Lehallgató telefon

A kémkamera kémszoftver, lehet lehallgató telefon, ha arra speciális szoftvert telepítenek vagy ha központilag erre utasítják!

images

Lényege: A megfigyelt célszemély mobilkészülékét bármilyen helyzetben, mikrofonját aktív állapotba lehet kapcsolni, akár a telefon kikapcsolt állapotában is adásba lehet kapcsolni. Ezt a funkciót környezet lehallgatásnak. A lehallgató telefon funkciót kétféle módon tudjuk aktiválni. Az egyik, ami bárki számára elérhető, de hazánkban illegális az a speciális kém-program telepítése a lehallgatni, megfigyelni kívánt készülékre. A program telepítését követően a lehallgató telefonok észrevehetetten módon ugyan azokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a központilag, hatóságok által megfigyelt telefonok.A másik lehetőség a központi aktiválás, amit távolról a központon keresztül megfelelő engedélyek birtokában a nyomozóhatóságok.

A lehallgató telefonok főbb funkciói:
mobile-spy


Környezetlehallgatás funkció lehallgató telefon esetében: A f
ent említett funkció, amikor a lehallgató telefon mikrofonját aktiválják és ez, mint egy lehallgató poloska közvetíti a környezetében zajló történéseket és beszélgetéseket.

SMS megfigyelési funkció lehallgató telefon esetében: A lehallgató telefon által küldött SMS-ek, illetvekapott SMS-ek egy harmadik készüléken való megjelenítése, olvasása. Ebben az esetben a kém-szoftver arra utasítja a készüléket, hogy a küldött és fogadott SMS üzeneteket egy harmadik telefonszámra továbbítsa. A szolgáltatónál részletes információt adnak az SMS üzenetek darabszámáról.


spy-phone-gold-internet-edition
Beszéd lehallgatás funkció lehallgató telefon esetében:
A telefonra telepített kémprogram a lehallgató telefonon folytatott beszélgetéseket egy harmadik fél számára lehallgathatóvá teszi. Lényege, hogy a harmadik felet konferencia hívásba kapcsolja a lehallgató telefon szoftvere és mint meghívott fél hallgathatja a két másik telefonon folyó beszélgetéseket, független attól, hogy a lehallgató telefonról kezdeményezték a hívást vagy csak fogatták azt. További kémfunkciói is vannak ezeknek a kémszoftvereknek, komplett híváslista vagy telefonkönyv letöltés a lehallgató telefonból, GPS nyomkövetési funkciók, cellainformációk stb.

Figyelem! Magyarországon ezeknek a szoftvereknek a beszerzése, használata, birtoklása bűncselekmény! Cégünk nem foglalkozik ilyen kém-szoftverek értékesítésével!


Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!