USB lehallgató készülék

STANDARD USB lehallgatóMini hangrögzítő. Memória kapacitás: 150 óra!

A lehallgató készülék memória kapacitás nem egyezik meg az egy teljes feltöltéssel való üzemidővel ami ebben az esetben 16 óra!
A lehallgató poloska felvételi hatótávja érzékeny mikrofonjának köszönhetően: 8-10 méter.

A mini hangrögzítő AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél a lehallgató készülék erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a halkabb, távolabbi beszédhez. Közeli hangok esetében pedig a háttérzajok kiküszöbölése, és a torz felvételek elkerülése végett az erősítést csökkenti a megfelelő szintre.

További nagy előnye a ennek a lehallgató készüléknek az a gyors akkumulátor feltöltési ideje ami 3 óra. A lehallgató poloska használható fix tápfeszültségről is, ami lehet a hozzátartozó töltő is, tehát töltés közben sem marad le semmiről! A mini hangrögzítő használta egyszerű, nem igényel semmiféle szoftveres installálást a számítógépén, sem különösebb szakértelmet felhasználójától. Bárki könnyedén használhatja kortól és nemtől függetlenül. A mini lehallgató készüléken egyetlen kapcsoló található, amivel a mini hangrögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval tudjuk kikapcsolni. A lehallgató készülékről a felvett hanganyagot USB csatlakozáson keresztül tudjuk menteni és igény esetén archiválni. A felvett anyagot lejátszhatjuk-szerkeszthetjük Windows vagy IOS rendszeren is. A lehallgató készülék által felvett hanganyagot visszahallgathatja útközben egy USB csatlakozóval rendelkező autórádión vagy WAV formátum lejátszásra képes LCD televízión.

Lehallgató készülék felhasználása
Kiknek ajánljuk? Taxik, diszpécser-szolgálatok, diákoknak előadások rögzítésére és azok gyors letöltésére nélkülözhetetlen. További hatalmas előnye, hogy normál memóriakulcsként is használhatjuk a hétköznapokban. Hordja kulcstartóján vagy zsebében, hogy mindig kéznél legyen.

Ár:
30.000 – Ft (2 év bolti garanciával)

Lehallgatás USB készülékkel, felhasználása

A lehallgatás nagyon hatékony információszerzési mód, és a mai világban már nem csak titkos ügynökök használhatják. Nem hisz a párjának vagy a munkásainak? Ebben az esetben pont a lehallgatás segíthet önnek, hogy megtudja az igazságot.

A lehallgatás típusai

Sok különböző lehallgató készülék ​létezik, és mindegyik más elven működik. Tekintse meg a lehallgatás típusait:

  • GSM lehallgatás.
  • Rádiós lehallgatás.
  • Távolsági lehallgatás.
  • Lehallgatás falon keresztül.

GSM LEHALLGATÁS

A GSM lehallgatás SIM kártya segítségével működik, amelyen keresztül hangot sugároz, mint a hagyományos telefon. Fő előnye a könnyű használata és a korlátlan hatótávolsága. Elegendő a GSM lehallgató készüléket a kívánt helyiségbe helyezni és szükség esetén mobiltelefonnal rákapcsolódni.

RÁDIÓS LEHALLGATÁS

A rádiós lehallgató készüléket a GSM poloskához hasonlóan a kívánt helyiségbe kell elrejteni. A rádiós lehallgató készülék saját adóállomással rendelkezik, amely az észlelt hangot a kiválasztott VHF illetve UHF sávon sugározza a távoli készülékbe. A rádiós poloskák hatótávolsága 500 méter.

TÁVOLSÁGI LEHALLGATÁS

A távolsági lehallgatást olyan esetben veheti igénybe, amikor olyan helyiséget akar lehallgatni, ahová nem ér el. A kínálatunkban parabolás távolsági lehallgató készülékeket találhatók, elég a kívánt helyiség felé irányítani a parabolát és 400 m távolságból hallgathatja le a kívánt helyiséget.

LEHALLGATÁS FALON KERESZTÜL

A falon keresztül való lehallgatás a fal túloldalán keletkezett hangok lehallgatásához szolgál. A készülék egy szondával van ellátva, amelyet a falhoz kell tenni, az erősítő segítségével a hang a fülhallgatón keresztül hallgatható, illetve vevőkészülékkel rögzíthető. A fal túloldalán hallható hangok lehallgatására szolgáló készülékek 2000x-en erősíthetik fel a hang erősségét.

TÁVOLI HELYISÉGEK LEHALLGATÁSÁHOZ HASZNÁLATOS KÉSZÜLÉKEK

Amennyiben távoli helyiségeket, irodákat szeretne lehallgatni a legjobb választás az RF és a GSM poloskák használata. A poloskák kiválasztásánál fontos meghatározni, hogy milyen hosszú időre akarjuk készenlétben tartani a poloskákat. A minőségi poloskák áramkörhöz csatlakoztathatók, így önnek nem fog problémát jelentenie a poloskák akkumulátorának a feltöltése. Ebben az esetben előre álcázott lehallgató készüléket választhat, illetve készíttethet velünk egy újat.

NINCS LEHETŐSÉGE ÁRAMKÖRHÖZ KAPCSOLNI A LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKET?

Amennyiben szüksége van a poloska minél további működésére,de nem tudja áramkörhöz csatlakoztatni, egy egyedi megoldást kínálunk. Egy kültéri akkumulátor megvásárlásával 3-5 nap helyett 15 napig is működhet a lehallgató készülék.

Különböző webáruházakban olvasható, hogy a lehallgató készülékek akkumulátora 10 napig is kitart készenléti állapotban. Ez viszont a gyártók által közreadott információ. Leteszteltünk néhány ilyen készüléket és arra jutottunk, hogy egyetlen, kb. 60 000 Ft-os árban megvásárolgató standard lehallgató készülék akkumulátora sem bírja tovább 5 napnál.

Extern akkumulátorok a lehallgató készülékekhez

Figyelmeztetjük a kedves vásárlóinkat, hogy nem mindegy milyen extern akkumulátort vásárolnak a lehallgató készülékekhez! Az általunk tesztelt (15 különböző akkumulátor) akkumulátorok nagy részével a lehallgatás nem fog helyesen működni. A mi extern akkumulátorainkat egy speciális szállítótól szerezzük be, és ezekkel a lehallgató készülékek problémamentesen működnek.

LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKEK KÉSZENLÉTI ÁLLAPOTA?

Számos más lehallgató készülékeket, poloskákat áruló webáruházban hasonló készüléket találhat sokkal jobb paraméterrel. Valószínűleg a mikrofon hatótávolságát és az akkumulátor készenléti állapotának hosszáról van szó. Sok gyártó nem szégyenli leírni, hogy az akkumulátor 15 napon át működik, pedig a reális adat kb. 3 nap. Ezek az eladók általában átveszik a Kínából vásárolt készülékek adatait. Ezeket viszont az ottani gyártók felülértékelik. Számunkra a megelégedett vásárló a fontos, ezért az általunk kínált lehallgató készülékeket és más kém technikákat folyamatosan tesztelünk.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com