DC-140 prémium kategóriás lehallgató

DC-140 Prémium kategóriás 10-30 nap üzemidejű, VOX lehallgató 

Főbb jellemzők:

DC 140 premium hangra induló mini hangrögzítő lehallgató készülék gyufa scaled

 • Lehallgató üzemideje: egy feltöltéssel 10 nap, 1 hónap. Nem kell attól tartania, hogy a lehallgató poloska idő előtt lemerül.
 • Hangra aktiválódó felvétel indítás és rögzítés, kiküszöbölve az éjszakai üresjárati rögzítést.
 • Mobiltelefonon is lehallgatható
 • Speciális és nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a lehallgató készülék rögzítési hatótávja 10-15 méter amihez az AGC erősítő automatikusan igazodik.
 • Lehallgató készüléket könnyedén elhelyezheti bárhol, vagy hordhatja akár a zsebében, hogy mindig kéznél legyen. Fizikai méretei: 50x30x15mm.
 • Lehallgató poloska teljes feltöltési ideje mindössze 4 óra. Töltés közben a lehallgató készüléket folyamatosan használhatja is!

DC-140 lehallgató mikrofonja kifejezetten az emberi beszéd tartományára hangolva!

dc 140 premium 10 nap box scaledA lehallgató készülék használta egyszerű: nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftver installálást a számítógépén. A lehallgató poloskán egyetlen kapcsoló található, amivel a lehallgatót bekapcsoljuk, majd a felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval kapcsoljuk ki. A mini hangrögzítő poloska által felvett hanganyagot USB csatlakozón keresztül tudjuk menteni számítógépünkre.

A mini poloska WAV formátumban rögzít HI-FI minőségben. Lehallgató készülék által felvett hanganyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren, vagy akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy LCD televízión is.

A mini hangrögzítő lehallgató készülék kiváló megoldás előadások, megbeszélések, jegyzetek, szónoklatok rögzítésére és azok hatékony dokumentálására. A mini lehallgató készülék nagy tárolókapacitásának köszönhetően a felvett hanganyagot – használattól függően – akár havonta egy alkalommal is elegendő letölteni vagy törölni. Ha mini hangrögzítő poloska memóriája megtelik, azt nem írja felül, így nem vesznek a már meglévő felvételeink.

A termék elérhető 1.8 méter hosszú kivezetékelt mikrofon változatban is.

DC 140 out premium 1.8m kivezetékelheto scaled

Mini hangrögzítő lehallgató készülék AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél az erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a távolabbi, halkabb beszédhez. Közeli hangoknál pedig a háttérzajok kiküszöbölése és a torz felvételek elkerülése végett az erősítést a megfelelő szintre csökkenti. A lehallgató készülék további nagy előnye a gyors akkumulátor feltöltési idő, ami csak 4 óra.

dc 140 premium 10 nap box out scaled

A lehallgató poloska használható fix tápfeszültségről, ami lehet a hozzátartozó töltője, vagy a számítógépünk USB csatlakozója is. Külső opcionális akkumulátor csatlakozása esetén a lehallgató készülék üzemideje közel 3 hónap.

A mini hangrögzítő poloska diktafon fizikai mérete megegyezik egy gyufásdoboz méretével!

 

DC-140 PREMIUM
Ár: 115 000 Ft (2 év bolti garancia )

DC-140 PREMIUM OUT 1.8 méter hosszú, kivezetékelt mikrofon változatban
Ár: 135 000 Ft (2 év bolti garancia )A mini hangrögzítő POLOSKÁK előnyei:

 • Nagy memóriakapacitás;
 • hosszú akkumulátoros üzemidő;
 • használata egyszerű, könnyen elsajátítható;
 • kis helyet foglal;
 • nem csak kézzel indítható, hanem hangra is aktiválódik;
 • felvett anyag könnyen archiválható;
 • mini hangrögzítő felvételei szerkeszthetőek, minőségének megromlása nélkül.

A mini hangrögzítők mindenki számára lehetővé teszik, hogy az adatfeldolgozás gyorsabb és hatékonyabb legyen. A mindennapokban elterjedt mini hangrögzítők és felvevők kapacitása 20-500 óráig is terjedhet. A memória bővítésével (SD, MicroSD kártyával) több ezer órára emelhetjük a kapacitást.

Előfordulnak olyan esetek, mikor a mikrofon érzékenysége vagy a felvételi idő minősége nem megfelelő, ezt úgy tudjuk orvosolni, hogy egy külső mini mikrofont csatlakoztatunk áramkörrel felszerelve, ez a zajos környezetben is kitűnő felvételt biztosít. Pocket USB segítségével tárgyalótermekben vagy az ügyfelekkel való megbeszéléseken is rögzíthetők a hangfájlok, biztosítva a lehetőséget a reakció idők csökkentésére, a gyors és pontos kiszolgálás jelentősen megnőhet.

Az üzleti életben sokszor találkozhatunk olyan tájékoztatással, hogy beszélgetésünket rögzítik és akár 5 évig is megőrzik ezeket, természetesen rendelkezésre is bocsátják. Ennek megoldása a hangdokumentálás. A hangdokumentálás alappillére a beszélgetés rögzítését ellátó egység, mely lehet a kommunikációs rendszerbe integrált, de lehet teljesen független megoldás is. Kommunikációs rendszereink integrált szolgáltatása az üzleti célú, saját felhasználásra történő rögzítést támogatja. Egy informálisabb beszélgetésen az elhangzó, fontos paraméterek későbbi lejegyzetelését biztosítja egy ilyen megoldás. Egy ilyen szolgáltatás nélkülözhetetlen azon munkatársak számára, akik a (telefon)beszélgetésre inkább nyugodtabban akarnak koncentrálni  a folyamatos jegyzetelés helyett. A telefonos ügyfélszolgálat, ügyfélkapcsolat, hivatalos rendelésfelvételek későbbi reklamációjának vizsgálati támogatását professzionális, erre a célra tervezett hangrögzítéssel kell megoldani.

Szaküzlet: H-2120. Dunakeszi, Fő u.115
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com