Mobil töltőbe rejtett kamera Online/Internet eléréssel

USB töltőbe rejtett HD kamera

Kamera önálló egységként is üzemeltethető, beépített akkumulátornak köszönhetően 11óra folyamatos rögzítés és 6,5 óra valósidejű online elérést tesz lehetővé.
Készülék használata teljesen feltünés mentes és eredeti funkciója is használható.
Mini kamera a töltő elején található, így pl: egy könyves polcon elhelyezve minimális tér is elegendő a rejtett kamera pozícióba helyezéséhez.
Otthonában és írodájában még avatott szakemberek számára is csak nehezen észrerevehető, akár ajándékba is adhatja párjának ha a megcsalás gyanúja merül fel. Rejtett kamera a saját töltőjére csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. Töltőbe rejtett kamerát online-internetes felületen távolról figyelhetjük és annak összes funkcióját online vezérelhetjük, programozhatjuk.
Rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgásérzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3percig állítható és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. Rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az un. memória felülírás v gyűrűs rögzítési módot alkalmazni. Mobil telefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben. Töltőbe rejtett kamera a felvételeked idő bélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételek idejét.
Rögzítő egységben spciális mikrofon van elhelyezve ami a hangot 10-15m-ről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn minihangrögzítő megvásárlására.

Rejtett kamera szett felhasználása sokrétű, rendvédelmi szervektől a civél szféráig mindenkinek ajánlott. Biztonságtechnikai célokra írodák, ingatlanok felügyeletére vagy bűncselekmények (lopások, betörések) rögztésére.
Betörés alkalmával biztos lehet benne, hogy ezt a készüléket a betörők nem viszik magukkal.

Adapterbe rejtett kamera főbb tulajdonságai:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás
  • Nagy látószögű optika
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően 10-15m-es felvételi hatótáv
  • Mozgás érzékelt és folyamatos felvétel, onlie ki/be kapcsolás
  • Teljes wifi vezérlés pl: memória letöltés, kártya távoli törlés stb
  • Teljesen feltünés mentes használat, szakemberek számára is nehezen felismerhető
  • Eredeti funkciója a mobilok töltésére is használható

Ingyenesen letölthető mobiltelefonos Online aplikáció:
rejtettfifikamerarejtettfiwi kamera

Ár: 163,000Ft


A rejtett avagy kém minikamerák ​jó szolgálatot tehetnek különféle kényes életszituációk megoldásánál. A rejtett kamera szinte bármilyen elektronikai készülékben elrejthető. A kínálatunkban felvétel rögzítésének lehetőségével ellátott , és vezeték nélküli minikamerák találhatók a távolsági megfigyeléshez.