Mobil töltőbe rejtett kamera online eléréssel

USB töltőbe rejtett HD kamera

USB töltőbe rejtett HD kameraA kamera önálló egységként is üzemeltethető. A beépített akkumulátornak köszönhetően 11 óra folyamatos rögzítés és 6,5 óra valós idejű, online elérést tesz lehetővé. A készülék használata teljesen feltűnésmentes, és az eredeti funkciója is használható.

A mini kamera a töltő elején található, így pl. egy könyvespolcon elhelyezve minimális tér is elegendő a rejtett kamera pozícióba helyezéséhez.

Otthonában és irodájában még avatott szakemberek számára is csak nehezen észrevehető, akár ajándékba is adhatja párjának, ha a megcsalás gyanúja felmerült. A rejtett kamera a saját töltőjére csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online/nonstop üzemben. A töltőbe rejtett kamerát internetes felületen távolról figyelhetjük, és annak összes funkcióját online vezérelhetjük, programozhatjuk.

USB lehallgató, minimini USB hangrögzítő

A rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgás-érzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3 perces sávban állítható, és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. A rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az ún. memória felülírás, vagy gyűrűs rögzítési módot kell alkalmazni.

Egy mobiltelefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is. Így akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben. Töltőbe rejtett kamera a felvételeket időbélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételeket.

A rögzítő egységben speciális mikrofon van elhelyezve, ami a hangot 10-15 méterről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn mini hangrögzítő megvásárlására.

A rejtett kamera szett felhasználása sokrétű, rendvédelmi szervektől a civil szféráig mindenkinek ajánlott. Biztonságtechnikai célokra irodák, ingatlanok felügyeletére vagy bűncselekmények (lopások, betörések) rögzítésére is alkalmas.

Betörés alkalmával biztos lehet benne, hogy ezt a készüléket a betörők nem viszik magukkal.

Adapterbe rejtett kamera főbb tulajdonságai:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás.
  • Nagy látószögű optika.
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően 10-15 méteres felvételi hatótáv.
  • Mozgásérzékelt és folyamatos felvétel, online ki- és bekapcsolás.
  • Teljes WiFi vezérlés. pl: memória letöltés, kártya távoli törlésem stb.
  • Teljesen feltűnésmentes használat, szakemberek számára is nehezen felismerhető.
  • Eredeti funkciója szerint, a mobilok töltésére is használható!

Ingyenesen letölthető mobiltelefonos, online applikáció:
Ingyenesen letölthető mobiltelefonos, online applikáció:Ingyenesen letölthető mobiltelefonos, online applikáció:Ingyenesen letölthető mobiltelefonos, online applikáció:

Ár: 75,000Ft-tól

A rejtett, avagy kém minikamerák ​jó szolgálatot tehetnek különféle kényes életszituációk megoldásánál. A rejtett kamera szinte bármilyen elektronikai készülékben elrejthető. A kínálatunkban felvétel rögzítésének lehetőségével ellátott , és vezeték nélküli minikamerák találhatók a távolsági megfigyeléshez.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com