Rádiós, vezetékes kamera DV/TK

Hordozható rejtett kamera LCD kijelzővel

Hordozható rejtett kamera LCD kijelzővel Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató rögzítő szett. Használata semmiféle szakértelmet nem igényel. Kimagasló kép és hangminőség: használhatja akár este is, rossz fényviszonyok mellett, kamerája fókuszálható. A rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan. Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10 m. A gombkamera fel van szerelve DVR rögzítővel és LCD képernyővel, ezáltal az összes rögzített felvétel azonnal visszatekinthető.

 • Videófelvétel készítése hanggal 720x576px@30FPS .AVI kiterjesztésben.
 • Akár 3 órányi üzemidő állandó felvétel készítésekor.
 • Akár 16 GB-os memóriakártya támogatása.
 • Automatikus aktiválás mozgásérzékelés esetén (választható).

A mini kamera rögzítő  2,5 mm-es bemenettel rendelkezik, amelyre csatlakoztatható más típusú kamera is, mint a gyártó által mellékelt. A kamera rögzítő el van látva A/V bemenettel TV készülék rácsatlakoztatásához.

Rejtett kameraszett felhasználási javaslata: Sokoldalúságának köszönhetően felhasználásának módja korlátlan.

A rejtett minikamera műszaki paraméterei:

 • Méretei: 52x30x10mm.
 • Optika: 70 fok.
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel.
 • Memória felülírás funkció.
 • Hangfelvétel: 8m.
 • 16Gb SD (opcionális).
 • Belső rádiófrekvenciás, 2,4Ghz-es rádiós kamra vevő.
 • Rádiós kamerák vétele 20-300m.
 • Külső antenna csatlakoztatható a nagyobb hatótáv elérése érdekében.

Ár: 99 900 Ft (utolsó darab)

Vezeték nélküli biztonsági kamerÁK

A vezeték nélküli biztonsági kamera előnye az egyszerű telepítésében rejlik. A kínálatunkban található vezeték nélküli kamerák hatótávolsága 150 métertől indul a korlátlan távolságig, így nagy irodai komplexumok megfigyelésénél is alkalmasak.

Analóg vezeték nélküli kamerák

Az olcsóbb kamerák közé az analóg vezeték nélküli kamerák és kamerás készletek tartoznak. Amennyiben a megfigyelni kívánt helyiségekben WiFi hálózat található, egyes frekvenciákon interferencia jöhet létre. Ha problémát okoz az analóg vezeték nélküli kamera rendszer telepítése, válasszon vezetékes kamerákat, vagy digitális vezeték nélküli kamerákat.

Digitális vezeték nélküli kamerák

A vezeték nélküli digitális kamerák biztonsági frekvencián működnek, és az analóg kameráktól eltérően nem áll fenn a WiFi vagy más hálózat felhasználásánál az interferencia veszélye. A digitális vezeték nélküli kamerák által sugárzott kép nem jelenik meg a vezeték nélküli kamerák detektorán.

Analóg biztonsági kamerák (vezetékes)

A vezetékes kamerák telepítése természetesen nehezebb, mint a vezeték nélküli kamerák telepítése. Viszont a vezetékes kameránál nyugodtabb lehet, hisz nem veszélyezteti a hálózatkiesés, illetve hogy valaki megzavarja. Ha tanácstalan és nem tudja telepíteni a kamerarendszert, bízza a telepítést a szakembereinkre.

IP kamerák

Az IP kamerák kedvelt biztonsági elemek, amelyek egyaránt kedveltek a profik között és a hagyományos háztartásokban is. A kínálatunkban főleg P2P IP kamerákat talál, amelyek nagyon kedveltek a mindennapi felhasználók között, a nagyon könnyű telepítésüknek köszönhetően. Az IP kamera lehetővé teszi a helyiségek távolsági megfigyelését mobiltelefonon és számítógépen keresztül. Ha tehát egy távoli helyről szeretné megtekinteni a biztonsági kamera felvételét, az IP kamera a helyes választás.

Digitális kukucskálók

Még ha nem is egy hagyományos biztonsági kameráról van szó, a digitális kukucskálók nagyon kedveltek. A digitális kukucskáló lehetővé teszi, hogy megfigyelje az ajtaja előtt közlekedő személyeket. A kínálatunkban egyszerű digitális ajtókitekintőket találhatnak, amelyek csak kép kijelzésre alkalmasak. A professzionális digitális kukucskáló beépített ajtócsengővel, éjjeli látással, mozgásérzékelővel és sok más funkcióval is rendelkezik. A digitális ajtókitekintők legmagasabb osztályát képező készülékek külső riasztóhoz is kapcsolhatóak.

Biztonsági rendszerek

Biztonsági kamerákon kívül a kínálatunkban biztonsági rendszerek is találhatók, amelyek át vannak kötve a biztonsági kamerákkal. A biztonsági rendszerünk lehetővé teszi, 100 külső érzékelő hozzákapcsolását és WiFi-n és GSM-en keresztül való vezérlést. A vezérlése egyszerű az intuitív okostelefonos applikációnak köszönhetően.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com