– Routerbe rejtett kamera –

Routerbe rejtett kamera kiváló választás írodák, otthonok online biztonságtechnikai megfigyelésére. Mini kamera egyedileg kerül beépítésre az ügyfél által hozott vagy megrendelt routerbe. Beépítési idő 3 nap ami magában foglalja a 24 órás tesztelésének idejét. Rejtett kamera által közvetített képet online nézheti mobiltelefonján vagy tablet készülékén. Mini kamera felvétel rögzítése történhet folyamatos vagy mozgásárzékelt módban. Mozgásárzékelt módban az érzékelés intenzítása több lépcsőben állítható.
Rejtett kamera felvételének kitartási ideje 1-3 perc között online módban is konfigurálható. Igény esetén lehetőség van belső akkumulátor beszereléséhez is ha ezt a router belső méretei megengedik, ezzel biztosítva a folyamatos áramellátást egy áramszünet esetén.

Router eredeti funkciói is megmaradnak a rejtett kamera telepítése után.

Főbb jellemzők:

  • Mikrofon érzékenységének hatótávja 5m-ről
  • Mozgásérzékelős kamera mód és annak érzékenységének variálhatósága
  • Választható mp/képkocka 30-60fps
  • Időbélyeg év/hó/nap/óra/per
  • Online Mikrofon ki/be kapcsolása
  • Memória felülírás funkció
    (Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,
    mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket)

Routerbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
Rejtett kamera  lehallgató poloska kiváló választás, üzletek, tárgyalók,nyaralók,          magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére.

Ár: 240,000FtVezeték nélküli minikamera felhasználása

A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott objektumok megfigyelését. Konkrét elvárások szerint olyan kamerát választhat, amely megfelel önnek. A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak. A biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is szolgálhat.

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamera,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároz főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmas. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell lennie a vevőkészüléknek, amely a vezeték nélküli kamera reális idejű képátvitelének megtekintését teszi lehetővé, vagy egy videófelvevő készülék, amely a sugárzott képet későbbi megtekintéshez rögzíti.

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlkozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. Modem segítségével a képátvitel internetre kerül s bárhonnan megtekinthető.

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távolsági megfigyeléshez alkalmasak. Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából követhető videóbeszélgetés segítségével.

A 3G kamera vásárlása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a mobiltelefonja és a hálózati szolgáltatója támogatja a 3G videóbeszélgetéseket. A távolsági megfigyelés praktikus kiegészítője a 3G szerver, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kamerát csatlakoztassunk hozzá és mobiltelefonon megtekinthetjük.

Milyen hosszan műdodik egy átlagos vezeték nélküli minikamera?

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátor így az áramkörhöz szükséges csatlakoztatni őket. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz catlakoztatható. A külső akkumulátor több mint 30 órás működést biztosít a rejtett vezetékes kamerának.

Méretre szabott vezetékes nélküli minikamera álcázás

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az álcázó szolgálatunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák.

A hagyományos rejtett kamerák, már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyba álcázza, a profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni.