Lehallgató telefon

Bármilyen telefon lehet lehallgató telefon, ha arra speciális szoftvert telepítenek vagy ha központilag erre utasítják!

Lehallgató telefon

Lényege: A megfigyelt célszemély mobilkészülékét bármilyen helyzetben, mikrofonját aktív állapotba lehet kapcsolni, akár a telefon kikapcsolt állapotában is adásba lehet kapcsolni. Ezt a funkciót környezet lehallgatásnak nevezik. A lehallgató telefon funkciót kétféle módon tudjuk aktiválni. Az egyik, ami bárki számára elérhető, de hazánkban illegális az a speciális kém-program telepítése a lehallgatni, megfigyelni kívánt készülékre. A program telepítését követően a lehallgató telefonok észrevehetetten módon ugyan azokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a központilag, hatóságok által megfigyelt telefonok. A másik lehetőség a központi aktiválás, amit távolról a központon keresztül megfelelő engedélyek birtokában a nyomozóhatóságok kérésére megtesznek.

lehallgatás mobiltelefonnal, lehallgató telefonba

Lehallgató telefonKörnyezetlehallgatás funkció lehallgató telefon esetében: A fent említett funkció, amikor a lehallgató telefon mikrofonját aktiválják és ez, mint egy lehallgató poloska közvetíti a környezetében zajló történéseket és beszélgetéseket.

SMS megfigyelési funkció lehallgató telefon esetében: A lehallgató telefon által küldött SMS-ek, illetve kapott SMS-ek egy harmadik készüléken való megjelenítése, olvasása. Ebben az esetben a kém-szoftver arra utasítja a készüléket, hogy a küldött és fogadott SMS üzeneteket egy harmadik telefonszámra továbbítsa. A szolgáltatónál részletes információt adnak az SMS üzenetek darabszámáról.

telefonba építhető lehallgató, telefonba szerelhető lehallgató

A telefon lehallgató program Lehallgató telefona lehallgató telefonon folytatott beszélgetéseket egy harmadik fél számára lehallgathatóvá teszi. Lényege, hogy a harmadik felet konferencia hívásba kapcsolja a lehallgató telefon szoftvere, és mint meghívott fél hallgathatja a két másik telefonon folyó beszélgetéseket, független attól, hogy a lehallgató telefonról kezdeményezték a hívást vagy csak fogatták azt. További kémfunkciói is vannak ezeknek a kémszoftvereknek, komplett híváslista vagy telefonkönyv letöltés a lehallgató telefonból, GPS nyomkövetési funkciók, cellainformációk, stb.

Figyelem! Magyarországon ezeknek a szoftvereknek a beszerzése, használata, birtoklása bűncselekmény! Cégünk nem foglalkozik ilyen kém-szoftverek értékesítésével!

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com