Hangszóróba rejtett kamera

Magándetektívek és más profi szakemberek számára is ajánlott!

Precíz álcázás: rejtett kamera rendszer

 

Hagyományos, teljesen működőképes és feltűnés mentés bluetooth hangszóró, amelyben egy apró minikamera van elhelyezve. Modern megjelenésének köszönhetően nem kelt feltűnést lakásában vagy irodájában sem. A hangszórónak álcázott kamera teljes értékű hangszóróként is működik, amelyet vezérelhet telefonjával, számítógépével. Bluetooth hangszóró teljes mértékben képes ellátni eredeti funkcióját is.

Az elkészült videófelvételeket megtekintheti mobiltelefonos alkalmazással, vagy a memóriakártyát a számítógépbe téve. Az említett alkalmazást ingyenesen letöltheti Androidos vagy iOS berendezésre is.  Az alkalmazás segítségével lehetősége van a rejtett kamera által sugárzott valósidejű kép/hang megtekintésére, kiválasztatja a felvételi módot, beállíthatja a felvételi minőséget vagy beállíthatja az időt és dátumot amely így megjelenik a felvételeken. Mini kamerás bluetooth hangszóró használható átlagos hangszóróként is.

A Rejtett kamera főbb tulajdonságai:

  • tökéletesen elrejtett kamera 85°-os felvételi látószög
  • FULL HD felbontású videófelvételek 1920×1080 / 30 fps
  • .MOV videófelvételek
  • Saját belső akkumulátorral is rendelkezik
  • felvételi módok (automatikus/manuális/mozgásérzékelős)
  • LED fényjelzések kikapcsolhatóak
  • kompakt méretei

WDR kamera

Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben, stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik az adott fényviszonyhoz.

Ár: 85.000 Ft-tól

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com