Hangrögzítők


Kém-Szaküzletünk kínálatában számtalan mini lehallgatót és kém diktafont talál a hosszú üzemidejű lehallgatóktól a ruázatba varrható mini hangra aktíválódó poloskákig.
Lehetőség van egyedi vagy kis szériás lehallgatók, gps nyomkövetők gyártására is.

Megcsalják? Meglopák? Van megoldás!


DC-140 Prémium kategóriás, 1 hónap üzemidejű lehallgató készülék


hetes, gyufasdoboz

Piacon egyedülálló, kizárólag a mi kínálatunkban megvásárolható egyedi gyártású
hosszú üzemidejű hangra aktíválódó, válogatott minőségi alkatrészek felhasználásával
legyártott mini hangrögzítő poloska. Lehallgató készülék műszaki paramétereiben és minőségében messze kiemelkedig a hazánkban vagy külföldi kém-boltokban megvásárolható kommersz kínai sorozatgyártásban gyártott lehallgató eszközöktől.
Üzemidő tipúsfőggően típusfüggő 7nap-tól 1hónap, hangra aktíválódó felvétel.
Bővebben…Távvezérlőbe rejtett mini lehallgató

Hangra aktíválódó mini hangrögzítő, kiváló és gyors megoldás jegyzetek, megbeszélések rögzítésére. Mikrofon érzékenységének köszönhetően a lehallgató készüléket zajos környezetben is használhatja. Mikrofon érzékénységének hatótávja egyedülálló 10-15m.
Hordja kulcscsomóján feltünés metesen, hogy mindig kéznél legyen.
Bővebben…DC-1123 Ruházatba varrható mini lehallgató készülék

mini lehallgató poloska

Saját gyártású egyedi mini hangrögzítő poloska kiváló választás gyermekek felügyeletére. Ruházatba és táskába egyaránt bevarrható, köszönhető a speciális nagy érzékenységű mikrofonjának. Mini hangrögzytőt különösen ajánljuk magánnyomozati és rendvédelmi szervek nyomozati munkájához. Külső mikrofon csatlakozással is megvásárolható.
Bővebben…TR-07 SD USB mini lehallgató poloska diktafon
pendrive

Pendrive mini hangrögzítő diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftveres installálást a számítógépén. Mini diktafon funkcióit tekintve kettős, memóriatárolóként és mini hangrögzítőként is használhatja. Mini rögzítő felvétel indítása egyetlen kapcsolóval történik. Mini hangrögzítő a felvett hanganyagod időbélyeggel látja el.
Bővebben…Standard USB lehallgató készülék

pendrive
Standard usb hangrögzítő amit használhat adattárolásra és mini diktafonként.
Hatékony és gyors megoldás jegyzetek, megbeszélések azonnali rögzítésére.
Mini lehallgatót hordja kulcscsomóján, hogy mindig kéznél legyen.
Bővebben…SIM Kártyás lehallgató készülék, GSM poloska 

minipoloskahangrogzito

GSM poloska használata egyszerű. Elegendő, ha bármilyen telefonszolgáltató által használt aktív SIM kártyát behelyezünk a lehallgató készülékbe. Ezt követően egy mobiltelefonból ha felhívjuk a benne lévő sim telefonszámát az mindenféle fény és hangjelzés nélkül felveszi a hívást és közvetíti a környezetében zajló beszélgetéseket.
Hívás befejezése után a GSM lehallgatás  automatikusan alvás módba kapcsol.
Bővebben…


Standard magánnyomozó szett

magánnyomozó szett

Magánnyomozó szett minden olyan prémium kategóriás eszközt tartalmaz amelyek segítségével bármilyen komolyabb technikát igénylő nyomozati munka elvégezhető.
A szettben található készülékek teljesítménye és minősége külön-külön kategóriájukban is a legmagasabb szintet képviselik.

Szett tartalma:

  1. DC-140 1hét/ hónap akkumulátor üzemidejű, hangra aktiválódó lehallgató.
  2. HD-kulcstartó rejtett-kamera rögzítő, valós HD felbontással és ACC mikrofonnal
  3. Valósidejű GPS nyomkövető, 1 hét akkumulátor üzemidővel, havidíj mentesen.Ár: 299,000Ft


Különböző webáruházakban olvasható, hogy a lehallgató készülékek akkumulátora több hétig vagy akár 1 hónapig is kitartanak készenléti állapotban. Ezek az információk köszönő viszonyban sincseek a tényekkel. Kizárólag a vásárlók megtévesztésére szolgáló adatok, mert ugye ki lesz az aki vissza küld egy terméket xy országba vagy egy olyan webárúházba ahol nincs kapcsolattartó és semmiféle elérhetőség.
Leteszteltünk néhány ilyen készüléket és arra jutottunk, hogy a standard kínai kémcuccok amiket néhány tízezer forintért lehet megvásárolni azok pontosan tükrözik minőségükben azt a anéhány tízezer forintot. Egy minőségi mikrofon amiket gyártás során felhasználunk az önmagában annyiba kerül mint 1-2db kínai sok esetben tűzveszélyes kacat. Ezért is szoktuk javasolni, hogy érdemes a már meglévő “nem bevált” készüléket ha van önnek olyan… össze hasonlítani a kém boltunkban megvásárolható saját eszközeinkkel.


Lehallgatás felhasználása
A lehallgatás nagyon hatékony információszerzési mód, és a mai világban már nem csak titkosügynökök használhatják. Nem hisz a párjának vagy a munkásainak? Ebben az esetben pont alehallgatás segíthet önnek, hogy megtudja az igazságot.

Lehallgatás csoportosítása
Különböző lehallgató készülék ​létezik, és mindegyik más elven működik. Tekintse meg a lehallgatás elosztását:

  • GSM lehallgatás
  • Rádiós lehallgatás
  • Távolsági lehallgatás
  • Lehallgatás falon keresztül

GSM lehallgatás
A GSM lehallgatás SIM kártya segítségével működik, amelyen keresztül hangot sugároz, mint a hagyomán. Fő előnye a könnyű haználata és a korlátlan hatótávolsága. Elegendő a GSM lehallgató készüléket a kívánt helyiségbe helyezni és szükség esetén mobiltelefonnal rákapcsolódni. Termékeink közt több féle simkártyás lehallgató készüléket talál és lehetőség van egyedi készülékek gyártására is.

Rádiós lehallgatás
A rádiós lehallgató készüléket a GSM poloskához hasonlóan a kívánt helyiségbe kell elrejteni. A rádiós lehallgató készülék saját adóállomással rendelkezik, amely az észlelt hangot a kiválasztott VHF illetve UHF sávon sugározza a távoli készülékbe. A rádiós poloskák hatótávolsága 500 méter.

Távolsági lehallgatás
A távolsági lehallgatást olyan esetben veheti igénybe, amikor olyan helyiséget akar lehallgatni, ahová nem ér el. A kínálatunkban parabolás távolsági lehallgató készülékeket találhatók, elég a kívánt helyiség felé irányítani a parabolát és 400 m távolságból hallgathatja le a kívánt helyiséget.

Lehallgatás falon keresztül
A falon keresztül való lehallgatás a fal túloldalán keletkezett hangok lehallgatásához szolgál. A készülék egy szondával elláttt, amelyet a falhoz kell tenni, az erősítő segítségével a hang a fülhallgatón keresztül hallgatható illetve vevőkészülékkel rögzíthető. A fal túloldalán hallható hangok lehallgatására szolgáló készülékek 2000x erősíthetik fel a hang erősségét.

Távoli helyiségek lehallgatásához használatos készülékek
Amennyiben távoli helyiségeket, irodákat szeretne lehallgatni a legjobb választás az RF és a GSM poloskák használata. A poloskák kiválasztásánál fonto meghatározni milyen hosszú időre akarjuk készenlétben tartani a poloskákat. A minőségi poloskák áramkörhöz csatlakoztathatók, így önnek nem fog problémát jelentenie a poloskák akkumulátorjának a feltöltése. Ebben az esetben előre álcázott lehallgató készüléket választhat, illetve készíttethet velünk egy újat.

Nincs lehetősége áramkörhöz kapcsolni a lehallgató készüléket?
Amennyiben szüksége van a poloska minél további működésére, lehetőség van egy meglévő műszaki cikkbe való beszerelésére és a lehallgató készülék üzemideje korlátlan lesz.


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!