GPS nyomkövetők csoportosítása

Aktív (online) GPS nyomkövetők lehallgató készülékek:

Gps nyomkövetők csoportosítása

Az aktív GPS nyomkövető készülékeket interneten keresztül, saját mobiltelefonunkról, tabletünkről vagy laptopunkról követhetjük nyomon. A nyomkövető készülék pontos pozícióját a Google térképén, utca-házszám pontossággal ellenőrizhetjük, valamint a GPS nyomkövetők pillanatnyi sebességét vagy átlagsebességét is az online felületen ellenőrizhetjük.

Passzív GPS nyomkövető lehallgató készülékek:

Ezeknek a GPS nyomkövető lehallgató készülékeknek a működése teljes mértékben eltér az online GPS nyomkövető készülékekétől, mert ebben az esetben nincs lehetőségünk folyamatában valós időben ellenőrizni a GPS nyomkövető készülék mozgását és annak pozícióját. Itt kizárólag utólagosan a nyomkövető készülékről egy USB csatlakozó segítségével tudjuk az előzőekben megtett útvonalakat letölteni.

A passzív GPS nyomkövető lehallgató eszközök előnye az online GPS nyomkövető lehallgató készülékekhez képest, hogy energiaigényük kisebb, ezért üzemidejük hosszabb.

Az általunk gyártott nyomkövető eszközök üzemideje lényegesen hosszabb mint az általánosságban megvásárolható kínai kommersz eszközöké.

Cégünk által forgalmazott mini GPS nyomkövetők, lehallgató készülékek előnyei:

 • Megbízható lefagyás mentes működés,
 • jelenleg a legkisebb online GPS nyomkövető lehallgató készülék,
 • valós bolti garancia,
 • INGYENES nyomkövetés,
 • teljesen magyar nyelvű rendszer, vagy választható további nyelvek: Angol, Német, Orosz.

Cégünk semmiféle havidíjat nem kér a GPS nyomkövető rendszer használatáért.
Felejtse el a havi 5.000-10.000 Ft-os felügyeleti díjat!

Mikor alkalmas egy nyomkövető készülék a feladat megoldásához?

Sok ember vagy cég életében gyakran előfordul, hogy szükség van nyomkövető berendezés használatára. Leggyakrabban ezt a kémtechnikát a következő esetekben használják:

 • Járművek nyomkövetése,
 • bizalmatlanság esetén,
 • saját járművünk védelme,
 • gyermekeink védelme.

Minden nyomkövető berendezés más-más célra alkalmas. Az alábbi bejegyzésekben felsoroljuk a fő különbségeket a nyomkövető berendezések között. Az általunk gyártott illetve forgalmazott nyomkövető készülékek kettős módban használhatóak,  lehallgató készülékként és nyomkövető készülékként is.

SMS módban működő nyomkövető készülékek

A nyomkövetők alap változata, amely képes azonnal megosztani a helyzetét SMS segítségével. A felhasználó küld egy sms parancsot vagy megcsörgeti a nyomkövető készüléket, amely ezután visszaküldi a saját helyzetét a felhasználónak.

Hátrányai:

 • Utólagos ellenőrzése nehézkes, mert csak a kapott sms koordináták alapján lehetséges.
 • Minden egyes pozíció jelentés egy sms ára, ami átlag 35 Ft/jelentés.
 • Általunk gyártott nyomkövető készülékek 30 mp-es pozíció közlése is ingyenes.

Online GPS nyomkövetők

Az online nyomkövetők főként járművek vagy személyek hosszútávú megfigyelését és helyzetüknek feljegyzését biztosítja. Az online lokátorba (GPS trackerbe) szükséges egy SIM kártyát elhelyezni aktív internetkapcsolattal ellátva. A nyomkövető berendezés ezt követően beméri a helyzetet az előre beállított intervallumokban (például minden 30. másodpercben), és elmenti azt a szerverre, ahol Ön megtekintheti azt, általában 6 hónapra visszamenőleg. Az online nyomkövető berendezéseknek nagyobb energiahasználatuk van, ezért ideális azokat a jármű akkumulátorára csatolni a zavartalan működés érdekében.

GPS loggerek

GPS logger egy speciális fajtája a nyomkövető berendezéseknek, amelyek nincsenek ellátva SIM kártyával és ezért nem mérhetők be távolról. Azonban a GPS logger nagyon energiatakarékos, és ennek köszönhetően a passzív nyomkövetéssel akár 5x hosszabb időt képes üzemelni mint a GPS lokátorok hasonló méretekkel. A GPS loggert elég elhelyezni a táskában, ridikülben vagy autóban, és az az előre beállított üzemmód alapján feljegyzi az aktuális helyzetét. Ezután a GPS loggert szükséges rácsatlakoztatni egy számítógépre, ahol megtekinthetjük annak feljegyzett útvonalát.