SIM kártyás lehallgató készülék, GSM lehallgató készülékek

Sim kártyás GSM lehallgató készülék

SIM kártyás GSM lehallgató készülékA GSM lehallgatás SIM kártya segítségével működik, amelyen keresztül hangot sugároz. Fő előnye a könnyű használata és a korlátlan hatótávolsága. Elegendő a GSM lehallgató készüléket a kívánt helyiségbe helyezni és szükség esetén mobiltelefonnal rákapcsolódni. A SIM kártyás lehallgató poloskával távolról lehallgathatjuk gyermekeinket otthon, vagy ha úton vannak. A SIM-kártyás poloska méretének köszönhetően könnyedén elhelyezhetjük gyermekünk táskájában, és szükség esetén online, valós időben hallgathatjuk a környezetében zajló eseményeket.

SIM kártyás lehallgató készülék, gsm poloska

A GSM alapú lehallgató készülékbe elég egy feltöltős SIM kártyát behelyezni, és a kártyához tartozó telefonszámot felhívni, majd a SIM kártyás lehallgató automatikusan felveszi a hívást (mindenféle hangjelzés nélkül) és továbbítja a környezeti hangokat, zajokat,  beszélgetéseket. A GSM lehallgató készülék továbbá képes arra, hogy automatikusan érzékelje a hangot, és tárcsázza telefonunkat és/vagy sms üzenetben tájékoztasson, hogy hangot érzékelt. Ez nagy segítséget nyújt időszakosan, vagy akár rendszeresen látogatott ingatlanok felügyeletére, egy ajtófeltörés zaját vagy beszédet érzékelve azonnal hívja mobiltelefonunkat, így értesítve minket az illetéktelen behatolásról.

Továbbá ajánljuk minden olyan helyre ahol a baby-őr készülékek a terepviszonyok vagy a nagy távolság miatt nem képesek a működésre.

Tapasztalataink szerint a GSM lehallgatókészülékek kiváló választást jelentenek áruvédelmi célokra, méretének és üzemidejének köszönhetően több mint egy hónapig is képes egy töltéssel készenlétben lenni, és az adott pillanatban – amikor hangot érzékel – hívást indítani a mobilkészülékünkre.

GSM lehallgató előnyei

  • A lehallgatás korlátlan távolsága,
  • egyszerű használat,
  • nagyon hatékony információszerzés.

GSM lehallgatás tippek

Amennyiben a mobilhálózat szolgáltatójánál korlátlan hívás csomagra fizet elő,
akkor a lehallgatást korlátlan ideig, fix dijjért használhatja.

Az RF lehallgatástól  abban különbözik, hogy a GSM poloska a hagyományos mobilszolgáltató hálózaton dolgozik, így csak a hálózat elérése korlátozhatja. Ez azt jelenti, hogy a poloska lehallgatását a világ másik feléből is elvégezheti.

Ár: 115 000 Ft

Sim kártyás poloskák általánosságban
A GSM rendszeren működő lehallgató poloskák hatótávja korlátlan, köszönhető a közel 95%-os mobil-hálózat lefedettségének.  A SIM kártyás lehallgató zajészlelés funkciója lehetővé teszi, hogy a lehallgatókészülék azonnal felhívja önt, ha hangot érzékel. Ezeket a GSM poloskákat elegendő egyszer elhelyeznie, és gyakorlatilag korlátlan ideig használhatja.

Hálózati elosztóba vagy hosszabítóba rejtett lehallgató poloska
Amennyiben megbízható lehallgatásra van szüksége magas minőségben, a hosszabbítóba rejtett poloska a legmegfelelőbb. A lehallgatáshoz elég egy SIM kártyát (inaktív PIN kóddal) helyezni a poloskába. Ezek után választhat 2 lehallgatási mód közül:

  • * Az eszköz felhívása, vagy
  • * zajészlelés után a készülék felhívja Önt.

A kiváló álcázásnak, remek hangminőségnek és folyamatos működésnek köszönhetően a hosszabbítóba rejtett  GSM lehallgató készülék a legelterjedtebbek.

* Az áramkör interferenciája esetén – amennyiben a lehallgató készülék a hosszabbító áramköréhez van csatlakoztatva – a hálózat rontja a hangminőséget. Ezért is használunk ún. „fehér telefon” adaptereket az elosztóba rejtett poloskákhoz.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ezek a márkájú adapterek megbízhatósága 100%.

Ezen kívül a kínálatunkban talál saját gyártású GPS nyomkövető készülékeket, amelyek szintén működnek GSM lehallgató készülékként is. Ezek üzemideje alkalmas a hosszútávú lehallgatásra és nyomkövetésre is. Az általunk gyártott és forgalmazott GPS nyomkövetők üzemideje maximum 3 hónap.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com