HD Testkamera RC-3500 Police / Wifi

HD Testkamera / Security

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
  • Nagy látószögű optika
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hang rögzítés
  • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
  • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt wifi online követés
  • Masszív ház mil-810 szabvány

Fenti fotón a mobiltelefonokon futó szoftveres alkalmazás láthatjuk.
Bal oldalon a testkamera funkcióinak testreszabását, a jobb oldalon a felvételek listáját és annak online letöltését láthatjuk.

Egyszerű beállítás egyenes WiFi hozzáféréssel
A kamera úgy van kialakítva, hogy a használata minél egyszerűbb legyen. A WiFi hálózatra való csatlakozással a kamera egyszeűen beállítható pár lépéssel, amelyeket teljesen laikus felhasználók is egyszerűen elvégeznek.

Intelligens értesítések
Az IP kamera azonnal értesíti Önt a mobil készülékén, ha mozgást érzékel. Ennek köszönhetően Ön azonnal reagálhat és megtekintheti a kamera felvételét a telefonján. A kamera aktivációjakor a hang és videófelvétel a benne elhelyezett memóriakártyéra mentődik.

Távolsági hozzáférés mobil applikáción keresztül                                                                                               Rejtett kamera 2,4 GHz WiFi modullal rendelkezik, amely távolsági online hozzáférést tesz lehetővé a kamera felvételeihez. A felvételek mobiltelefonos applikáció segítségével letölthetők a mobiltelefonba és megnézhetők. Az applikáció az Android és iOS rendszerrel ellátott mobiltelefonok számára szabadon letölthető.

WDR kamera
Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a megadott fényviszonyokhoz.

Rejtett kamerák rögzítővel​, amelyek önállóan működnek vevőkészülék vagy DVR felhasználása nélkül nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy memóriakártyára raktározódik. A rögzítös rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.

Mini kamera felhasználási javaslata:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek,
irodák, telephelyek, gépkocsik, irodák, raktárak biztonsági felügyeletére, televízióknak rejtett kamerás felvételek készítéséhez.
Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás
Ruházaton elhelyezve rendvédelmi vagy közfeladatot ellátó személyek munkavégzésének rögzítésére kiváló választás.

 

Ár: 145,000Ft