Lehallgatás mobiltelefonnal

FIGYELEM!

Az alábbi szolgáltatást bárki bármilyen technikai átalakítás vagy változtatás nélkül elérheti a saját mobiltelefonján. Ezt a megoldást inkább csak játékként, technikai érdekességként tettük közzé. Ne felejtsük el, hogy csak olyan esetekben használjuk ezt a megoldást, ha nem sértünk vele személyiségi jogokat, pl: bébi-felügyelet. Egy mobiltelefont bizony nehéz lehallgatni, viszont minden mobiltelefont gyorsan és könnyen lehet lehallgató készülékké változtatni. Az alábbiakban megmutatjuk, mit kell ehhez tennünk.

Lehallgatás mobiltelefonnalA lehallgatáshoz két telefonra van szükségünk, továbbá néhány beállítást is meg kell változtatnunk a készülékek menüjében. Ebből talán már ki is derült, hogy a két telefon közül legalább az egyiknek egy mobilnak kell lennie. Ezt a készüléket fogjuk majd „poloskaként” használni, a második telefon lehet vonalas is, ezzel fogjuk majd felhívni a lehallgatót.

Állítsuk be a mobiltelefonon a néma üzemmódot. Figyeljünk arra, hogy ez az üzemmód tiltsa le a rezgést is, mert ez is lebuktathatja az elrejtett készüléket. Ezek után állítsuk be az automatikus hívásfogadást. Ezt a funkciót kevesen és ritkán használják, pedig a legtöbb mobilban megtalálható. Ha ez be van kapcsolva, akkor a beérkező hívást automatikusan fogadja a telefon, azaz nem kell rajta semmit megnyomni, hogy létrejöjjön a kapcsolat. Ezt a szolgáltatást főleg autós használatra találták ki, így egyes telefonoknál a tartozékok beállításánál találjuk meg. Az is előfordulhat, hogy csak akkor lehet aktiválni, ha a mobilhoz headsetet csatlakoztatunk.

Lehallgatás mobiltelefonnalA telefon előkészítése után helyezzük el a mobilt, vagy a bluetooth szettet a lehallgatni kívánt területen, lehetőség szerint olyan helyen, ami nincs szem előtt, de ahonnan mindent jól lehet hallani. Ezután egy másik telefonról csak tárcsáznunk kell a mobil számát, és már hallhatjuk is, miről beszélnek annak környezetében. A lehallgató telefon menüben talál olyan mobiltelefont amely önmagában, headset alkalmazása nélkül is tudja ezt a környezetlehallgatás funkciót. A készüléket kizárólag kisgyermekek felügyeletére használhatja!

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com