Órába rejtett kamera internet online eléréssel

Órába rejtett kamera éjjelátó és ONLINE-internet eléréssel
Mini kamera az óra elején található, így pl: egy könyves polcon elhelyezve minimális tér is elegendő a rejtett kamera pozícióba helyezéséhez.
Otthonában és írodájában még avatott szakemberek számára is nehezen észrerevehető. Rejtett kamera a saját adapterébe csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. Órákamerát online-internetes felületen távolról nézhetjük és annak összes funkcióját távoli eléréssel állíthatjuk.
Rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgásérzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3percig állítható és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. Rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az un. memória felülírás v gyűrűs rögzítési módot alkalmazni. Mobil telefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben. Órába rejtett kamera a felvételeked idő bélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételek idejét.
Rögzítő egységben spciális mikrofon van elhelyezve ami a hangot 10-15m-ről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn minihangrögzítő megvásárlására.

Főbb funkciók:

  • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód
  • Memória telítettsége után annak felülírása vagy lezárása
  • Mozgás érzékelés érzékenységének beállítása a fényviszonyokhoz megfelelően
  • Dátumozás (év, hó, nap)
  • Memória kártya formázása
  • MEMÓRIA FELÜLÍRÁS FUNKCIÓ:
  • Valós HD felbontás és nem szoftveres…
  • Hang felvétel 10-15m-ről
  • Internetes online elérés
  • Teljes online távvezérléssel

rejtettfifikamerarejtettfiwi kamera


Rejtett kamerás óra éjjel is látó  kamerával!
Műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban kapható hasonló termék minőségét és tudását. Nagy látószögű rejtett kamerának köszönhetően nem marad semmi rejtve a kíváncsi szemeknek és kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben 10-12m-ről rögzíteni tudja.

Éjjellátó rejtett kamerás óra rendelkezik INFRA sugárzóval ami az emberi szem számára teljesen láthatatlan!!!
Ébresztő órába rejtett kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások nappali és éjszakai védelmére. Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás, valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről. Rejtett kamera lehallgató poloska által készített felvételeket a készülék mic-SD kártyára rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre. Külső monitorra csatlakoztatva egy távirányító segítségével a rejtett kamerás ébresztő órát magunk konfigurálhatjuk vagy állíthatjuk be a kamera látószögét.

Wifin keresztül mobiltelefonunkkal rögzítést ki-be kapcsolhatjuk és a közvetített képet nézhetjük, illetve fix elhelyezés esetén mobiltelefonunkon kontrolálhatjuk a mini kamera látóterét.

Annak köszönhetően, hogy a minikamera tápellátása folyamatos, akár egy éven keresztül is megfigyelheti vele a házát, lakását, irodáját vagy raktárát!
A mozgásérzékelő paraméterei állíthatók, a minikamera csak akkor kezd el felvételt készíteni, ha mozgást észlel. Továbbá egy mobiltelefonos applikáció segítségével is megfigyelheti a helyiségeket. A felvétel a lehető legjobb minőségű, valósághű színekkel és minőségi hangfelvétellel.

 Ár: 163,000Ft