Rejtett kamera

Megcsalják? Meglopják?Gépkocsi távvezérlőbe rejtett
HD mini kamera

távírányitóba rejtett kamera

Kulcstartó kamera ​jelenleg a hordozható kamerák zászlóshajója. HD kép- és hangminőségének köszönhetően bármilyen helyzetben kiváló hang és képminőséget rögzít utcai körülmények között is. Miikrofon érzékenységének hatótávja 10 méter. A felvételeken tökéletesen felismerhetőek lesznek az arcok, rendszámok, nem a kínai kategória. Az általánosan elérhető rejtett kamerákkal szemben egy tökéletesen álcázott USB bemenettel és micro SD kártya bemenettel rendelkező kém kamera. Ennek köszönhetően a kulcstartó alaposabb átvizsgálása során még egy szakember számára is nehezen beazonosítható.
Bővebben…


Töltőbe rejtett HD kamera
Wi-fi internet
eléréssel

akkubankba rejtett kameraórába rejtett kamera

Töltőbe rejtett full HD kamera
internetes online eléréssel, teljes távvezérléssel.
Korlátlan hatótávú a világ bármely pontjáról nézhető, hallgatható! Eredeti funkciója telefonok töltésére is alkalmas. Működés közben is használható. Mikrofon érzékenységének hatótávja 10-15 méter. Többféle  kivitelben és méretben kapható. 75,000Ft-tól Bővebben…


Digitális órába rejtett kamera
Wi-FI internet eléréssel

órába rejtett lehallgató kameraórába rejtett kamera

Az órába rejtett ÉJJELÁTÓS INFRA kamera
éjjellátó funkciója a piacon egyedülálló, infravető fénye szabad szemmel nem látható, szemben a hagyományos biztonságtechnikai kamerák parázsló vörös fényével. Valós és nem kínai szoftveres Full HD 1920 x 1080 felbontás. Többféle kivitelben kapható
Ár: 75,000Ft-tól Bővebben…


Bluetooth hangszóróba rejtett
kamera Wi-Fi internet eléréssel

órába rejtett kamera

Prémium kategóriás hangszóróba rejtett mini kamera korlátlan hatótávú, a világ bármely pontjáról nézhető, hallgatható valósidőben. Eredeti funkciója, töltése közben is használható. A mikrofon érzékenységének hatótávja 10-15 méter. Lehetőség van egyedi rejtett kamera beszerelésre az ügyfél által hozott adapterbe vagy műszaki cikkbe. Ár: 85.000Ft-tól

Bővebben…


Adapterbe rejtett kamera
poloska internet eléréssel

Laptop töltőbe rejtett HD kamera (poloska)Laptop töltőbe rejtett HD kamera (poloska)

A hálózati adapterbe rejtett IP kamera ideális lehallgató készülék a helyiségek távolsági megfigyelésére mobiltelefonon keresztül. A lehető legjobb minőségű FULL HD felvételeket készíti a behelyezett micro SD kártyára. Van lehetőség egyedi rejtett kamera beszerelésre az ügyfél által hozott adapterbe vagy bármilyen műszaki cikkbe, lámpába, DVD lejátszóba.
Bővebben…


RC-3500FHD/Police kamera

test és kompakt kameratest és kompakt kamera

A kompakt HD mini kamerát nem csak a testünkön hordhatjuk, hanem a mobilitásának és vízálló kialakításának köszönhetően beltérben illetve kültéren is használhatunk.
HD Kamera teljes funkcióit Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérhetjük és programozhatjuk.
A felvételeket a készülék mic-SD kártyára rögzíti amit nem csak WiFi kapcsolaton keresztül tölthetünk le, hanem USB kábelen, ill. a memóriakártya kivételével menthetünk.
Bővebben…


RC-55 Órába rejtett kameraPiacon egyedülálló minőségi mini kamera, felejtse el a kommersz filléres megbízhatatlan  „kémcuccokat”. Egyszerű kezelés és ami a legfontosabb megbízható működés jellemzi. Első kézbevételkor is szembetűnő a precíz kialakítása.
Valós 720P felbontású, kiváló hangminőségű felvételeket készít. Mikrofon érzékenységének hatótávja 10m.
Bővebben…


Rejtett vizsgaszett HD
Kamerainternet eléréssel

Mini Wifi Rejtett kamera Mini Wifi Rejtett kamera

vizsga szett

  • A minikamera élessége állítható, egy papírlapra 5 cm-ről is fókuszálható.
  • FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható! Standard rögzítős változat 185.000Ft
    Bővebben…

Sapkába rejtett kamera HD
Wi-Fi internet eléréssel

Sapkába rejtett kamera (HD)Sapkába rejtett kamera (HD)

A sapkába rejtett kamera teljes online kép- és hangfelügyelettel, HD felbontásban.
A magánnyomozati munka leghatékonyabb technikai eszköze, itt nincsenek lelógó kábelek mint a szemüvegbe rejtett kameránál. A kamera és a rögzítő egység a sapkába van bevarrva. Első kézbevételkor sem feltűnő, 6 óra üzemidő.
Bővebben…


HD Egérbe rejtett minikamera

egérbe rejtett kameraegérbe rejtett minikamera

A piacon egyedülálló üzemidővel és felvételi minőséggel rendelkező egérbe rejtett kamera fotó ill. videórögzítés üzemmóddal. A rögzítés testhőmérséklet érzékeléssel vagy folyamatos üzemmódban történhet. Egy feltöltéssel 7 nap üzemidő, szemben a hazánkban tömegével beszerezhető termékekre jellemző 1,5 órás üzemidőhöz képest.
Bővebben…


Hálózati adapterbe rejtett
mini kamera 

mini rejtett kamera adapterben    rejtett mini kamera

A hálózati adapterben elrejtett kamera a helyiségek folyamatos megfigyelésére tökéletesen megfelel. 32GB kapacitású micro SD kártyára rögzíti a felvételeket 320×240 felbontásban. A rejtett kamera nem az adatperben van elhelyezve, hanem a kábel végén található csatlakozóban.
Bővebben… 


 

Gépkocsi távvezérlőbe rejtett
mini Wi-Fi kamera

távírányitóba rejtett kamera

A WiFi-s kulcstartóba rejtett kamera ​jelenleg a legfrissebb fejlesztésű eszköz ebben a kategóriában. A kulcstartó kamerák második generációja ami már WiFi eléréssel egy applikáción keresztül programozható. Lehetőség van mozgás-érzékelt rögzítésre is!
A kommersz kínai távvezérlőbe rejtett kamerákkal szemben ez a készülék tökéletesen álcázott USB bemenettel és micro SD kártya bemenettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kulcstartókamera egy szakember számára típus ismerete nélkül nem beazonosítható.
Bővebben…


RC-18 MUTCH rejtett kamera

Multifunkciós rejtett kamera távvezérlő funkcióval  

A könnyen kezelhető rejtett testkamera rögzítő szett használata nem igényel semmiféle szakértelmet. Rejtheti ruházatban, könyvespolcon vagy akár egy zsebkendős dobozban is.Teljesen alumínium szál-csiszolt kivitel.
Bővebben…


Kötődobozba rejtett kamera
HD felbontás Internet eléréssel

 

Dobozba rejtett kamera kiváló választás építkezések távoli felügyeletére,
építőanyagok, gépek , eszközök védelmére. Neodym mágnessel vagy ipari tépőzárral  autonóm egységként azonnal pl: egy konténer oldaléhoz rögzíthető és valós-időben azonnal nézhető/hallgatható. Készülék a felvételeket belső memóriakártyára rögzíti.
Bővebben…


OP-140RTL rejtett testkamera

rejtett testkamera
A készüléket kifejezetten kereskedelmi televízióknak és oknyomozó újságírás technikai támogatására ajánljuk. Nagy-látószögű kamera és FDH felbontásának köszönhetően biztonságtechnikai célokra is kiválóan használható mini kamera szett.
Bővebben…


Routerbe rejtett HD kamera
Wi-Fi internet kapcsolattal

Routerbe rejtett online kamera, poloskaRouterbe rejtett online kamera, poloska

A routerbe rejtett kamera mobiltelefonon, online nézhető/hallgatható. A FULL-HD felbontású rejtett kamera mozgás-érzékelt funkcióval és teljes távvezérléssel rendelkezik. Kerámia betétes mikrofonjának köszönhetően hangérzékelésének hatótávja kimagasló: 10-15 m. Bővebben…


Monitorba rejtett HD kamera
Wi-Fi online távoli eléréssel

 

Monitorba rejtett kameraMonitorba rejtett kamera

A monitorba/TV-be rejtett, mobiltelefonon online nézhető/hallgatható FULL-HD felbontású rejtett kamera mozgás-érzékelt funkcióval és kerámia betétes mikrofonnal. A mikrofon hangérzékelésének hatótávja kimagasló: 10-15 méter! Bővebben…


Szemüvegbe rejtett kamera

Szemüvegbe rejtett lehallgató kamera (poloska)

Kereskedelmi forgalomban jelenleg egyedülálló minőségű, észrevehetetlen, szemüvegbe rejtett kamera. Csatlakoztatható képrögzítő vagy WiFi adókhoz.
Nyári időszakban magánnyomozati célokra sapkába rejtett kamerát is ajánljuk,
ami kiküszöböli a szemüveg kamerák eddigi hátrányait.
Bővebben…


Mikróba, konyhai eszközökbe
rejtett kamera HD-online

Mikróba vagy konyhai felszerelésbe rejtett kameraMikróba vagy konyhai felszerelésbe rejtett kamera

A háztartásokban használt és mindenki számára ismert mikrosütőbe vagy más konyhai berendezésekbe rejtett kamera a legtökéletesebb álcázást jelenti. Az egyedi gyártásnak köszönhetően nem kell új készüléket vásárolnia. Biztos lehet benne, hogy nem kelt feltűnést, úgy mintha egy új eszközt helyezne a környezetbe. Hozhatja a már használatban lévő készüléket vagy vásároljon egy ugyanolyan típusú eszközt. Bővebben…


Rádiófrekvenciás kamera poloska rögzítő
Rádiófrekvenciás és vezetékes kamera lehallgató készülék

A hordozható minikamera rögzítő szett lehetőséget biztosít kandi-kamerás felvételek készítéséhez. Méretének köszönhetően ruházat alá is könnyedén elrejthető. Vezetékes mini kamerájának köszönhetően akár egy mappába is elhelyezhető vagy a könyvespolcon lévő könyvek tetejére is lehet tenni.
Bővebben…


Rejtett kamerákról általánosságban:

Minden kamerát nevezhetünk rejtett kamerának és minden elrejtett kamerát nevezhetünk rejtett kamerának. Egy átlagos videokamera is funkcionálhat rejtett kameraként, ha azt mondjuk egy könyvespolcra a könyvek tetejére helyezzük és az optikát kivéve könyvekkel eltakarjuk. A hazai jogi szabályozásban léteznek a tiltott rejtett kamerák és vannak a szaküzletekben megvásárolható, mindenki számára elérhető legális rejtett kamerák. A kereskedelmi forgalomban vásárolható rejtett kamerák nem minősülnek titkosszolgálati eszköznek, viszont illegális felhasználásuk jogszabályba ütközik.

Mi számít illegális rejtett kamerának, illetve mi nem?

Erre a kérdésre a pontos választ a hazai jogalkotók sem tudják megmondani, mert a hazai szabályozás körül teljes káosz uralkodik. Az egyik értelmezés szerint egy mobiltelefonban lévő kamera is rejtett kamerának számít, mert rejtő eszközbe van integrálva, ugyanakkor a mobiltelefonokban elhelyezett kamera manapság teljesen megszokott és természetes, pedig a törvény kimondja „rejtő eszközbe rejtett miniatűr kamera és tartozékai a titkos vizuális megfigyelés eszközének, így haditechnikai eszköznek minősül.”

Néhány évvel ezelőtt több büntetőeljárást is indítottak karórába rejtett kamera, golyóstollba rejtett kamera, ébresztőórába rejtett kamerák miatt, miszerint ezek titokszolgálati eszköznek minősülnek. Ezeknek az eljárásoknak a végén a bíróságok kimondták, hogy a fent említett kamerák nem tartoznak a titkosszolgálati eszközök csoportjába, mert az Európai Unió országaiban ezeket a rejtett kamerákat bárki szabadon megvásárolhatja és a jogszabályok betartása mellett használhatja is.

Egy kis érdekesség: a törvényi szabályozás néhány évvel ezelőtt egy közönséges barkácsáruházban megvásárolt kamerára kimondta „titkos vizuális megfigyelés eszköze”. Ugyanakkor a törvényben nincsenek pontos paraméterek megadva, például mi számít mini kamerának és annak méretei, műszaki paraméterei. Jelenleg a rejtett kamerák felhasználása mondja ki, hogy ez illegális, vagy nem. Nagyon fontos, hogy bűncselekmények leleplezése esetén felhasználhatóak a bíróságon ezek a kamerák által készített felvételek és ennek ilyen célra való felhasználása semmiféle eljárást nem von maga után.

Gyakorlatilag egy pedofil bébiszittert vagy egy gépkocsi rongálót lehetetlen rejtett kamera felhasználása nélkül elfogni.

A rejtett kém mikrokamera felhasználása

A rejtett mikrokamera ​a biztonsági ügynökségek, üzletemberek vagy magándetektívek hasznos kiegészítője. A professzionális felhasználáson kívül a mindennapi ember életében is jó szolgálatot tehet.

Önt is állította már meg csúszópénzt kérő őr? Rossz tapasztalatai vannak a hivatalnokok viselkedésével? Látja, ahogy a revizorok túllépik a saját hatáskörüket? Sok helyzetben pont jól jönne, ha fel tudna mutatni valami bizonyítékot. Ha például egy karórába rejtett kamerája lenne, csak megnyomna egy gombot és az egész történést rögzíthetné! A minikamera mindennapi használati tárgyakban lehet álcázva mint pl.: a tollak, vekkerek, karórák, irodai kiegészítők és sok másba. Amennyiben nem felel meg önnek a rejtett kamera kivitelezése, vegye igénybe a kameraálcázás szolgálatunkat.

Minikamerák álcázása

Amennyiben nem tud választani a minikamera kínálatunkból, kívánság szerinti elektronikába rejthetjük el a minikamerát. Kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat álcázhatunk különféle készülékbe.

Kedvelt kém kamerák

A kínálatunkban egy sor rejtett kamerát találhatnak. A nagyon kedvelt és praktikus mikrokamerák közé tartozik pl. a kamerás szemüveg, vagy a kamerás toll.

Minikamera különféle felhasználása

A kínálatunk megtekintése után rájöhet, hogy a minikamera ​szinte bármibe elrejthető. A minikamera mindennapi használati tárgyakba rejthető mint pl. az órák, vekkerek, tápellátó adapterek de pl. ruhadarabokba is mint a gombos kamera sapkában, nyakkendőben vagy karórában.

Rejtett minikamerák mozgásérzékelővel

A kiválasztott rejtett minikamerák mozgásérzékelőhöz köthetőek, ezzel a kamera csak akkor kezd el rögzíteni, amikor valami mozgást észlel. Némelyik kamerához külső PIR mozgásérzékelő kapcsolható. Más mini kamerákban már beépített formában megtalálható lehet.

UltraLife kamerák

Legújabban a kínálatunkban megtalálhatók az UltraLife kamerák is, amelyek extrém hosszú ideig működőképesek saját akkumulátor felhasználásával. Ez 30 nap vagy még hosszabb működési időt jelent! Amennyiben nincs lehetősége a mini kamerának külső tápellátást biztosítani, de szüksége van arra, hogy a kamera nagyon hosszú felvételt készítsen, akkor az UltraLife kamera jelenti a legjobb megoldást.

A rejtett kém minikamerák Dunakeszin lévő szaküzletünkben megvásárolhatóak

A rejtett kém minikamerák és más kém technika a boltunkban található, ahol a kamerákat illetve más kémtechnikát kipróbálhatja. Természetesen szívesen segítünk a megfelelő rejtett kamera kiválasztásában.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó mozgásérzékelős kamera, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini kém kamera, eladó mini hangrögzítők nagy választékban a kém boltból, valós raktárkészletről, garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com