GPS nyomkövetők


Saját gyártású nyomkövetőink

Mini GPS nyomkövetőHasználja, mint a filmekben! Az általunk forgalmazott GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket, illetve azok pontos helyzetét valós időben online követheti a Google térképen vagy az azok által megtett utat akár évekre visszamenőleg is ellenőrizheti. Utólagos út-adat ellenőrzés esetén egy kattintással teljes útlistát nyomtathat.

Teljesen ANONIM vásárlás!
Adatszolgáltatási kötelezettség nélkül
Havi díj mentes
Vásárlás után azonnal használhatja
Megbízható 12 éve működő rendszer
2 év garancia
Hazai gyártás

havidíj mentes nyomkövetők

A GPS nyomkövető online rendszerünk, szemben az olcsó pár ezer forintos GPS nyomkövető  készülékekkel  nem kínai szerveren működnek hanem hazai szerveren, választható magyar, német, angol és orosz nyelven, havidíj mentesen!

További nagy előnye az általunk forgalmazott GPS nyomkövető készülékeinknek, hogy időtartam korlátozás nélkül (nem DEMO módban) használhatják azokat.
A nálunk vásárolt GPS nyomkövető lehallgató készülékek használata havidíj mentes, tehát felénk semmiféle, a megvásárlás után levő díjkötelezettsége nincs. És ami nagyon fontos, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülék megvásárlásakor semmiféle személyes adatot a vásárlóról nem rögzítünk.


FONTOS TUDNIVALÓK VÁSÁRLÁS ELŐTT!


Autóba rejthető nyomkövetők
igény esetén lehallgató készülék funkcióval

Ezeket a gps nyomkövető készülékeket azoknak az ügyfeleknek gyártjuk, akiknek lehetőségük van a gépkocsi hálózatára csatlakoztatni az eszközt és nem szeretnék hetente töltögetni annak akkumulátorát.
Készülék megvásárlását követően semmiféle havi díja nincs.
Anonim vásárlás, 2 év garancia.

Lehetősége van rejtett lehallgató mikrofonos változat vásárlására is.
Utóbbi esetben nem csak az autó nyomkövetésére lesz lehetősége, hanem az utastérben történő beszélgetések lehallgatására is.

autóba rejtett nyomkövető

Ár: 105 000 Ft


 Névjegy Mini GPS nyomkövető

Prémium kategóriás mini GPS nyomkövetőgps nyomkövető készülék

Prémium kategóriás mini GPS nyomkövető készülék!

Minőségi felhasznált anyagok, és ugyanilyen összeszerelés jellemzi.
Alumínium ház, és minőségi tartozékok találhatóak az alapcsomagban.

Nyomkövető készülék használatához SIM-kártya nem szükséges, a GPS koordinátákat SD kártyára rögzíti, majd azt utólag a készülékhez mellékelt szoftver segítségével olvashatjuk ki.

Nyomkövetők a koordináták rögzítését 1 mp-es periódusban végzi, emiatt akár egy sávváltást is láthatunk a térkép szoftveren az utólagos kiolvasás alkalmával.

Nyomkövető készülék detektorral nem lokalizálható, gépkocsiba rejtés esetén kizárólag annak részleges szétszerelésével, szemrevételezéses átvizsgálással deríthető fel.

A GPS nyomkövetőt hordhatja pénztárcájában, elrejtheti gépkocsijában vagy gyermeke táskájában. Ez a tipus kizárólag Win XP vagy Win-7 rendszeren használható.

Méretei: 60 x 40 x 50mm.
Tartozékok: vízálló mágneses tartó, SD-kártya, hálózati töltő.

gps nyomkövető rendszer
. (jelenleg nem rendelhető)


Online GPS 2 hét illetve 1 hónap üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék, opcionális lehallgató poloska üzemmóddal. /hazai gyártású!/

Havidíj mentes használat!

mini gps nyomkövetőGPS nyomkövető lehallgató készülék pontos helyzetét és sebességét térképen  követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg, akár a filmekben…

Utólagos adatlekérés esetén egy kattintással teljes listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonal, és az eszköz pontos sebességének adataival. A nyomtatás PDF vagy EXCEL formátumban érhető el.

Lehetőség van a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett út, vagy utak térképen való felrajzolására is, valamint azok azonnali nyomtatására a jobb átláthatóság, vagy magánnyomozók esetében a pontos jegyzőkönyvezés érdekében.

A GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, Magyar, Angol,
Német, Orosz nyelveke. De  lehetőség van további nyelvek kiválasztására is.
A GPS nyomkövető lehallgató készüléket kettős működés jellemzi
(SMS/GPRS), akár rendszertől független is használhatjuk.

GPS nyomkövető lehallgató készüléket távolról SMS parancsokkal vezérelhetjük, pl. akár ki-be kapcsolhatjuk.Több programozható funkció áll rendelkezésre: Sebesség riasztás, mozgásérzékelés (gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén, beépített rejtett mikrofon az esetleges lopások esetén a lehallgató készülék üzemhez.

GPS nyomkövető lehallgató készülékek alkalmasak szállítmányok,  járművek, idős emberek, házi kedvencek nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzésére.

A GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is megvásárolhatóak szaküzletünkben, akár egyedi igények figyelembevételével is.

GPS nyomkövető lehallgató készülék üzemideje:
1 naptól akár több hónapig tartó működési idővel lehet megvásárolni a készülékeket.

Az 2 hetes / 1 hónap üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülékek
Ár: 125 000 Ft -tól

Hosszú üzemidejű egyedileg gyártott
gps nyomkövető lehallgató funkcióval

 • Kapacitás függvényében mérete változó.
 • Teljes online térképes felület.
 • Lehallgatás funkció külső vagy belső mikrofonnal szerelve.
 • Egyedülállóan hosszú üzemidő, a méret függvényében.
 • Többsávos – 850/900/1800/1900Mhz  – GSM modul.
 • Havidíjmentes nyomkövetés.

gps mini nyomkövetők gps mini nyomkövetők


A GPS nyomkövető lehallgató készülékek általánosságban:

Az elektronika rohamos fejlődésével már nemcsak haditechnikai célokra és járműipari célokra használnak GPS nyomkövető lehallgató készülékeket, hanem polgári célra is bárki számára elérhetőek ezek az eszközök. A GPS nyomkövető lehallgató készülékeket a hétköznapi civil életben számtalan felhasználás jellemzi a gépjármű védelemtől egészen az idősek felügyeletéig.

GPS nyomkövető eszközök:

 • Robogók, motorkerékpárok GPS nyomkövetése.
 • Gépkocsik, teherautók, hajók GPS nyomkövetése.
 • Céges gépkocsi flották GPS nyomkövetése.
 • Munkagépek, nagy értékű szerszámgépek, munkapadok biztosítása, lopás esetén azok tárolási helyének, mozgásának GPS nyomkövetése.
 • Árvédelem, rakományok, konténerek GPS nyomkövetése, útvonal ellenőrzése.
 • Idős betegek, hozzátartozók GPS nyomkövetése.
 • Kirándulás, túrázás baj esetén segítséghívás és pontos GPS helymeghatározás. (lehallgató készülék üzem aktiválás)

Mindenki számára látható a fenti felsorolások alapján, hogy a GPS nyomkövető lehallgató készülékek rendkívül széles felhasználhatósága és létjogosultsága. A nálunk vásárolt GPS nyomkövető lehallgató készülékeknek köszönhetően az utóbbi években több eltulajdonított robogó, gépkocsi és egy esetben munkagép is visszakerült eltulajdonítás után a jogos tulajdonosához.

A mini GPS nyomkövető lehallgató készülékek egy másik fontos és sok céget érintő felhasználási területe az áruvédelem. Nagy értékű szállítmányok, jellemzően laptopok, mobiltelefonok és értékesebb elektronikai berendezések szállításakor a kartondobozok közé könnyedén elrejthetjük a mini GPS nyomkövető lehallgató készüléket, ami lopás esetén pontosan megmutatja az eltulajdonított áru pontos helyzetét és annak útját például az orgazdáig. A kereskedelmi forgalomban megvásárolható nyomkövető készülékeket működésük szerint két csoportra oszthatjuk: aktív online GPS nyomkövetők lehallgató készülékek és a passzív GPS nyomkövető lehallgató készülékek.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó poloska detektorok, eladó mini hangrögzítők, eladó GPS nyomkövetők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről valós garanciával!

Amit tudni kell GPS-nyomkövetőkről

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com