Mini kamerák

Technika rohamos fejlődésével a mini  kamerás megfigyelés eszközei is miniatürizálódtak. Példának hozhatjuk fel a mobiltelefonokban használt néhány milliméteres optikákat illetve sok más készülékekben zsebfényképezőkben vagy webkamerákban használatos mini kamerákat. Ezeket a mini kamerákat külön egységként is megvásárolhatjuk, akár dobozolt mini kamera vagy mint panel mini kamera formájában is.


Mini kamerák a hétköznapjainkban:

Rejtett-kamerakHétköznapi életünkben mini lehallgató poloska kamerákat számtalan felhasználás jellemzi. Biztonságtechnikától a szórakoztató elektronikáig bárhol találkozhatunk velük. A médiában az oknyomozó riporterek elengedhetetlen munkaeszközei a mini kamerák, lehallgató készülékek, amelyek segítségével számtalan bűncselekményt lepleznek le. Rejtett mini kamera poloskákat használnak továbbá modellezők, ahol a mini kamerákat az autó, repülő vagy vasútmodellekben helyezik el ezzel növelve a felhasználói élményt.

Kiemelt felhasználási területe a biztonságtechnika, ahol ezeket a mini kamerákat tűoptikájuk révén és kis méretüknél fogva előszeretettel alkalmazzák, mert nem foglalnak nagy helyet és látványukkal nem okoznak nagy feltűnést és nem váltanak ki kellemetlen érzéseket az emberekben, hogy állandóan figyelik őket… Érdekes statisztika, hogy egy budapesti lakost átlagban napi 45-50db kamera látja, ebbe beletartoznak a térfigyelő kamerák, benzinkút ill az itt-ott elhelyezett webkamerák is. Bűncselekmény esetén nem is csoda, hogy a nyomozóhatóság első lépésben az elkövető vagy elkövetők útvonalán vagy feltételezhető útvonalán az összes ilyen kamera felvételét kikéri az üzemeltető cégektől.

Mini poloska kamerák működése:

A mini kamerák elhelyezése után a mini kamerát lehallgató készülékeket csatlakoztatni kell valamilyen videórögzítő berendezéshez vagy modulhoz, ami egy memóriakártyára vagy egy HDD tárra rögzíti az eseményeket. Amennyiben a mini rejtett kamera lehallgató készülék által látott képet nem szeretnénk rögzíteni, abban az esetben elegendő egy külső kijelzőre, például televízióra csatlakoztatni és valós időben láthatjuk a minikamera által közvetített eseményeket. Lehetőségünk van valamilyen kommunikációs csatornán a mini kamera lehallgató készülék által látott képet közvetíteni egy külső megfigyelő számára, ez lehet egy gyors gsm adathálózat vagy egy wifi csatorna, ritkább esetben analóg vagy digitális rádió frekvencián keresztül. A fent említett kommunikációs csatornák használata esetén a mini kamera poloskák által látott képet mobiltelefonunkon, tabletünkön vagy laptopunkon valós időben figyelemmel kísérhetjük, vagy ha rögzítést is alkalmazunk, online módon a már felvett anyagot letölthetjük, örülhetjük. Analóg vagy digitális (simplex) rádiófrekvenciás kommunikációs csatorna használata esetén a hatótáv nagymértékben korlátozott, függ az alkalmazott rádiófrekvenciás kimenő teljesítménytől, üzemi frekvenciájától és a felhasznál adó illetve vevőre csatlakoztatott antenna milyenségétől és minőségétől. Például körsugárzó antenna használata esetén az áthidalható hatótáv terepviszonyoktól függően adott teljesítménnyel 300-500 méter, irányított antenna esetén több km is lehet. Egy átlagos 1km hatótáv eléréséhez kedvező terepviszonyok esetében elegendő a vevőkészülékre egy irányított antennát csatlakoztatni az adókészülékre pedig egy 0Db nyereségű körsugárzó néhány centi hosszúságú antennát.

Rejtett mini kamera lehallgató poloskák képminősége:

ifoncamAz általunk forgalmazott mini kamerák méretükhöz képest rendkívül jó fényérzékenységgel  rendelkeznek, akár nagyon gyenge fényviszonyok mellett is  képesek az 1mm-es optikán keresztül jó minőségű képet  megjeleníteni. Mini kamera lehallgató készülékek optikája többnyire cserélhető, alkalmazkodva az adott feladatokhoz, látószög-nagyítás bizonyos  keretek közt variálható. Mini kamera lehallgató készülékek érzékelői többnyire CMOS vagy CCD lapkával vannak szerelve, amik nagymértékben befolyásolják a mini kamera lehallgató készülék képminőségét. Általánosságban a minőségre az optika méretéből következtetünk, mert a bejutó fény határozza meg a képet. Minél kisebb helyen jut fény a képalkotó áramkörökhöz ill. az érzékelő lapkához annál rosszabb lesz a minőség és annál nagyobb a mini kamera lehallgató készülék fényigénye is. Vannak olyan speciális mini kamera lehallgató készülékek amik cáfolják a fent leírtakat, de azokban a mini kamera lehallgató készülékekben az érzékelő lapka sokkal nagyobb és jobb minőségű a standard hagyományos társaiban alkalmazott érzékelőkhöz képest, ez a minőség a mini kamera lehallgató készülék árában is megmutatkozik.Éjjel is látó mini kamera lehallgató készülékek:

Ezeket a mini kamera lehallgató készülékeket D/Night-os mini kameráknak hívjuk.
Nappal színes képet adnak, éjjel átmennek fekete-fehérbe és infravető segítségével éjjel is láthatunk velük. Természetesen nem minden mini kamera lehallgató készülék képes az éjszakai felvételekre. Mini kamera lehallgató készülék vásárlása előtt minden esetben
kérje ki szakembereink tanácsát!Professzionális termékeink:

RC-17 Slim hordozható min rejtett kamera

mini rejtett kamra

Az RC-17 mini kamera sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás szabadidős és biztonságtechnikai feladatok ellátására.
Biztonságtechnikai felhasználása esetén kis mérete és nagy fényérzékenysége miatt rejtett kameraként is eredményesen használható rosszabb fényviszonyú helyeken pl: raktárak eldugott polcain vagy akár egy könyvespolcon a könyvek közé rejtve.
Sokrétű felhasználása és kedvező ára miatt mindenkinek ajánljuk, aki hobbi vagy alkalmi céllal költség hatékony megoldást keres problémája megoldására.

 • Mini kamera üzemidő 6 óra
 • Opcionális akkumulátorral az üzemidő meghosszabbítható
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvételi kameramód
 • Beépített nagy érzékenységű belső mikrofon
 • Kamera felbontás valós 640×480, AVI file formátum
 • Memória 32GB Mic SD bővíthető
 • Mini kamera mérete 75x80x12mm

(kifutott termék)


Hálózati töltőbe rejtett kamera kémkamera felvevő

A mini kamera nem az adatperben van elhelyezve, hanem a kábelen található csatlakozóban, ezért magát az adaptert akár a földön egy elosztóba vagy akár egy íróasztal mögötti konnektorba is bedughatja. Magát a csatlakozót, amiben a rejtett kamera van, bárhova elrakhatja az asztalán abba az irányba, amit figyelni szeretne.
mini rejtett kamera adapterben             rejtett mini kamera
A kamera rögzítő az adapterben elhelyezett cserélhető SD kártyára rögzít, működés közben semmiféle fény vagy hangjelzést nem ad. Kézbevételkor még egy szakember számára is egy hagyományos adapter benyomását kelti.
A készülék egy távirányító segítségével ki/be kapcsolható, külső lcd televízióra csatlakoztatva funkcióit programozhatjuk vagy a felvett anyagot akár vissza is nézhetjük.
Használata egyszerű, semmiféle szakértelmet vagy installálást nem igényel.

 • Mozgás érzékelt vagy folyamatos felvételi mód
 • Kép és kiváló hangrögzítés 10m-ről
 • Memória felülírás ha memória telítődik
 • Felvételek időbélyeggel való logolása
 • Külső televízióra csatlakoztatható, felvett anyag a készülékről lejátszható
 • Használatához számítógép nem szükséges

Hálózati adapterbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
irodák, ingatlanok biztonságtechnikai megfigyelése.

Ár: 178,000Ft


HD kulcstartóba rejtett minikamera lehallgató készülék poloska kém kamera

ST-PV-RC200HDa      ST-PV-RC200HDb (1)
Kulcstartó rejtett kamera lehallgató poloskát nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására. Kulcstartó minikamera diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott, de jelenesetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul. Hangot 10-15m-ről érzékeli és HI-FI minőségben rögzíti azt. Mini rögzítő elérhető mini hangrögzítő poloska és kamera lehallgató poloska változatban is.

Kamera lehallgató készülék poloska felhasználási javaslata:
Hétköznapi események, sportesemények, tárgyalások, koncertek rögzítésére. Használhatja diszkréten biztonságtechnikai célokra gépkocsiban forgalom rögzítésére vagy értékei megvédése érdekében az otthonában irodájában.
Memória maximum 32Gb MicroSD kártya, Méretei: 50x30x15mm
Valós HD felbontás és nem szoftveres
Készülék illegális felvételek készítésére való használata jogszabályba ütközik!

Ár: 85,000Ft (diktafon változat)     Ár: 115,000Ft (videó+hang változat)WIFI HD MK2 kulcstartó kamera

kamera poloskaminikamera poloska

 • Precíz álcázás
  Az összes micro SD kártya bemenet, USB bemenet jól álcázott így a kulcstartón semmi sem vehető észre. A kulcstartó további előnye a jelződiódák kiváló álcázása, amelyeket csak a kulcstartó tulajdonosa láthat. Ennek köszönhetően ez a kulcstartó semmilyen figyelmet nem kelt.Intuitív vezérlés
  Abban az esetben, ha váratlan helyzet éri (a hivatalnok, rendőr csúszópénzt kér, valaki a jogait akarja letiporni, és más helyzetekben), nincs ideje elővennie a diktafont és lekontrolálni, hogy a megfelelő diódák világítanak-e. Önnek azonnali felvételrögzítésre van szüksége a kulcstartó lekontrolása nélkül. Azintuitív vibrációknak köszönhetően tökéletesen tudnifogja, hogy pontosan mit csinál a kulcstartó anélkül, hogy ránézne, s azonnali felvételt készíthet vele.WDR kamera
  Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a megadott fényviszonyokhoz.Kulcstartó kamera-lehallgató poloskát nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja,
  hogy állandóan kéznél legyen és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására.
 • Kulcstartó minikamera poloska használata egyszerű,
  nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott,
  de jelenesetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul.
 • Hangot 10-15m-ről érzékeli és HI-FI minőségben rögzíti azt.
  Mini hangrögzítő poloska elérhető kizárólag hang rögzítő változatban valamint kép és hang rögzítő változatban is.
 • Memória maximum 32Gb MicroSD kártya,
 • Méretei: 50x30x15mm
 • Valós HD felbontás és nem szoftveres!

  Kulcstartó lehallgató poloska felhasználási javaslata:

  Hétköznapi események, sportesemények, koncertek rögzítésére. Használhatja biztonságtechnikai célokra gépkocsiban forgalom rögzítésére vagy értékei megvédése érdekében az otthonában, irodájában.

HD kulcstartó kamera wifis változata, kép és hangminőségében megegyezik az alaptípussal. Wifin keresztül mobiltelefonunkkal rögzítést ki-be kapcsolhatjuk és a közvetített képet nézhetjük, illetve fix elhelyezés esetén mobiltelefonunkon kontrolálhatjuk a mini kamera látóterét.

Ár: 135,000Ft


Egérbe rejtett HD kamera lehallgató készülék poloska kém kamera
eger kamerarejtettkameraegerben2

Piacon egyedülálló üzemidővel és felvételi minőséggel rendelkező
egérbe rejtett lehallgató poloska kamera HD felbontással
Piacon teljesen egyedülálló egy feltöltéssel  7 nap üzemidő, szemben a hazánkban tömegével beszerezhető termékekre jellemző 1,5-2 órás üzemidőkhöz képest.
A kamera lehallgató készülék mozgásérzékelős kamera felvétel indítása test hőmérséklet érzékelésre történik és nem szoftveresen, ezzel elkerülve a felesleges felvételeket és az idő előtti lemerülést.
Kamera lehallgató készülék mikrofon érzékenysége kiváló, beszélgetéseket 10-12m-ről képes HI-FI minőségben rögzíteni.
Egérbe rejtett kamera lehallgató készülék kiváló választás irodák, üzletek és magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére
Betörés esetén a kamara lehallgató készülék valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről ezzel elősegítve a hatóság munkáját és a bűncselekményben résztvevők  mielőbbi beazonosítását, elfogását.
Nem kell attól tartani, hogy betörés alkalmával a rejtett kamera lehallgató készüléket az elkövetők magukkal viszik, mert küllemre teljesen megegyezik egy hagyományos számítógépes egérrel.

Rejtett kamera lehallgató készülék főbb műszaki jellemzői:
Egyedülálló 7nap üzemidő
Mozgásérzékelős kamera  felvétel testhőmérsékletre
Valós HD felbontás és nem szoftveres.
Memória felülírás funkció
Pontos dátum és idő programozás
Nagy érzékenységű mikrofon
Mikrofon érzékelési távolság: 10m-12m 

Ár: 154,900Ft


Ébresztőórába rejtett kamera lehallgató készülék INFRÁVAL-WIFIVEL
ebresztokamerast-pv-fm10-1lehallgató készülék
Rejtett kamerás ébresztő óra műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban kapható hasonló termék minőségét és tudását.
Nagy látószögű rejtett kamerának köszönhetően nem marad semmi rejtve a kíváncsi szemeknek és kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben 10-12m-ről rögzíteni tudja.
Ébresztő órába rejtett kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások rejtett kamerás megfigyelésére
Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló valós HD minőségű
felvételt képes készíteni az elkövetőkről.
Felvételeket a készülék micSD kártyára rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával
menthetünk számítógépünkre.
Külső monitorra csatlakoztatva a kamera lehallgató készüléket egy távirányító
segítségével a magunk konfigurálhatjuk vagy állíthatjuk be a rejtett kamera látószögét.
További beállítások választható mp/képkocka 30-60fps, folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód, dátumozás, memória kártya formázása stb.
MEMÓRIA FELÜLÍRÁS FUNKCIÓ
Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket!
Kamera lehallgató poloska főbb műszaki jellemzése:
Korlátlan üzemidő
Mozgásérzékelős kamera vagy folyamatos felvétel
Valós HD felbontás és nem szoftveres…
Hang felvétel 10-12m-ről
Fém kivitel, minőségi összeszerelés
Internetes online eléréssel (opcionális)
Teljes online távvezérléssel vagy monitorra csatlakoztatva a menürendszerben magunk konfigurálhatjuk!

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel is megvásárolható,
igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Ár: 163,000Ft


Hálózati adapterbe rejtett kamera mozgás érzékelt rögzítéssel

A mini kamera nem az adatperben van elhelyezve, hanem a kábelen található csatlakozóban, ezért magát az adaptert akár a földön egy elosztóba vagy akár egy íróasztal mögötti konnektorba is bedughatja. Magát a csatlakozót, amiben a rejtett kamera van, bárhova elrakhatja az asztalán abba az irányba, amit figyelni szeretne.
mini rejtett kamera adapterben             rejtett mini kamera
A kamera rögzítő az adapterben elhelyezett cserélhető SD kártyára rögzít, működés közben semmiféle fény vagy hangjelzést nem ad. Kézbevételkor még egy szakember számára is egy hagyományos adapter benyomását kelti.
A készülék egy távirányító segítségével ki/be kapcsolható, külső lcd televízióra csatlakoztatva funkcióit programozhatjuk vagy a felvett anyagot akár vissza is nézhetjük.
Használata egyszerű, semmiféle szakértelmet vagy installálást nem igényel.

 • Mozgás érzékelt vagy folyamatos felvételi mód
 • Kép és kiváló hangrögzítés 10m-ről
 • Memória felülírás ha memória telítődik
 • Felvételek időbélyeggel való logolása
 • Külső televízióra csatlakoztatható, felvett anyag a készülékről lejátszható
 • Használatához számítógép nem szükséges

Hálózati adapterbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
irodák, ingatlanok biztonságtechnikai megfigyelése.

Ár: 178,000Ft


Laptop töltőbe rejtett kamera lehallgató készülék, Wifi-s rejtett
kamerás 
változatban is kapható!

timthumb45W-Notebook-Adaptor-for-19V2-37A-Asus-3-0mm-1-1mm
Internetes online eléréssel (opcionális)
Teljes online távvezérlés
Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
Memória felülírás funkció
Online adatletöltés és vezérlés
Hangfelvétel: 8-10m-ről
Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális)

Kamera lehallgató készülék főbb funkciók a menüben:
– Mozgásérzékelős kamera és annak érzékenységének beállítása
– Előre, Időre programozott felvételi idők
– Előrögzítés konfigurálása
– Választható mp/képkocka 30-60fps
– Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód
– Pontos dátum/idő beállítás
– Memória kártya formázása
– Mikrofon ki/be kapcsolása
– Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Ár: 165,000Ft / Ár: 179,900Ft belső akkumulátorral


Profi hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera

02 

Rejtett kamerás lehallgató készülék főbb jellemzői:
Teljes internetes online elérés funkciók távvezérléssel történő ki és be kapcsolása (opcionális)
   Főbb funkciók a menüben:
– Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása
– Előre, Időre programozott felvételi idők
– Előrögzítés konfigurálása
– Választható mp/képkocka 30-60fps
– Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamra felvételi mód
– Pontos dátum/idő beállítás
– Memória kártya formázása
– Mikrofon ki/be kapcsolása
– Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)
Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális)

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel is megvásárolható,
igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Ár: 163,000Ft


Routerbe rejtett kamera, online wifi rejtett kamerás változatban is

      halozat-routerWIFI-Linksys-WRT54GL 
Internetes online eléréssel (opcionális)
Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel is megvásárolható,
igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Teljes online távvezérlés, adatok letöltése és törlése
Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás
Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális)

Kém kamera műszaki paraméterei:
Hangfelvétel: 8-10m-ről
  Főbb funkciók a menüben:
– Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása
– Előre, Időre programozott felvételi idők
– Előrögzítés konfigurálása
– Választható mp/képkocka 30-60fps
– Folyamatos vagy mozgásérzékelős felvételi mód
– Pontos dátum/idő beállítás
– Memória kártya formázása
– Mikrofon ki/be kapcsolása
– Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Ár: 163,000Ft


Monitorba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera

 

  rejtettkamerak32 

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel
teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is
telepíthető!
Kiváló választás otthonok, irodák, tárgyalok rejtett kamerás megfigyelésére
Kém kamera műszaki paraméterei:
– Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása
– Előre, Időre programozott felvételi idők
– Előrögzítés konfigurálása
– Választható mp/képkocka 30-60fps
– Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód
– Pontos dátum/idő beállítás
– Memória kártya formázása
– Mikrofon ki/be kapcsolása
– Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)
Feltüntettet ár nem tartalmazza a TV készülék árát!

Ár: 173,000Ft-tól


Szemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kamera

vizsgaszettkameralehallgató kamera poloska szemüveg kemararejtettkameravizsgaszettszemuvegkameraszemüvegbe rejtett kamera

Piacon egyetlen jelenleg forgalomban lévő minőségi szemüvegbe rejtett kamera
Felhasználási javaslat:
magánnyomozóknak, extrém sportokat űző fiataloknak, szituációs sportlövőknek,
és mindenkinek aki diszkréten vagy a kamerát nem folyamatosan felügyelve szeretnének videóanyagot készíteni.
10-perc után maga a felhasználó is elfelejti, hogy a kamera a fején van és mindent rögzít amit a szemével is…

Optika Ár: 165,000Ft ( jelenleg nem rendelhető ) 


RF kamera adó-vevő szett kém kamera, rejtett kamera
tbr_2430__93788.1417738170.1280.1280 (1)

Rádiófrekvenciás kamera adó-vevő szett/ kamera lehallgató készülék

Rádiófrekvenciás kamera adó-vevő készülék felhasználhatóságát a sokoldalú felhasználhatóság jellemzi.
Felhasználási javaslat:
Biztonságtechnikai célokra, drónok nagy hatótávú kép és hang továbbítására, ingatlanok, raktárak távoli megfigyelésére, televíziók rejtett kamerás terepen történő felvételek készítéséhez ahol nincs lehetőség internet vagy kábeles kamera rendszer kiépítésére.

Rádiós kamera lehallgató poloska hatótávja: korlátlan az alkalmazott antenna és a terepviszonyok függvényében.
Alap kiszerelésben SMA csatlakozású körsugárzó antennákkal a szettben, de lehetőség van nagy nyereségű irányított antennák használatára a nagyobb hatótáv elérése érdekében.
Rádiós kamera adó és a vevő része rendelkezik saját cserélhető akkumulátorral amit nem külön kábelekkel csatlakoztatunk hanem a fotón látható készülékekben már benne vannak.
Felejtse el a kábelezgetést és a külső puttonyos sufni tuning házilag barkácsolt akkumulátorokat és megoldásokat!
Kém kamera üzemideje: 2-4óra

Ár: 240,000Ft (korlátlan Wifi hatótáv)


RC-18 Professzionális rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera
lawmate-bu-18-button-camera__55861.1405397258.1280.1280rejtettkamera20
Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
Mini kamerát kimagasló kép és hangminőség jellemzi,nagy fényérzékenységének köszönhetően használhatja akár szürkületben is rossz fényviszonyok mellett.
Mini lehallgató kamera az éjszaki felvételek készítésekor teljes sötétségben külön infra megvilágítással is használható.
Rejtett kamera rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán vagy rejtheti mappában, táskában vagy akár egy könyvben.
Mini kamera rögzítését távvezérlő segítségével könnyedén indíthatjuk akár zsebből és a rejtett kamera kikapcsolását is ugyanezzel a távvezérlővel végezhetjük.
Kamera lehallgató készülék rendelkezik beépített nagy érzékenységű AGC erősítésű mikrofonnal aminek köszönhetően a mikrofon hangérzékelésének hatótávja: 10m
Kamera lehallgató készülék felhasználási javaslata:
Otthonok, irodák, gépkocsik, raktárak rejtett kamerás megfigyeléséhez, televízióknak oknyomozó riportok készítéséhez nélkülözhetetlen

Rejtett kamera műszaki paraméterei:
– Méretei: 55x32x10mm
– Kamera éjjel infrázható
AGC erősítő elektronika
– Külső mikrofon integrált AGC erősítő elektronikával

Rögzítő: 115,000Ft    Szettben Ár: 185,000Ft


   RC-140FHD Kém kamera lehallgató készülék szettben FULL HD felbontással

hidden-button-camera-dvr
  
Mini kamera poloska látószöge és mérete egyedülálló: 140fok ami fokuszálható
Egyszerűen kezelhető, hordozható rejtett kamera lehallgató készülék szett
Használata semmiféle szakértelmet vagy számítógépen külön szoftveres installálást nem igényel.
Rejtett kamera rögzítő készülék rendelkezik LCD kijelzővel így a felvételt folyamatosan kontrolálni tudja és a látószöget/fokusz távolságot akár felvétel közben is korrigálhatja Kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán, könyvespolcon vagy kár egy preparált könyvben
Rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy a készüléken manuálisan.
Speciális mikrofonjának köszönhetően a mikrofon érzékenységének hatótávja: 10m
Felhasználási javaslat:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak, biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, lakások kamerás megfigyelésére

Kém kamera műszaki paraméterei:
Memória: maximum 64Gb MicroSD kártya
Méretei: 55x32x10mm
Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel
Memória felülírás funkció
Hangfelvétel: 8-10m
64Gb SD (opcionális)
Valós FULL HD felvétel  (nem szoftveres)
Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Ár:139,900Ft


Táv vezérelhető RF kém rejtett kamera szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)
rejtettkamera54
Egyszerűen kezelhető, hordozható rejtett kamera lehallgató rögzítő szett rádiós 2,4Ghz-en működő kamerák vételéhez és vezetékes kamerák rögzítésére kiváló választás
Használata semmiféle szakértelmet és számítógépünkön külön szoftveres installálást
nem igényel.
Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett, kamerája manuálisan fokuszálható.
Rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10m

Kém kamera felhasználási javaslata:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére
Rejtett kamera szett főbb jellemzői
Saját belső LCD kijelzőjén a felvett rejtett kamerás felvételeket azonnal visszanézheti és törölheti
Rejtett kamera elhelyezésekor a kijelző segítségével a kamera látószöge pontosan
beállítható és a felvétel közben folyamatosan monitorozható

Rejtett kamera rögzítő készülék 16Gb MicroSD kártya befogadására képes
Rejtett mini kamera poloska optikájának látószöge: 70fok ami manuálisan fokuszálható
Rejtett kamera felvétele történhet mozgásérzékelős kamera és folyamatos módban
Készülék rendelkezik memória felülírás funkcióval ami lehetővé teszi a legrégebbi felvételek automatikus felülírását így nincs szükség a megtelt memóriát rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén törölni
Rejtett kamera rögzítő rendelkezik  belső beépített rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es
8 csatornás rádiós vevővel ami lehetővé teszi a rádiós kamerák által sugárzott jelek megjelenítését és memória kártyára való rögzítését
Készülékhez külső antenna csatlakoztatható a nagyobb hatótáv elérése érdekében

Ár: 99,900Ft


Mikróba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera!
medium01

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel
teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Funkciók a menüben:
Maximális felvételi idő 2 hónap, felbontás függvényében
Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása
Előre, Időre programozott felvételi idők
Előrögzítés konfigurálása, hogy a mozgás előtt 3-5Mp is látható legyen
Választható mp/képkocka 5-60fps
Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód
Pontos dátum/idő beállítás
Memória kártya formázása
Mikrofon ki/be kapcsolása
Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Kém kamera felhasználási javaslat:
Kiváló választás lakások, irodák, nyaralók rejtett kamerás megfigyeléséhez

163,000Ft


DVD lejátszóba rejtett kém kamera, rejtett kamera lehallgató poloska
dvd-player-tectoy-dvtentrada-usb-e-funcao-ripping-190754900

  Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel
teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!
  Műszaki paraméterei:
– Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása
– Előre, Időre programozott felvételi idők
– Előrögzítés konfigurálása
– Választható mp/képkocka 30-60fps
– Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód
– Pontos dátum/idő beállítás
– Memória kártya formázása
– Mikrofon ki/be kapcsolása
– Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása
(Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Kém kamera felhasználási javaslata:
Kiváló választás lakások, irodák, nyaralók rejtett kamerás megfigyeléséhez

Ár: 163,000Ft


Rejtett kamerákról általánosságban:

Minikamerák Álcázása

Amennyiben nem tud választani a minikamera kínálatunkból, kívánság szerinti mi azt rejthetjük saját eszközében. Kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat szerelhetünk különféle készülékbe.

Kedvelt Kém Rejtett Kamerák

A kínálatunkban többféle rejtett kamerát találhatnak. A nagyon kedvelt és praktikus mikrokamerák közé tartozik pl. az órába rejtett kamera, vagy a kamerás kulcstartó.

Minikamera Különféle Felhasználása

A kínálatunk megtekintése után rájöhet, hogy a minikamera ​szinte bármibe elrejthető. A minikamerák mindennapi használati tárgyakba rejthetőek mint pl. az televíziók, routerek,  adapterek de pl. ruhadarabokba is mint a gomb kamera, nyakkendőben vagy ing gallérban.

Rejtett Minikamerák Mozgásérzékelővel

Rejtett kamera kínálatunkban szereplő kamerák nagyrésze rendelkezik mozgásérzékelő funkcióval., ezzel a kamera csak akkor kezd el rögzíteni, amikor valami mozgást észlel.

UltraLife Rejtett Kamerák

Poloska.com weboldalunkon talál az hosszú üzemidejű rejtett kamerákat is, amelyek extrém hosszú ideig működőképesek saját akkumulátoruk felhasználásával.
Amennyiben nincs lehetősége a rejtett kamerának külső tápellátást biztosítani, de szüksége van arra, hogy a kamera nagyon hosszú felvételt készítsen, akkor ez kizárólag hosszabb územű kamerával tudja megoldani.

A rejtett kém minikamerák és más kém technika Dunakeszin lévő boltunkban található, ahol a kamerákat illetve más kém technikát kipróbálhatja. Természetesen szívesen segítünk a megfelelő rejtett kamera kiválasztásában.


 Vezeték Nélküli Minikamera Felhasználása

A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott területek megfigyelését. A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak. Biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is használhatja

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamera,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároz főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmas. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell elhelyezni a vevőkészüléknek, amely a vezeték nélküli kamera képét onlinenézheti. 

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlkozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. Modem segítségével a képátvitel internetre kerül s bárhonnan online módon nézhető, ellenőrizhető..

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távoli megfigyelésre alkalmasak.
Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából, tablet vagy számítógépéreől történhet.

Milyen Hosszan Műdodik A Vezeték Nélküli Minikamera?

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátor így azt fix áramforráshoz szükséges azokat csatlakoztatni. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz csatlakoztatható.

Méretre Szabott Vezetékes Nélküli Minikamera Álcázás

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az az egyedi gyártású kamera szolgáltatásunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák.

A hagyományos rejtett kamerák, már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyba álcázza, a profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni.

Rejtett kamerák rögzítővel​, amelyek önállóan működnek vevőkészülékvagy DVR szüksége nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy SD-memóriakártyára kerül. A rögzítös rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.

A kínálatunkban hordozható rejtett kamerákat – pl. kulcstartó rejtett kamerákat, gomb  rejtett kamerákat vagy  kamerás órát találhat. Továbbá lakásokba és irodába helyezhető rögzített kamerákat pl. tápegységbe rejtett kamerákat, kém órákat találhat.


Rejtett Rögzítéses Minikamera Felhasználása

A rögzítős minikamera , avagy mini DV kamera önálló egységként működhet a titkos felvétel rögzítésénél. A mikrokamera saját elemmel (akkumulátorral) és belső memóriával rendelkezik. A mini DV kamera tehát olyan helyeken vagy helyzetekben is használható, ahol ez hagyományos módon nem lenne lehetséges.

A Rögzítős Minikamera Felvétel Hozzávetőleges Hossza

A karórákban, szemüvegekben, kulcstartókban vagy tollakban rejtett hordozható minikamerák 40 – 140 perces elemkapacitással rendelkeznek. Hosszabb felvétel rögzítéséhez külső DVR-el ellátott mikrokamerát érdemes választani, amelyből a mikrokamera tápellátása történik.©kedveltA külső DVR-el ellátott mikrokamerák több mint 300 percet képesek rögzíteni.

Rögzítős Rejtett Mikrokamerák

A rögzítős álcázott kamerák egy sor felhasználási lehetőséget kínálnak és különféle kialakításban kaphatók. A rejtett kamerák karórákban, szemüvegekben, órákban, irodai dekorációkban találhatók. Amennyiben a hagyományos rejtett kameráink nem felelnek meg az ön elvárásainak, vegye fel velül a kapcsolatot és méretre szabott kamerát készítünk önnek.

Kedvelt Rejtett Kamerák

A nagyon kedvelt rejtett kamerák közé tartozik a tollba rejtett kamera, vagy a kamerás karóra. Ez főleg annak köszönhető, hogy mindennapi használati tárgyakról van szó, így mindig magunknál tarthatjuk őket és szükség esetén elkészíthetjük a felvételt.

Amennyiben irodába szeretne elhelyezni rejtett kamerát, nagyon kedvelt a kamerás ébresztőó, amely kedvező árban kapható, és számos funkcióval rengelkezik.

 


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők, eladó mini kém kamerák, eladó mozgásérzékelős kamera, kém kamera, nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!