Töltőbe rejtett lehallgató

Töltőbe rejtett mini hangrögzítő
hangra aktíválódó rögzítéssel

adapterbe rejtett lehallgató készülék

Piacon egyedülálló, válogatott minőségi alkatrészekből gyártott, minőségi lehallgató
készülék, mini lehallgató a töltőbe került elhelyezésre. Üzemideje egy feltöltéssel 3 nap. Fejlett, új generációs lehallgató mikrofon AGC elektronikájának köszönhetően a felvételeket nagy hatótávból, 10-15 méterről képes rögzíteni. A háttérzajokat pedig automatikusan csillapítani. Mini lehallgató készülék felhasználásának egyik módja az alábbi fotókon látható. Laptop táskában az elhelyezett lehallgató teljesen feltűnés mentes. készüléket és 3 nap után mentes le az adatokat. Hangérzékelés miatt üresjárati felvételt nem készít.

mini-lehallgato-taskabamini-lehallgato-taskaba
A mini diktafon lehallgató használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftveres installálást a számítógépén, bárki könnyedén használhatja. Mini diktafon kizárólag VOX üzemben képes működni aminek a lényege hogy a felvételeket kizárólag hang érzékelésekor indítja el. Az ilyen lehallgató készülékek felderítése beazonosítása a legnehezebb
Hosszas szemrevételezéssel még szakemberek számára sem beazonosítható, kizárólag a lehallgató készülék roncsolásával annak szétszedésével azonosítható a rejtett funkciója. A lehallgató poloska töltőkén az átalakítás után nem üzemel.