Hangszóróba rejtett kamera

Magándetektívek és más profi szakemberek számára is ajánlott!

Precíz álcázás

Hagyományos, teljesen működőképes és feltünés menres bluetooth hangszóró, amelyben egy apró minikamera van elhelyezve. Modern megjelenésének köszönhetően nem kelt feltünést lakásában vagy irodájban sem. A hangszórónak álcázott kamera teljes értékű hangszóróként is működni, amelyet vezérelhet telefonjával, számítógépével. Bluetooth hangszóró teljesmértékben képes ellátni eredeti funkcióját is.

Az elkészült videófelvételeket megtekintheti mobiltelefonosalkalmazással, vagy a memóriakártyát a számítógépbe téve. Az említett alkalmazást ingyenesen letöltheti Androidos vagy iOS berendezésre is.  Az alkalmazás segítségével lehetősége van a rejtett kamera álta sugárzott valósidejű kép/hang megtekintésére, kiválaszhatja a felvételi módot, beállíthatja a felvételi minőséget vagy beállíthatja az időt és dátumom amely így megjelenik a felvételeken.

Mini kamerás bluetooth hanszóró használható átlagos hangszóróként is.

Fő tulajdonságai:

  • tökéletesen elrejtett kamera 85°-os felvételi látószög
  • FULL HD felbontású videófelvételek 1920×1080 / 30 fps
  • .MOV videófelvételek
  • Saját belső akumulátorral is rendelkezik
  • elvételi módok (automatikus/manuális/mozgásérzékelős)
  • LED fényjelzések kikapcsolhatóak
  • kompakt méretei

Intuitív vezérlés

Abban az esetben, ha váratlan helyzet éri (a hivatalnok, rendőr csúszópénzt kér, valaki a jogait akarja eltiporni, és más helyzetekben), nincs ideje elővennie a diktafont és ellenőrizni, hogy a megfelelő diódák világítanak-e. Önnek ilyen esetekben azonnali felvételrögzítésre van szüksége, a kulcstartó lekontrollálása nélkül. Az intuitív vibrációknak köszönhetően tökéletesen tudni fogja, hogy pontosan mit csinál a kulcstartó anélkül, hogy ránézne. Azonnali felvételt készíthet vele!

WDR kamera

Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben, stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik az adott fényviszonyhoz.

Ár: 163.000.-Ft