Mobiltelefon blokkolók

Mobiltelefon blokkolók, mobil térerő jammerek:

Mobiltelefon blokkolókNyilván többekben is felmerül a kérdés, hogy kinek lehet szüksége mobiltelefon blokkolóra? Elsősorban az olyan cégeknek vagy közintézményeknek, ahol egyébként is szigorúan szabályozzák vagy tiltják a mobiltelefonok használatát. Gondolok itt bankokra, ahol szinte mindenhol ki van téve a tiltó matrica. A mozik, színházak, és még számos esemény állandóan visszatérő problémája a váratlanul megszólaló mobiltelefon. Sok helyen ezt előzetes figyelmeztetéssel próbálják kivédeni, de ez nem százszázalékosan kielégítő módszer, hiszen a néha ezer fős közönségből elég egyetlen résztvevőnek megfeledkezni telefonja lehalkításáról, vagy kikapcsolásáról.

A hazai jogszabályok megkérdőjelezik ezeknek a készülékeknek a bármiféle legális létjogosultságát, de hazánkban a nagyobb színházak és büntetés végrehajtási intézetek is előszeretettel használják a technika ezen vívmányát. Cégünk szakértője szerint ez az eszköz maximálisan kimeríti a „széles sávú frekvenciazavaró” fogalmát, ezért nem javasoljuk az ilyen eszközök akár legális, számlásan való beszerzését sem.

Magyarországon a hazai mobiltelefon nagykereskedelmi cégeknél megvásárolhatóak ezeknek az eszközöknek a különböző változatai, kézi hordozható mobiltelefon blokkolók, illetve fix hálózatról működő, nagy teljesítményű blokkolók, de a tisztázatlan hazai jogszabályok miatt a mi cégünk nem forgalmaz ilyen eszközt.

Manuális mobiltelefon blokkoló, lehallgatás elleni védőtok

Minden mobiltelefon lehallgató készülék és nyomkövető készülék is egyben!

Mindez nem csak központilag a hatóságok számára elérhető hanem az interneten illegálisan megvásárolható mobiltelefon kémszoftverek révén gyakorlatilag bárkinek.

A rádiófrekvenciás tasakkal elkerülhetjük mobiltelefonunk illetve annak környezetének a lehallgatását, valamint mobiltelefonunk nyomkövetését.

Használata egyszerű, a blokkoló tok rendelkezik egy biztonsági rekesszel amibe ha a telefonunkat elhelyezzük azzal teljesen kiküszöbölhetjük mobiltelefonunk vagy annak környezetének lehallgatását és mobilkészülékünk nyomkövetését.

Okos-telefonok esetében amikor sok esetben nincs lehetőség az akkumulátort a készülékből kivenni különösen ajánlott.

Kikapcsolt mobil is lehallgatható!    Cikk…

LEHALLGATÁS ELLENI VÉDŐTOKLEHALLGATÁS ELLENI VÉDŐTOK

Mobiltelefon blokkoló előnyei:

  • Mobiltelefonok távoli rosszindulatú hozzáférését, mikrofon-, kamera- aktiválását, adatok másolását.
  • Laptop távoli vezérlését, felügyeletét.
  • RFID adatok másolását belépőkártyákról, és egyéb hasonló technológiát használó kártyák adatlopását.
  • Eszközeinek adottságait kihasználva megbeszélések online lehallgatását azoknál az elektronikus eszközöknél ahol a tápellátás és az eszköz nem választható külön. (pl.: IPhone)
  • Különböző elektronikus eszközeinek ideiglenes tárolása során a távoli manipulációt, kártékony szoftverek telepítését.
  • Vezeték nélküli hálózaton lévő eszközökről adatok másolását.

iPhone plusz méretben is kapható!

mobiltelefon blokkolómobiltelefon lehallgatás elleni védelem

2 év garancia

Ár: 9 900 Ft-tól

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kémcuccok kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com