Videó rögzítők

Manapság a biztonságtechnikai eszközök egyre inkább szerepet kapnak hétköznapi életünkben, ami kiterjed családunk és vállalkozásunk védelmére. Ha nem szeretne Ön is az áldozatok táborába tartozni, a legjobb helyen jár, mi megoldjuk ez irányú problémáit, hogy biztonságban érezhesse családját és vállalkozását. Hazai statisztikák szerint az elektronikus védelemmel ellátott objektumok sokkal kevésbé vannak kitéve az illetéktelen behatolásokkal szemben.. Érdemes mint a tervezést, mint a kivitelezést szakemberekre bízni, mert egy helytelenül telepített rendszer vagy nem működik az adott pillanatban, esetleg a nem megfelelő helyre telepített érzékelők, központok könnyedén semlegesíthetők az bűnözők számára.

Cégünk kizárólag minőségi termékekből választja ki az Ön számára megfelelő biztonságtechnikai eszközöket és mindehhez NEVÜNKET és hazánkban már nem ismert VALÓS GARANCIÁT adunk. Szakember csapatunk nem pékből vagy autószerelőből magukat biztonságtechnikai szakembereknek képzelt munkatársakból, hanem hivatalosan ebben a szakmában megszerzett végzettséggel és sokéves szakmai  tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll, akik elhívatottan, folyamatosan képzik magukat.


RC-5000HD Professzionális kameraszett 4db kamerával és rögzítővel, mely árban és minőségben a piac verhetetlen bajnoka! A rögzítő egység 4db video és 1db audio jel fogadására képes. A készülék képes online Internet elérésre és a teljes rendszer vezérlésre. Felhasználási javaslat: ingatlanok, raktárak, telephelyek felügyelete, biztonságtechnikai célok, kép-hang dokumentálása. Műszaki jellemzése: Rögzítés: időprogramozott, mozgás érzékelt, kézi vagy távvezérelt lehetőségekkel. A felvételeket akár hónapokra visszamenőleg, napra/percre pontosan visszakereshetjük.  Vezetékes vagy vezeték nélküli kamerákat egyaránt használhatunk a kameraszetthez. A memóriája maximum 4 terra HDD. Csatlakozások: USB, AV, DC. A kiválasztott felvétel azonnal USB memóriára másolható. Riasztás, PIN-kód tiltás funkciók is elérhetők.
A rendszerhez mini kamerák, rejtett kamerák és kültéri kamerák is csatlakoztathatóak. ÁR: 299.000 Ft-tól5000hdd (1)RC-8000 HDD Professzionális videó rögzítő állomás
Egyedi hordozható állomás ügyfeleink igényei szerint!
Az online kamerák megjelenítése 3G,Wifi,RF csatornákon történik. A rögzítés történhet SSD, SD tárolókkal, a több csatornás rögzítés variálható kommunikációs csatornákon egyszerre, egy időben. (RF-Wifi stb).  Belső akkumulátor Li-ion, polimer cellákkal
Peli (810-es Military szabvány), ütés por és vízálló kofferben, bármilyen terepen használható.
Felhasználás:
scurity cégek, magánnyomozók, stúdiók

ÁR: 650.000 Ft-tólc1510_1RC-6000LCD-HDD Professzionális videó rögzítő állomás. Egyedülállóságával és műszaki tulajdonságaival a biztonságtechnikai piac verhetetlen bajnoka. 4db audio, illetve videó jel fogadására képes HDD rögzítő. Felhasználása: stúdiók, televíziók,  ingatlanok, raktárak, telephelyek felügyelete, kép és hang dokumentálása. Műszaki jellemzése: 7″ LCD kijelző, internet elérés és fejlett beágyazott Linux rendszer. Rögzítés: mozgás érzékelt, időprogramozott, kézi vagy távvezérelt lehetőségekkel egyaránt. A felvételeket akár hónapokra visszamenőleg napra/percre pontosan visszakereshetjük. Felbontás:704×576, 704×288, 352×288. Vezetékes vagy vezeték nélküli kültéri, rejtett kamerákat vagy minikamerákat egyaránt csatlakoztathatunk a készülékhez. H.264 tömörítés, 4ch visszajátszás. Memória: SATA HDD max 2 terra. Csatlakozások: USB egér, távvezérlő. Távoli mobil megfigyelés symbian S60 3.0. Mobil pocket op. rendszer, I-phone, Mac. Mobilkészülékeken kontrollálható.
A készülékre bármilyen mini kamera, rejtett kamera vagy kül- és beltéri kamera csatlakoztatható.

Bevezető ár: 149.900 FtSokoldalú HD rejtett kamera lehallgató készülék szett

hidden-button-camera-dvr          hd-609

Főbb jellemzők:
Egyedülálló Optika:
140fok
Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera rögzítő szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.
Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett, kamerája fókuszálható,  éjjel infrázható.
Rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán .
Rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.
Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10m
Felhasználási javaslat:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, üzletek, telephelyek biztonsági felügyeletére.
Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás

Műszaki paraméterei:
Memória: maximum 64Gb MicroSD kártya
Méretei: 55x32x10mm
Mozgás érzékelt és folyamatos felvétel
Memória felülírás funkció
Hangfelvétel: 8-10m
64Gb SD (opcionális)
Valós FULL HD felvétel  (nem szoftveres)

Ár:139,900FtRejtett kamera lehallgató készülék szett rádiós vevővel
(vezetékes és rádiós kamerákhoz)

SKU098179.9

Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató rögzítő szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel. Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett, kamerája fókuszálható. Rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán. Rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan. Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10m
Felhasználási javaslat:
Biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére.
Sokoldalúságának köszönhetően felhasználásának módja korlátlan

Műszaki paraméterei:
Méretei: 52x30x10mmOptika: 70fok
Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel
Memória felülírás funkció
Hangfelvétel: 8m
16Gb SD (opcionális)
Belső rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es rádiós vevő
Rádiós kamerák vétele 20-300m-ig
Külső antenna csatlakoztatható a nagyobb hatótáv elérése érdekében

Ára: 99,900FtRC-18 Professzionális testen elhelyezhető rejtett kamera lehallgató poloska szett
lawmate-bu-18-button-camera__55861.1405397258.1280.1280rejtettkamera20
Egyszerűen kezelhető, hordozható rejtett kamera lehallgató poloska szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel és bárki könnyedén egy gombnyomással be és ki kapcsolhatja.
Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett.
Nagy fényérzékenységű kamerája fókuszálható,  igény esetén az éjszakai használathoz külön infra vető alkalmazható.
Rejtett kamera rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán vagy rejtheti mappában, táskában vagy egy könyvben.
Rögzítés indítása és megállítás egy távvezérlő segítségével könnyedén kapcsolható akár zsebből is diszkréten.
Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10-12m
Felhasználási javaslat:
Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, irodák, raktárak biztonsági felügyeletére, televízióknak rejtett kamerás felvételek készítéséhez.
Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás

Rejtett kamera lehallgató poloska műszaki paraméterei:
Memória: maximum 32Gb MicroSD kártya
Méretei: 55x32x10mm
Kamera optika éjjel infrázható
nagy érzékenységű külső mikrofon

Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Rögzítő: 115,000Ft    Szettben Ár: 185,000Ft7_Inch_LCD_4CH_Wall_Mount_H_264_DVR_Linux_Support_SATA_HDDVideó rögzítők: Alapvetően két fajta videó rögzítőt különböztetünk meg egymástól. Ez a két fajta videó rögzítő az analóg és a digitális. Az analóg videó rögzítő szalagra rögzít, gyenge minőséggel. A mai napig még mindig meg lehet vásárolni ezeket a videó rögzítőket, viszont egy bajuk van: a mai igényeket egyáltalán nem elégítik ki. A képminőségük katasztrofális, kezelésük bonyolult és ha nem cseréljük minimum havonta a videokazettát,  akkor a maszatos foltokon kívül nem fogunk látni értékelhető felvételt.  Az analóg videó rögzítő a múlt, a digitális videó rögzítő a jelen és a jövő. A mai napig nem szakadtunk el teljesen az analóg technikától, hiszen a videó rögzítő túlnyomóan nagy része hibrid, mivel az analóg technikát ötvözik a digitálissal. A videó rögzítő bemeneti és kimeneti jelforrása analóg technikán alapul, hiszen a kamerák, mikrofonok, monitorok nagy része még mindig analóg, de a felvételek rögzítése, már HDD-re, vagy memória kártyára történik.

Nagy különbségek vannak a digitális videó rögzítők között is. Lehetnek autonóm videó rögzítők, vagy asztali gépekhez hasonló videó rögzítők is, ami semmiben nem különbözik az asztal gépektől, csak videó rögzítőben memória kártya van. Általánosságban tudásilag a két videó rögzítő típus ugyanazt tudja, de a kártyás megoldás drágább, mint az erre a célra kialakított autonóm videó rögzítő. A videó rögzítő árát nagymértékben befolyásolja technikai tudása. Technikai adatoknál megadják a felvétel minőségét (704X576), melyet CIF, D1, fél D1 felvételi rátában határoznak meg. Ezek az adatok a különböző videó rögzítő típusoknál eltérhetnek.

Az analóg technikán alapuló kameráknak műszakilag  behatárolt korlátai vannak, mert nem tudnak 800X600  felbontásnál jobb képet biztosítani. Ez a „hibrid” video  rögzítők problémája is, hiszen bárhogy próbálkozunk, jobb minőségű  képet nem tudunk belőle kicsavarni. Ezen igények kielégítésére születtek meg az IP alapú kamerák és videó rögzítők is. A jobb minőségű felvételt készítő videó rögzítő, már nem lehet hibrid, csakis digitális. Az IP kamerák nem mondhatni túl olcsónak. Már kísérletezni sem szabad egy P4 számítógéppel, mert bekapcsoláskor összeomlana. Tudunk vásárolni több megapixeles IP kamerákat is, csak jelentősebb árkülönbség van köztük. De persze túl jól hangzik, hogy IP kamerám van. Nagyon sokaknál már megjelentek az IP alapú videó rögzítők is.


Bővebben a kamerarendszerekről…

A kamerarendszerek milyenségét és felhasználását a felhasználás szempont
jából több csoportra oszthatjuk.
Statisztikák és tapasztalatink szerint a legelterjedtebbek a beltéri kamerarendszerek, amiket alkalmazhatunk pénzintézetekben, irodákban, kereskedelmi egységekben, raktárakban,  és már egyre inkább jellemző a társasházak a lépcsőházak és liftek védelmére is.  Az általánosságban elterjedt  füst vagy mozgásérzékelőkbe rejtett gyári kamerákat a tapasztaltabb bűnözők azonnal felismerik és erre felkészülve a bűncselekményeket maszkban, szemüvegben, illetve sapkában hajtják végre. Rejtett kamera telepítés esetén kizárólag az egyedi megoldásokat javasoljuk, amik drágábbak, de minőségben fényévekkel jobbak, mint az általánosságban kapható néhány ezer forintos kommersz társaik.
Beltéri kamerák, illetve a beltéri rejtett esetében is van lehetőség a távoli eléréshez, amely biztosítja a tulajdonos  részére, hogy akkor is betekinthessen a kamerák képeibe, illetve visszakereshessen régebbi eseményekre, ha éppen nem tartózkodik a helyszínen, esetleg külföldön van. Rongálás vagy akár egy műszaki hiba esetén lehetőség van, hogy a rendszer e-mailben vagy sms-ben azonnal értesítse a tulajdonosát a szükséges hiba elhárításáról. Árban a különbség egyre minimálisabb a minőségi IP és a hagyományos analóg kamerarendszerek közt és mint a fentiekben említettem a hagyományos analóg rendszer rendkívül elavult és gyenge minőségű a fejlett IP rendszerhez képest. Szaküzletünkben megtapasztalhatja a kézzelfogható minőséget és munkatársaink szakszerű tanácsadással segítik a megfelelő választásban.
KÜLTÉRI KAMERARENDSZEREK:
Kültéri kamerák kialakításuknál fogva különösen ellenállóak az időjárás szeszélyeinek, víz,por vagy plusz-mínusz negyven fok nekik mindegy teszik a dolgukat.
Kültéri kamerákat három fő csoportba soroljuk:
-Speed dóm kamerák
-Kompakt kamerák
-Box kamerák
A kompakt kamerák a leggyakrabban szerelt típusok, ezek rendelkeznek infra megvilágítással, tehát kiválóan alkalmasak nappali és éjszakai megfigyeléshez is. Optikájukat tekintve úgynevezett variofokális objektívvel rendelkeznek, ami lehetőséget ad a megfigyelni kívánt terület távolságának és nagyságának a manuális beállítására.
A box kamerák különálló kameratesttel rendelkeznek, amihez az optika nem tartozik, ezt külön kell
csatlakoztatni a kamerához
A speed dóm kamerák a legelterjedtebbek a közterületek és a nagyobb ipari ingatlanok megfigyelése esetében. 360 fokos  optika-forgatásának és 10x -es optikai zoom-nak köszönhetően több kamerát képesek kiváltani. Nagy előnyük, hogy a kamera programozható, hogy bizonyos útvonalon és zoomal pásztázzon egy kijelölt területen.
A sokat emlegetett analóg kamerarendszerek jellemzése:
Hagyományos rendszerek mindazon rendszerek, amelyek analóg kamerákkal vannak felszerelve- Ezek minőségben az elavult vagy a még “elmegy “ kategóriába tartoznak. Felvételük gyengébb fényviszonyok mellett pixeles, nagyításra nincs lehetőség. Minőségük nagymértékben függ a rendelkezésre álló fényviszonyoktól, kültérben az időjárástól és a napszaktól, továbbá a rögzítő egység minőségétől. Műszaki kialakításuk során a kamera és a rögzítő egység között egy koax vagy UTP kábelen keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Az analóg rendszer egyetlen előnye, hogy   költséghatékony és optimális fényviszonyok mellett egy cselekmény kivehető, viszont a cselekményben résztvevők arca vagy rendszáma már nem. Alkalmazási területei: Ezt a kamerarendszert kizárólag olyan esetekben ajánljuk, amikor nincs szükség részletgazdag felvételekre és az anyagi lehetőségeink korlátozottak. Javasoljuk kisebb területű üzletek vevőkörének vagy árukészletének megfigyelése, ahol a dolgozók akár a ruházatukról is beazonosíthatóak vagy a közelség miatt nincs szükség utólagos nagyításra, továbbá ritkán lakott vagy látogatott épületek nyaralók megfigyelésére, ahol nem tárolunk nagyobb értékeket, de elrettentő hatással lehet a kezdő betolakodók ellen. Ezek az analóg rendszerek is installálhatók távoli eléréssel, hogy mobilján vagy laptopján a távolból figyelhessen…Óvakodjon a barkácsáruházakban és sarki megalázókban kapható szép színes dobozba csomagolt, akcióban 40-80 ezer forintos négy-nyolc kamera-rendszertől! 
A sokat emlegetett digitális kamerarendszer előnye: A technika fejlődésének köszönhetően a digitális rendszerek egyre inkább kiszorítják az analóg rendszereket. Ebből következik, hogy az árak is egyre inkább közelednek egymáshoz. Közel sincs akkora árdifferencia, mint az 1-2 évvel ezelőtti viszonyokat tekintve.
IP kamerás rendszerek: Az Ip kamerás rendszereknél lehetőség van akár több helyszínen elhelyezett kamerák képét egy távolabbi szerveren gyűjtsék össze és azokat egy helyen rögzítsék. Az Ip kamerás rendszerek hatalmas előnye a kamerák felbontása és minősége. Amíg az analóg rendszereknél 0,55Mpx, addig az IP kamerák esetén az 12Mpx-es az elérhető maximum felbontás. Felbontásából adódóan a felvételek sokkal részletgazdagabbak és utólag is nagyíthatóak arc vagy rendszámfelismerés esetén. Véleményünk szerit 3Mpx-nél nagyobb felbontású kamera használata teljesen felesleges egy átlagos családi ház vagy ingatlan megfigyeléséhez, mert a bejárati ajtó kilincsére is gond nélkül nagyíthatunk, ebből következik, hogy ezeknél a rendszereknél avulásról is csak nagyon hosszútávon beszélhetünk. . HD-SDI kamerás rendszerek: Jelenleg ez a rendszer képviseli a csúcskategóriát a biztonságtechnikában.  FULL HD digitális rendszer kerül installálásra, hasonlóan az IP rendszerhez ahol szinén Mpx-eles kamerák kerülnek installálásra. (ONVIF) rendszer: akár több gyártó kamerája is csatlakoztatható egyazon rögzítőegységre. A vezetékelést tekintve HD-SDI kamerák kizárólag koax kábelen keresztül továbbítják a jeleket a rögzítő felé, ezért egy elavult analóg rendszer cseréje egyszerűen és gyorsan kivitelezhető egy meglévő koax rendszeren.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kémcuccok kém boltból valós raktárkészletről garanciával!