Távvezérlőbe rejtett lehallgató

Kulcstartó mini hangrögzítő poloska lehallgató készülék

Műszaki jellemzők

  • Hangra aktiválódó rögzítés!
  • Felvételi távolság: 10-15 méter.
  • Kiváló, HI-FI hangminőség.
  • 30 óra üzemidő egy töltéssel.
  • Zajos környezetben is használható.
  • Mikrofon hatótávja 10-15 méter.
  • Méretek: 50x30x15mm.

Kulcstartó mini hangrögzítő poloska lehallgató készülékA mini lehallgató poloska kezelőszervei azonnali visszahallgatást és törlést tesznek lehetővé az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Lehallgató készülék használatához számítógép nem szükséges, kizárólag a releváns hanganyagot töltse le számítógépre.

Kezelése egyszerű, szakértelmet és külön szoftveres installációt a számítógépén nem igényel. A lehallgató készülékhez mellékelt speciális külső fejhallgatót csatlakoztatva a felvett hanganyagot azonnal lehallgathatjuk, felvételeket léptethetjük, hangerőt a fejhallgatón található gombokkal kívánt szintre állíthatjuk és a lehallgató készüléken a szükségtelen hanganyagot egy gombnyomásra törölhetjük.

A mini hangrögzítő AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél az erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a távolabbi, halkabb beszédhez. Közeli hangoknál a háttérzajok kiküszöbölése, és a torz felvételek elkerülése végett az erősítést csökkenti a megfelelő értékre.

További nagy előnye a lehallgató poloskának a gyors akkumulátor feltöltési idő, mely mindösszesen 4 órát vesz igénybe.

Szaküzletünkben ezt a kulcstartó lehallgató poloskát rejtett kamerás változatban is megvásárolhatja nagy felbontású, HD optikával.

Hordja kulcscsomóján diszkréten, hogy mindig kéznél legyen!

Tartozékok: USB töltő, uUSB kábel, fejhallgató.

Felhasználási javaslat:

Megbeszélések, jegyzetek azonnali rögzítése, vagy akár MP3 lejátszóként is használhatja nyelvtanuláshoz, illetve zenehallgatásra.

A kamerás változatot rejtett kamerás felvételek készítéséhez, gépkocsiban forgalom rögzítés , agy akár RC modelleken (drónokon) hobbi célokra is lehet használni.

Ár: 94 900 Ft
Kamerás változat: 125 000 Ft (2 év bolti garanciával)

Szaküzletünkben hagyományos és speciális rejtett hangrögzítőket is vásárolhat.

Kínálatunkban érzékeny digitális hangrögzítőket találhat, amelyek a saját akkumulátor felhasználásával 1 hónap  folyamatos hangfelvételt képesek rögzíteni, ami kiváló megoldást jelent előadások és találkák titkos hangrögzítéséhez.

Kínálatunkban találhat a távvezérlőbe rejtett diktafonok mellett távvezérlőbe rejtett kamerákat is. A kulcstartó kamerák új generációja a wifi minikamerás kulcstartó, amit raktárkészletről, a Dunakeszin található kém boltunkban azonnal meg is vásárolhat.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com