Monitorba/TV-be rejtett kamera

Tv/Monitorba rejtett kamera kiváló választás írodák, otthonok online biztonságtechnikai megfigyelésére. Mini kamera egyedileg kerül beépítésre az ügyfél által hozott vagy megrendelt routerbe. Beépítési idő 3 nap ami magában foglalja a 24 órás tesztelésének idejét. Rejtett kamera által közvetített képet online nézheti mobiltelefonján vagy tablet készülékén. Mini kamera felvétel rögzítése történhet folyamatos vagy mozgásárzékelt módban. Mozgásárzékelt módban az érzékelés intenzítása több lépcsőben állítható.
Rejtett kamera felvételének kitartási ideje 1-3 perc között online módban is konfigurálható. Igény esetén lehetőség van belső akkumulátor beszereléséhez is ha ezt a router belső méretei megengedik, ezzel biztosítva a folyamatos áramellátást egy áramszünet esetén.

Főbb jellemzők:

  • Rejtett kamera mikrofonjának érzékenysége 10-15m
  • Mozgásérzékelős kamera mód és annak érzékenységének variálhatósága
  • Választható mp/képkocka 30-60fps
  • Időbélyeg év/hó/nap/óra/per
  • Online Mikrofon ki/be kapcsolása
  • Memória felülírás funkció
    (Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
    mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Monitorba rejtett kamera felhasználási javaslata:
Rejtett kamera  lehallgató poloska kiváló választás, üzletek, tárgyalók,nyaralók,          magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére.

Lehetséges távolról való felvétel készítése
A kamerához lehetséges bármilye számítógépről és telefonról csatlakozni internet segítségével. A mellé csomagolt szoftver segítségével felvétel készíthető bármilyen mozgás észlelése esetén.

Egyszerű beállítás egyenes WiFi hozzáféréssel
A kamera úgy van kialakítva, hogy a használata minél egyszerűbb legyen. A WiFi hálózatra való csatlakozással a kamera egyszeűen beállítható pár lépéssel, amelyeket teljesen laikus felhasználók is egyszerűen elvégeznek.

Intelligens értesítések
Az IP kamera azonnal értesíti Önt a mobil készülékén, ha mozgást érzékel. Ennek köszönhetően Ön azonnal reagálhat és megtekintheti a kamera felvételét a telefonján. A kamera aktivációjakor a hang és videófelvétel a benne elhelyezett memóriakártyéra mentődik.

Távolsági hozzáférés mobil applikáción keresztül                                                                                               Rejtett kamera 2,4 GHz WiFi modullal rendelkezik, amely távolsági online hozzáférést tesz lehetővé a kamera felvételeihez. A felvételek mobiltelefonos applikáció segítségével letölthetők a mobiltelefonba és megnézhetők. Az applikáció az Android és iOS rendszerrel ellátott mobiltelefonok számára szabadon letölthető.

WDR kamera
Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a megadott fényviszonyokhoz.

Ár: 240,000Ft