Profi RF kamera kereső készülék – kamera detektor

Profi RF kamera kereső készülékA rejtett kamera kereső készülék használata a látszat ellenére egyszerű, mert a detektor a mérést ill. a pásztázást teljesen automatikusan végzi, mérés közben semmiféle beavatkozást nem igényel.

RF-kamera detektálása esetén hangjelzést ad, és a színes LCD kijelzőn a detektált kamera képét megjeleníti. A rejtett kamera és rádiófrekvenciás mini kamera kereső detektor detektálási hatótávja 20-400 méter, ami tovább növelhető nyereségesebb antenna csatlakoztatásával. Ez lehet mágnestalpas mobil antenna vagy külső irányított antenna.

A készüléket használhatja rejtett kamera keresőként és vezeték nélküli rádiós kamerák valósidejű felügyeletére. A kamera detektor bekapcsolás után azonnal ráhangolja magát a legközelebbi kamera frekvenciájára és LCD kijelzőjén keresztül annak képét és pontos üzemi frekvenciáját azonnal megjeleníti. A kamera detektorhoz külső rögzítő készüléket vagy nagyobb LCD kijelzőt csatlakoztathatunk, továbbá bármilyen képrögzítőt.

Lehallgató detektor, rejtett kamera kereső jellemzői

  • Rendkívül gyors és hatékony rejtett kamera keresés detektálás.
  • Nagy kapacitású cserélhető Li-ion akkumulátor.
  • Poloska kamera találat esetén audio/video/riasztás.
  • Külső monitorra csatlakoztatható.
  • Nagy felbontású, színes, LCD kijelző.
  • Teljes magnézium burkolat.

Felhasználási javaslat: stúdióknak, magánnyomozóknak, biztonsági  (security) cégeknek.

Ár: 228 800 Ft

Hazánkban a legelterjedtebb, olcsón beszerezhető játékok, ugyanakkor sok esetben nagy kárt okozó kémkedésre is alkalmas rejthető kamerák:

Profi RF kamera kereső készülékProfi RF kamera kereső készülék

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com