Kapcsolat

Szaküzlet címünk: 2120 Dunakeszi, Fő u. 115.

Paulin Roland: 06/20-399-1387
Riki Zoltán: 06/20-925-2406
E-mail: info@poloska.com

Névtelen vásárlás!
Nincs szükségünk tudni, hogy ki, miért és mit rendel tőlünk.
Ha a “postai utánvétel”-t válassza, akkor nem szükséges megadnia minden adatát, továbbá lehetősége van 24 órás kiszállításra is.
Minden termékünkre 2év garanciát adunk.

 

Azonnali csere
Garanciális problémák esetén, szaküzletünkben lehetőség van a termék azonnali cseréjére vagy annak helyben történő szervízelésére.

 

Személyes konzultáció
Ha a vásárlás előtt Önnek szüksége van konzultálni velünk, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy jöjjön el hozzánk személyesen a Dunakeszin lévő Kém Szaküzletünkbe.

 

Egyedi, személyre szabott eszközök gyártása!
Amennyiben a kínálatunkban nem találja meg számára a megfelelő készüléket, lehetőség van egyedi, személyre szabott eszközök gyártására is. áraink az afat nem tartalmazzak, nettoban vannak feltüntetve .Ha nem szeretne új eszközt, vásárolni, akkor egy meglévő eszközbe is beépíthető egy olyan elektronika ami megfelel az elvárásainak.

Cégünk a minőségi biztonságtechnikai eszközök, termékek piacán már egy évtizede  meghatározó kereskedelmi  és szerviztevékenységet lát el. Naprakész szakmaiismeretekkel, valamint a legújabb technikai újdonságok széles skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Áraink nettóban értednőek at áfát nem tartalmazzák Megoldjuk technikai problémáit, forduljon hozzánk bizalommal!

“Az oldalon található eszközöket, nyomkövetőket, mini  hangrögzítőket, rejtett kamerákat, mini kamerákat, mini diktafonokat, lehallgató készülékeket, illegálisan felhasználni a másik fél tájékoztatása nélkül jogszabályba ütközik, bűncselekmények leleplezése érdekében használhatja!”

Kém boltunk címe: 2120 Dunakeszi, Fő u. 115.