Konnektorba rejtett lehallgató

Hálózati elosztóba rejtett GSM lehallgató

hálózati-elosztóba-rejtett-lehallgató

Haza gyártású kommersz vagy ügyfél által behozott hálózati elosztóba rejtett lehallgató. Konnektorba rejtett lehallgató készülék az információ szerzés egyik leghatékonyabb kém eszköze. Távoli lehallgatást tesz lehetővé a gsm hálózat felhasználásával.
Készülék használata egyszerű, elegendő a benne lévő sim-kártyát felhívni és azonnal valós időben hallgathatja a konnektorba rejtett poloska által közvetített hangot.
Működés közben semmilyen hangjelzést nem ad és készülék hálózatfüggetlen.Működés közben semmilyen hangjelzést nem ad, hálózatfüggetlen. Ügyfél által hozott elosztóba is van lehetőség a lehallgató készülék beépítésére. GSM lehallgató vagy  mini hangrögzítő lehallgató készülék beépítéssel is vásárolható.  Apple adapterrel gyártva, nem fog kigyulladni mint a tömegtucat filléres társaik.

Hálózati elosztóba rejtett lehallgató előnyei

  • Világ bármely pontjáról lehallgatható
  • folyamatos gondozás mentes üzem
  • eredeti funkciója is működik
  • teljesen feltűnésmentes hagyományos kinézet
  • speciális csavarhúzóval szedhető csak szét
  • igény esetén belső akkumulátor

konnektor-eloszto-lehallgató

A hálózati elosztó GSM poloska ​a lakások, irodák vagy raktárak hosszú távú megfigyelésére alkalmas. A lehallgató poloska tápellátását a hálózati elosztó biztosítja, így nem szükséges a töltése. Belső akkumulátorának köszönhetően ha leválasztják a hálózatról akkor is üzemképes marad.

Egyedi beépítéseknél az árakról, kérjük érdeklődjön telefonon!