Lehallgatás mobiltelefonnal

FIGYELEM!

Az alábbi szolgáltatást bárki bármilyen technikai átalakítás vagy változtatás nélkül elérheti a saját mobiltelefonján. Ezt a megoldást inkább csak játékként, technikai érdekességként tettük közzé. Ne felejtsük el, hogy csak olyan esetekben használjuk ezt a megoldást, ha nem sértünk vele személyiségi jogokat, pl: bébi-felügyelet. Egy mobiltelefont bizony nehéz lehallgatni, viszont minden mobiltelefont gyorsan és könnyen lehet lehallgató készülékké változtatni. Az alábbiakban megmutatjuk, mit kell ehhez tennünk.

2014-New-font-b-Mini-b-font-Wireless-Stereo-font-b-Bluetooth-b-font-V3-0A lehallgatáshoz két telefonra van szükségünk, továbbá néhány beállítást is meg kell változtatnunk a készülékek menüjében.  Ebből talán már ki is derült, hogy a két telefon közül legalább az egyiknek egy mobilnak kell lennie. Ezt a készüléket fogjuk majd „poloskaként” használni, a második telefon lehet vonalas is, ezzel fogjuk majd felhívni a lehallgatót.

Állítsuk be a mobiltelefonon a néma üzemmódot. Figyeljünk arra, hogy ez az üzemmód tiltsa le a rezgést is, mert ez is lebuktathatja az elrejtett készüléket. Ezek után állítsuk be az automatikus hívásfogadást. Ezt a funkciót kevesen és ritkán használják, pedig a legtöbb mobilban megtalálható. Ha ez be van kapcsolva, akkor a beérkező hívást automatikusan fogadja a telefon, azaz nem kell rajta semmit megnyomni, hogy létrejöjjön a kapcsolat. Ezt a szolgáltatást főleg autós használatra találták ki, így egyes telefonoknál a tartozékok beállításánál találjuk meg. Az is előfordulhat, hogy csak akkor lehet aktiválni, ha a mobilhoz head-setet csatlakoztatunk.

645019A telefon előkészítése után helyezzük el a mobilt vagy a bluetooth szettet a lehallgatni kívánt területen, lehetőség szerint olyan helyen, ami nincs szem előtt, de ahonnan mindent jól lehet hallani.Ezután egy másik telefonról csak tárcsáznunk kell a mobil számát, és már hallhatjuk is, miről beszélnek annak környezetében. A lehallgató telefon menüben talál olyan mobiltelefont amely önmagában, head-set alkalmazása nélkül is tudja ezt a környezet lehallgatás funkciót. A készüléket kizárólag kisgyermekek felügyeletére használhatja!


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!