GSM alapú GSM lehallgató készülékek

Itt találunk minden olyan készüléket, aminek a működéséhez elengedhetetlen vagy valamilyen kapcsolatban áll a GSM telefonokkal, vagy azok hálózatát használják. Például GSM alapú bébiőr lehallgató készülék, ahol magában a lehallgató készülékben egy SIM kártya van elhelyezve és működés közben a GSM hálózatra kapcsolódva (mint kommunikációs csatorna) közvetíti síró gyermekünk hangját telefonkészülékünkre.

Nagy előnye a GSM lehallgató készüléknek, hogy hatótávja korlátlan a rádiófrekvenciás készülékekhez képest. A GSM lehallgató poloskák térhódítása ezen a területen elsöprő, nem beszélve széles körű felhasználhatóságáról. A mai biztonságtechnikai rendszerek és eszközök sok esetben a GSM hálózatot használják kommunikációs csatornaként az adatok közlésére. Gondoljunk például GPS nyomkövető készülékekre, vagy akár a riasztóközpontoknál használatos GSM modulokra, ami riasztáskor jelzést küld mobiltelefonunkra vagy előfizetés esetén egy távfelügyeleti központba.

Számtalan további felhasználás jellemzi: épület automatizálás, locsoló rendszerek, átjelzők.

SIM Kártyás lehallgató készülék, GSM poloska

mini poloska - hangrögzítőlehallgatókészülék

GSM poloska használata egyszerű. Elegendő, ha bármilyen telefonszolgáltató által használt aktív SIM kártyát elhelyezünk a lehallgató készülékbe. Ezt követően bármilyen mobiltelefonból ha felhívjuk a benne lévő SIM telefonszámát az mindenféle hangjelzés nélkül felveszi a hívást és közvetíti a környezetében zajló beszélgetéseket. A telefonhívás befejezése után a GSM lehallgatás  automatikusan alvás módba kapcsol.

Bővebben…

SIM-kártyás ONLINE videokamera

 • SIM-kártyás ONLINE videokameraÉlő videó és hang átvitel, teljes online vezérléssel.
 • Belső memória rögzítés és automatikus éjszakai infra üzemmód.
 • WIFI és internetelőfizetés nem szükséges a készülék üzemeltetéséhez!

Mobiltelefonról vezérelhető funkciók:

 • Optika forgatás 180-fokos látószögben.
 • Zoomolás.
 • Fényerő állítás a fényviszonyoknak megfelelően.
 • Ki-be kapcsolás.
 • Rögzítés 32 GB-os SD-kártyára.
 • Korlátlan hatótáv.
 • Belső akkumulátor.

Felhasználási javaslat:

 • Biztonságtechnikai célokra, gyermekfelügyeletre, értékeink védelmére.
 • Használata különösen javasolt nyaralókban, ritkán lakott ingatlanokban, telephelyeken ahol vezetékes internet szolgáltatás nincs vagy kihasználatlanság miatt nem is lenne érdemes arra előfizetni.
 • Ezekben az esetben egy hívással ellenőrizni tudjuk, hogy valós betörésről vagy pedig téves riasztásról van szó.

Ár: 65 000 Ft

Manuális mobiltelefon blokkoló, lehallgatás elleni védőtok

Minden mobiltelefon lehallgató készülék és nyomkövető készülék is egyben! Mindez nem csak központilag a hatóságok számára elérhető hanem az interneten illegálisan megvásárolható mobiltelefon kémszoftverek révén gyakorlatilag bárkinek. Ezzel a rádiófrekvenciás tasakkal elkerülhetjük mobiltelefonunk illetve annak környezetének a lehallgatását, valamint mobiltelefonunk nyomkövetését. Használata egyszerű, a blokkoló tok rendelkezik egy biztonsági rekesszel amibe ha a telefonunkat elhelyezzük azzal teljesen kiküszöbölhetjük mobiltelefonunk vagy annak környezetének lehallgatását és mobilkészülékünk nyomkövetését. Okostelefonok esetében, amikor sok esetben nincs lehetőség az akkumulátort a készülékből kivenni különösen ajánlott. Kikapcsolt mobil is lehallgatható! Cikk…

Mobiltelefon blokkoló további felhasználási területei a külső adatlopások ellen:

 • Hitelkártyák védelme.
 • Biztonsági beléptető kártyák védelme.
 • Mindenféle chippel rendelkező elektronikus kártyák védelme.

Mini GPS nyomkövető lehallgató termékeink

Ingyenes üzemeltetéssel!

 • GPS nyomkövetők lehallgató készülékek helyzetét térképen követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg, mint a filmekben…
 • Utólagos ellenőrzés esetén egy kattintással teljes a GPS nyomkövető lehallgató készülékek által megtett útról vagy annak sebességéről pontos listát nyomtathat.
 • A lista nyomtatása történhet PDF vagy EXCEL formátumban.
 • A GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven, de igény estén további nyelveket is választhatunk. (Angol, Német, Orosz)
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS/GPRS kettős működés jellemzi, akár rendszertől független is használhatjuk.
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS parancsokkal távvezérelhetjük, akár ki és be kapcsolhatjuk.
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülékeink alkalmas szállítmányok, járművek, személyi, idős emberek, házi kedvenceink GPS nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik precíz elvégzésére.
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással.
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülékeink üzemideje: 1 naptól akár 3 hónapig

2 hét üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék

1 hét üzemidejű GPS nyomkövető lehallgató készülék

Ingyenes üzemeltetés, nincs havidíj!

GPS nyomkövetők lehallgató készülékek pontos helyzetét és sebességét térképen követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg, mint a filmekben… Utólagos adatlekérése esetén egy kattintással teljes listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonalának és sebességének adataival. A nyomtatás PDF vagy EXCEL formátumban érhető el.

Lehetőség van a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett út vagy utak térképen való felrajzolására a könnyebb átláthatóság érdekében, és azok azonnali nyomtatására egy ábrákkal is illusztrált jegyzőkönyvezés érdekében.

GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven és lehetőség van további nyelveket (Német, Angol, Orosz) kiválasztására is. A GPS nyomkövető lehallgató készüléket SMS/GPRS kettős működés jellemzi, akár rendszertől független is használhatjuk, GPS nyomkövető lehallgató készüléket távolról SMS-ben vezérelhetjük akár ki és be kapcsolhatjuk. Főbb programozható funkciók: Mozgásérzékelés (gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén, sebesség riasztás, Beépített mikrofon a lehallgató készülék üzemhez az esetleges lopások esetén.

GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmas szállítmányok,  járművek, személyi, idős   emberek, házi kedvencek GPS nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzésére. GPS nyomkövető készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással. GPS nyomkövető lehallgató készülékeink üzemideje: 1 naptól akár 3 hónap Készülék mérete nagymértékben függ a készülék üzemidejétől. 1 hét üzemidejű GPS nyomkövető és lehallgató készülék töltési ideje: 4 óra.

2 hetes GPS nyomkövető lehallgató készülék mágnessel ára: 115 000.-Ft
Gépkocsi hálózatára csatlakoztatható standard GPS nyomkövető ára 95.000.-Ft
Lehallgató funkcióval, rejtett mikrofonnal rendelkező gps nyomkövető készülék
ára: 125.000.-Ft

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó poloska detektorok, eladó mini hangrögzítők, eladó GPS nyomkövetők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről valós garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com