DVD lejátszóba rejtett kamera

DVD lejátszóba rejtett kameraDVD lejátszóba rejtett kamera ONLINE-internet eléréssel és teljes távvezérléssel.

Mini kamera a lejátszó elején található előlap mögött foglal helyet, ami szabad szemmel teljesen észrevehetetlen.
Otthonában és írodájában még avatott szakemberek számára is nehezen észrerevehető.

A rejtett kamera a saját adapterébe csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. DVD-be rejtett kamerát online, internetes felületen, távolról nézhetjük mobiltelefonunkon és annak összes funkcióját távoli eléréssel állíthatjuk.

A rejtett kamerának számtalan beállítása van. A mozgásérzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3 percig állítható és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. Rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az un. memória felülírás vagy gyűrűs rögzítési módot alkalmazni.

Egy mobiltelefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is. Akár 5-10 online rejtett mini kamerát is követhetünk egy időben. A DVD-be rejtett kamera a felvételeket időbélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételeket.

Az egyedi rejtett kamera rendelkezik egy speciális mikrofonnal, ami a hangot 10-15 méterről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé külön minihangrögzítő megvásárlására.

Rejtett kamera mobiltelefonos applikáció:

Rejtett kamera mobiltelefonos applikációja:

DVD lejátszóba rejtett kamera további funkciói:        

  • Választható mp/képkocka (5-60 fps között) a megfelelő tárolókapacitás elérése végett.
  • Mikrofon ki/be kapcsolása és annak érzékenységének konfigurálása.
  • Teljes valósidejű online vezérlés, videók letöltése és törlése.
  • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges rendszeres időközönként a memóriakártyát törölni, mert a készülék felülírja a legrégebbi felvételeket.

Ár: 240 000 Ft