Vizsgaszett – vezeték nélküli minikamera

Mobilinternet hálózaton is használható! Multifunkciós online rejtett kamera / VizsgaszettFókuszálható minikamera, egy papírlapra 5 cm-ről ráfókuszálható. FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható!

A vezeték nélküli mini kamera ​távolsági képátvitelre is használható, így lehetővé teszi a kiválasztott épület, helyiség megfigyelését valós időben. A kínálatunkban mindenféle vezeték nélküli kamerák találhatók.

A vezeték nélküli minikamera könnyen elrejthető és álcázható bármilyen épületben. Szükség esetén az ön elvárásainak megfelelően elkészíthetjük a vezeték nélküli minikamerák álcázását.

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás.
  • Fókuszálható képméret.
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
  • Mozgásérzékelt és folyamatos felvétel.
  • Teljes WiFi vezérlés. pl: memórialetöltés, kártya távoli törlése, direkt WiFi online követés.

Ár: 240 000.- Ft

Vizsgaszett változat ami tartalmazza a mikrohallgató rejtett fülest:

Teljes szett ára: 300 000 Ft

A rejtett mikrokamera ​a biztonsági ügynökségek, üzletemberek vagy magándetektívek hasznos kiegészítője. A professzionális felhasználáson kívül egy mindennapi ember életében is jó szolgálatot tehet.

  • Önt is állította már meg csúszópénzt kérő őr?
  • Rossz tapasztalatai vannak a hivatalnokok viselkedésével?
  • Látja, ahogy a revizorok túllépik a saját hatáskörüket?

Sok helyzetben pont jól jönne, ha fel tudna mutatni valami bizonyítékot. Ha például egy karórába rejtett kamerája lenne, csak megnyomna egy gombot és az egész történést rögzíthetné! A minikamera mindennapi használati tárgyakban is lehet álcázva, mint pl. tollak, vekkerek, karórák, irodai kiegészítők. Amennyiben nem felel meg önnek a rejtett kamera kivitelezése, vegye igénybe a kameraálcázás szolgálatunkat.

Minikamerák álcázása

Amennyiben nem tud választani a mini kamera kínálatunkból, kívánság szerinti elektronikában rejtjük el a minikamerát. Kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat álcázunk különféle készülékbe.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com