HD Testkamera RC-3500 Police / WiFi

A HD Testkamera / Security főbb jellemzői:

 • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás.
 • Nagy látószögű optika.
 • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
 • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
 • Teljes WiFi vezérlés, pl: memória letöltés, kártya távoli törlés, direkt WiFi online követés.
 • Masszív ház, mil-810 szabvány.

testkamera funkcióinak testreszabásaA felvételek listája és online letöltése

Fenti fotókon a mobiltelefonokon futó szoftveres alkalmazás láthatjuk. Bal oldalon a testkamera funkcióinak testreszabását, a jobb oldalon a felvételek listáját és annak online letöltését láthatjuk.

Egyszerű beállítás egyenes WiFi hozzáféréssel
A kamera úgy van kialakítva, hogy a használata minél egyszerűbb legyen. A WiFi hálózatra való csatlakozással a kamera egyszerűen beállítható pár lépésben, amelyeket teljesen laikus felhasználók is egyszerűen elvégeznek.

Intelligens értesítések
Az IP kamera azonnal értesíti Önt a mobil készülékén, ha mozgást érzékel. Ennek köszönhetően Ön azonnal reagálhat és megtekintheti a kamera felvételét a telefonján. A kamera aktivációjakor a hang és videófelvétel a benne elhelyezett memóriakártyára mentődik.

Távolsági hozzáférés mobil applikáción keresztül
A rejtett kamera 2,4 GHz WiFi modullal rendelkezik, amely távolsági, online hozzáférést tesz lehetővé a kamera felvételeihez. A felvételek mobiltelefonos applikáció segítségével letölthetők a mobiltelefonba és megnézhetők. Az applikáció az Android és iOS rendszerrel ellátott mobiltelefonok számára szabadon letölthető.

WDR kamera
Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a meglévő fényviszonyokhoz.

Rejtett kamerák rögzítővel​, amelyek önállóan működnek vevőkészülék vagy DVR felhasználása nélkül nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy memóriakártyára raktározódik. A rögzítős rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.

A mini kamera felhasználási javaslata:

 • Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek,
  irodák, telephelyek, gépkocsik, irodák, raktárak biztonsági felügyeletére, televízióknak rejtett kamerás felvételek készítéséhez.
 • Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás.
 • Ruházaton elhelyezve rendvédelmi vagy közfeladatot ellátó személyek munkavégzésének rögzítésére kiváló választás.

Ár: 145 000 Ft