösen ajánlott.

Kikapcsolt mobil is lehallgatható!!!    Cikk…

Mobiltelefon blokkoló további felhasználási területei a külső adatlopások ellen

– Hitelkártyák védelme
– Biztonsági beléptető kártyák védelme
– Mindenféle chippel rendelkező elektronikus kártyák védelmeMini GPS nyomkövető lehallgató termékeink

Ingyenes üzemeltetéssel, nincs havidíj nélkül!
GPS nyomkövetők  lehallgató készülékek helyzetét térképen  követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg ,mint a filmekben…
Utólagos ellenőrzés esetén egy kattintással teljes a GPS nyomkövető lehallgató készülékek által megtett útról vagy annak sebességéről pontos listát nyomtathat
Lista nyomtatása történhet PDF vagy EXCEL formátumban.
GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven és igény estén további nyelveket is választhatunk.(Angol, Német, Orosz)
GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS/GPRS kettős működés jellemzi, akár rendszertől független is használhatjuk.
GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS parancsokkal távvezérelhetjük, akár ki és be kapcsolhatjuk.

GPS nyomkövető lehallgató készülékeink alkalmas szállítmányok,  járművek, személyi, idős emberek, házi kedvenceink GPS nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik precíz elvégzésére.
GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással.
GPS nyomkövető lehallgató készülékeink üzemideje: 1 naptól akár 3 hónapig típustól függően.

Standard 1 napos GPS nyomkövető lehallgató készülék 

Tudásában teljesen megfelel az egy hetes üzemidővel rendelkező GPS nyomkövető és lehallgató  készülékkel, különbség kizárólag az üzemidejükben jelentkezik.
Következő terméknél olvashat bővebben… 
garmin_gtu_10_gps_tracking_unit_1               

Ár: 89,900Ft1 hét üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék

doboz     Ingyenes üzemeltetés, nincs havidíj!

GPS nyomkövetők lehallgató készülékek pontos helyzetét és sebességét térképen követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg ,mint a filmekben…
Utólagos adatlekérése esetén egy kattintással teljes  listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonalának és sebességének adataival, a nyomtatás PDF vagy EXCEL formátumban érhető el.
Lehetőség van a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett út vagy utak térképen való felrajzolására a könnyebb átláthatóság érdekében és azok azonnali nyomtatására egy ábrákkal is illusztrált jegyzőkönyvezés érdekében.
GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven és lehetőség van további nyelveket kiválasztására is.(Német, Angol, Orosz)
GPS nyomkövető lehallgató készüléket SMS/GPRS kettős működés jellemzi, akár rendszertől független is használhatjuk, GPS nyomkövető lehallgató készüléket távolról SMS-ben vezérelhetjük akár ki és be kapcsolhatjuk.
Főbb programozható funkciók: Mozgásérzékelés ( gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén, sebesség riasztás, Beépített mikrofon a lehallgató készülék üzemhez az esetleges lopások esetén.
GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmas szállítmányok,  járművek, személyi, idős   emberek, házi kedvencek GPS nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzésére.
GPS nyomkövető készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással.
GPS nyomkövető lehallgató készülékeink üzemideje: 1 naptól akár 3 hónap
Készülék mérete nagymértékben függ a készülék üzemidejétől.
1 hét üzemidejű GPS nyomkövető és lehallgató készülék töltési ideje 4 óra

1 hetes GPS nyomkövető  lehallgató készülék ára:
Ár: 115,000Ft1 és 2 hónap üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék

1 hónap üzemidejű GPS nyomkövető és lehallgató készülékek töltési ideje 20 óra
garmin_gtu_10_gps_tracking_unit_1               

Ár: 155,000Ft


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó poloska detektorok, eladó mini hangrögzítők, eladó gps nyomkövetők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről valós garanciával!