Monitorba és TV-be rejtett kamera

Monitorba/TV-be rejtett kameraA TV-be, monitorba rejtett kamera kiváló választás irodák, otthonok online biztonságtechnikai megfigyelésére. Egy mini kamera egyedileg kerül beépítésre az ügyfél által hozott vagy megrendelt kijelzőbe. A beépítési idő 3 nap, ami magában foglalja a 24 órás tesztelési időt is. A rejtett kamera által közvetített képet online nézheti mobiltelefonján vagy tablet készülékén. A mini kamera felvétel rögzítése történhet folyamatos vagy mozgásérzékelt módban is. A mozgásárzékelt módban az érzékelés intenzitása több lépcsőben állítható.

A rejtett kamera felvételének kitartási ideje 1-3 perc között online módban is konfigurálható. Igény esetén lehetőség van belső akkumulátor beszereléséhez is, ha ezt a monitor belső méretei megengedik, ezzel biztosítva a folyamatos áramellátást egy áramszünet esetén.

Monitorba/TV-be rejtett kamera főbb jellemzői

  • Rejtett kamera mikrofonjának érzékenysége 10-15m.
  • Mozgásérzékelős kamera mód és annak érzékenységének variálhatósága.
  • Választható mp/képkocka értékek: 30-60 fps.
  • Időbélyeg: év/hó/nap/óra/perc.
  • Online mikrofon ki és bekapcsolása.
  • Memória felülírás funkció. Nem szükséges x időközönként a memóriakártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

A monitorba rejtett kamera felhasználási javaslata

A rejtett kamera lehallgató poloska kiváló választás, üzletek, tárgyalók, nyaralók, magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére.

távolról való felvétel készítése: Lehetséges!

A kamerához lehetséges bármilyen számítógépről és telefonról csatlakozni az internet segítségével. A mellé csomagolt szoftver segítségével felvétel készíthető bármilyen mozgás észlelése esetén.

Egyszerű beállítás egyenes WiFi hozzáféréssel

A kamera úgy van kialakítva, hogy a használata minél egyszerűbb legyen. WiFi hálózatra való csatlakozással a kamera egyszerűen beállítható pár lépésben, amelyeket teljesen laikus felhasználók is egyszerűen elvégeznek.

Intelligens értesítések

Az IP kamera azonnal értesíti Önt a mobilkészülékén, ha mozgást érzékel. Ennek köszönhetően Ön azonnal reagálhat és megtekintheti a kamera felvételét a telefonján. A kamera aktiválásakor a hang és videófelvétel a benne elhelyezett memóriakártyára mentődik.

Távolsági hozzáférés mobil applikáción keresztül

A rejtett kamera 2,4 GHz WiFi modullal rendelkezik, amely távolsági online hozzáférést tesz lehetővé a kamera felvételeihez. A felvételek mobiltelefonos applikáció segítségével letölthetők a mobiltelefonba és megnézhetők. Az applikáció az Android és iOS rendszerrel ellátott mobiltelefonok számára szabadon letölthető.

WDR kamera

Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz.

Ár: 240 000 Ft

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com