Egyedi gyártás

Egyedi gyártású, személyre szabott funkciójú eszközök vásárlását javasoljuk az olyan esetekben, amikor nagyobb kockázata van a titkos megfigyelésnek, lehallgatásnak és a megfigyelt személy számít valamilyen technikai eszköz jelenlétére vagy majdani megjelenésére.  Gyanú esetén az első lépésként az interneten szoktak rákeresni azokra a lehallgató készülékekre illetve mini kamerákra amik bárki számára könnyen beszerezhetőek az interneten olcsó webáruházakból vagy valamelyik kínai oldalról. Ebből következik, hogy ezek a lehallgató eszközök és rejtett kamerák különösebb hozzáértés nélkül könnyedén beazonosíthatóak, felismerhetőek. Arról nem is beszélve, hogy egyre gyakrabban kéretlen levél formájában is kapunk ilyen reklámanyagot jól beazonosítható fotókkal e-mail formájában. Néhány tízezer forintos öngyújtóba, tollba rejtett lehallgatókat leginkább játékszereknek ajánljuk, mert tank benzin áráért senki ne feltételezzen hatalmas minőséget.

Egyedi gyártású hálózati elosztóba rejtett lehallgató

hálózati elosztóba rejtett lehallgató

Egyedi beépítésű rejtett kamera

rejtett-kamera-nyomtatoba

Érdemes elgondolkodni azon, hogy mit veszíthetünk ha környezetünk számára nyilvánossá válik, hogy mini rejtett kamerákat vagy lehallgató készülékeket használunk alkalmazottaink vagy valamelyik családtagunk megfigyelésére. Főként az alkalmazottak megfigyelése esetén komoly bírósági eljárás elé nézhetünk a személyiségi jogok megsértése miatt amennyiben bebizonyosodik a rejtett megfigyelés. A 2018-ban életbe lépett új GDPR szabályozás miatt több milliós sérelem díj kifizetésére köteleznek amennyiben bizonyítható a jogsértés. Visszajelzések alapján ezek a perek egyre gyakoribbak és az eddig lefolytatott hazai eljárások során minden esetben a sértett számára hozott kedvező döntést a bíróság: Az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete

Ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére nyújtunk megbízható 100%-os megoldást!

Legkisebb lehallgató egyedi beépítéssel

autóba-rejtett-kamera

Amennyiben nincs lehetősége új eszközt elhelyezni a környezetbe, akkor elengedhetetlen egy meglévő eszköz beszerzése és beépítést követően annak cseréje. Kizárólag lehallgató készülék beépítése esetén helyi rögzítést vagy GSM online elérést tudunk biztosítani. Az olyan esetekben amikor logisztikailag nem megoldható kém boltunkban beépíteni a rejtett kamerák valamelyikét vagy valamilyen lehallgató készüléket, lehetőség van a helyszíni telepítésre is.

Tv vagy monitorok esetében a kém mini kamera vagy lehallgató készülék beépítésének költsége  82cm feletti készülékek esetén egyedi árszabás alapján történik.


Használat közben egy elosztóba rejtett lehallgató:

Hálózati elosztóba rejtett lehallgató készülék
Ez esetek legnagyobb részében javasoljuk az úgynevezett „gondozás mentes” lehallgató készülékek használatát. GSM lehallgató installálása esetén elegendő a lehallgatót elhelyezni és akár éveken keresztül is hallgathatjuk valós időben a környezetében elhangzott beszélgetéseket. Amennyiben rögzíteni szeretnénk helyben az elhangzottakat, akkor néhány hetente vissza kell menni a lehallgatott környezetbe és lementeni a felvett hanganyagot. Fontos tudni, hogy a GSM alapú lehallgatók egy komolyabb rádiófrekvenciás poloska detektorral vagy térerő mérővel könnyedén felderíthetőek, ezzel szemben egy helyi rögzítésű akkumulátoros mini hangrögzítőt. Kém technika beszerzések vásárlása előtt érdemes mérlegelni a lehallgatás kockázatait és ennek függvényében kiválasztani a megfelelő technikai eszközt. Gsm lehallgatás esetén a hangminőség lényegesen rosszabb mint egy helyi rögzítésű mini hangrögzítő poloska esetén. Műszaki paramétereit tekintve  a GSM alapú lehallgató eszköz mikrofonjának hatótávja 5m, ezzel szemben a helyi rögzítésű mini poloskák mikrofonjának érzékenységének hatótávja 15m.

Amennyibennincs ötelete, hogy milyen termékbe vagy berendezésbe installáljunk lehallgató készüléket vagy rejtett kamerát, akkor csináljon fénykép vagy videó felvételeket a majdani lehallgatás környezetéről és küldje el e-mailben a következő címek valamelyikére: info@poloska.com vagy biztonsagteknika@gmail.com. Lehetőség van az ország egész területére helyszíni kiszállás megrendelésére, A kiszállás ingyenes Budapest és vonzáskörzetében. Vidéki felmérések esetén a megtett kilóméterek függvénye. Megrendelt munka esetén a kiszállási díj jóváírásra kerül.
Munkavégzést az elvárásoktól és a lehetőségektől függően akár hétvégén vagy ünnepnapokon napszaktól független is elvégezzük. Látogasson el hozzán személyesen is. Kém bolt címe: 2120 Dunakeszi, Fő u 115.


Keressen minket üzletünkben vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén.