Laptop töltőbe rejtett kamera

Laptop töltőbe rejtett kamera rögzítő
Mini kamera elhelyezkedése variálható.  pl: egy polcon vagy asztalon elhelyezve minimális tér is elegendő a minikamera pozícióba állításához.
Otthonában és írodájában még avatott szakemberek számára is teljesen észrevehetetlen Rejtett kamera hálózatra csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. Töltőbe rejtett kamerát online-internetes felületen távolról figyelhetjük és annak összes funkcióját online vezérelhetjük, programozhatjuk.
Rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgásérzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3percig állítható és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. Rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az un. memória felülírás v gyűrűs rögzítési módot alkalmazni. Mobil telefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben. Töltőbe rejtett kamera a felvételeked idő bélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételek idejét.
Rögzítő egységben spciális mikrofon van elhelyezve ami a hangot 10-15m-ről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn minihangrögzítő megvásárlására.

Valósidejű online kép és hang felügyelet, teljes távvezérlés, mozgás, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás, készülék ki és be kapcsolása
Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális)
Hangfelvétel: 8-10m-ről

További funkciók:

 • Mozgásérzékelés rögzítés és annak érzékenységének beállítása
 • Előre, Időre programozott felvételi idők
 • Előrögzítés konfigurálása
 • Választható mp/képkocka 30-60fps
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód
 • Pontos dátum/idő beállítás
 • Memória kártya formázása
 • Mikrofon ki/be kapcsolása
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
  (Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
  mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

 Ár: 240,000Ft


Nehéz beállítani az IP kamerát?

Az általunk kínált IP minikamerák többsége intelligens P2P funkcióval ellátott, amelynek köszönhetően a beállítás egyszerűvé válik a laikusok számára is. A P2P funkcióval ellátott IP kamerákhoz ingyenesen jár egy okostelefonos aplikáció is, hogy kényelmesen szemlélhesse a minikamera környezetében zajló eseményeket.Az IP minikamerák ​lakások, éttermek, irodák és más helyiségek hatékony biztonsági elemei. Az IP kamera teljesen álcázott  és így távolról megtekintheti, mi történik a megfigyelt írodákban vagy olyan környezetbe ahova az adapterbe rejtett kamera könnyedén elhelyezhető és az bele illik a környezetbe.

Lehetőség van egyedi megrendelések esetén egyedi eszközök legyártására is.
Sapkába rejtett kamera, routerbe rejtett kamera, vagy akár mikróba rejtett kamera.
Gyakorlatilag bármilyen műszaki berendzésbe ami a z elektromos hálózatra van csatlakoztatva.

Egyik slágertermékünk az órába rejtett kamera, ami kifejezetten ajánlott otthoni vagy írodai megfigyelésekre, installálása egszerű és néhány perc alatt üzembe helyezhető.
Kém boltunkban szakembereint pillanatok alatt beállítják telefonját vagy tablett készülékét az onine kamera távoli megfigyelésére.

Kémboltunk címe: 2120 Dunakeszi, Fő u.115

Nyitvatartás: H-P 10-16h  Szombaton: Változó