Mini kamerák

Vezeték nélküli mozgásérzékelős mini kamera

Technika rohamos fejlődésével a minikamerás megfigyelés eszközei is miniatürizálódtak. Példának hozhatjuk fel a mobiltelefonokban használt néhány milliméteres optikákat, illetve sok más készülékekben zsebfényképezőkben vagy webkamerákban használatos mini kamerákat. Ezeket a mini kamerákat külön egységként is megvásárolhatjuk, akár dobozolt mini kamera, vagy mint panel mini kamera formájában is.

Mini kamerák a hétköznapjainkban:

Rejtett kamerákHétköznapi életünkben mini lehallgató poloska kamerákat számtalan felhasználás jellemzi. Biztonságtechnikától a szórakoztató elektronikáig bárhol találkozhatunk velük. A médiában az oknyomozó riporterek elengedhetetlen munkaeszközei a mini kamerák, lehallgató készülékek, amelyek segítségével számtalan bűncselekményt lepleznek le. Rejtett mini kamera poloskákat használnak továbbá modellezők, ahol a mini kamerákat az autó, repülő vagy vasútmodellekben helyezik el ezzel növelve a felhasználói élményt.

Kiemelt felhasználási területe a biztonságtechnika, ahol ezeket a mini kamerákat tűoptikájuk révén és kis méretüknél fogva előszeretettel alkalmazzák, mert nem foglalnak nagy helyet és látványukkal nem okoznak nagy feltűnést és nem váltanak ki kellemetlen érzéseket az emberekben, hogy állandóan figyelik őket… Érdekes statisztika, hogy egy budapesti lakost átlagban napi 45-50 db kamera látja, ebbe beletartoznak a térfigyelő kamerák, benzinkút, ill. az itt-ott elhelyezett webkamerák is.

Bűncselekmény esetén nem is csoda, hogy a nyomozóhatóság első lépésben az elkövető vagy elkövetők útvonalán vagy feltételezhető útvonalán az összes ilyen kamera felvételét kikéri az üzemeltető cégektől.

Mini poloska kamerák működése:

A mini kamerák elhelyezése után a mini kamerát lehallgató készülékeket csatlakoztatni kell valamilyen videórögzítő berendezéshez vagy modulhoz, ami egy memóriakártyára vagy egy HDD tárra rögzíti az eseményeket. Amennyiben a mini rejtett kamera lehallgató készülék által látott képet nem szeretnénk rögzíteni, abban az esetben elegendő egy külső kijelzőre, például televízióra csatlakoztatni és valós időben láthatjuk a minikamera által közvetített eseményeket. Lehetőségünk van valamilyen kommunikációs csatornán a mini kamera lehallgató készülék által látott képet közvetíteni egy külső megfigyelő számára, ez lehet egy gyors GSM adathálózat vagy egy WiFi csatorna, ritkább esetben analóg vagy digitális rádió frekvencián keresztül. A fent említett kommunikációs csatornák használata esetén a mini kamera poloskák által látott képet mobiltelefonunkon, tabletünkön vagy laptopunkon valós időben figyelemmel kísérhetjük, vagy ha rögzítést is alkalmazunk, online módon a már felvett anyagot letölthetjük, örülhetjük.

Analóg vagy digitális (simplex) rádiófrekvenciás kommunikációs csatorna használata esetén a hatótáv nagymértékben korlátozott, függ az alkalmazott rádiófrekvenciás kimenő teljesítménytől, üzemi frekvenciájától és a felhasznál adó illetve vevőre csatlakoztatott antenna milyenségétől és minőségétől. Például körsugárzó antenna használata esetén az áthidalható hatótáv terepviszonyoktól függően adott teljesítménnyel 300-500 méter, irányított antenna esetén több km is lehet. Egy átlagos, 1 km hatótáv eléréséhez kedvező terepviszonyok esetében elegendő a vevőkészülékre egy irányított antennát csatlakoztatni az adókészülékre pedig egy 0Db nyereségű körsugárzó néhány centi hosszúságú antennát.

Rejtett mini kamera lehallgató poloskák képminősége:

rejtett mini kamera poloskaAz általunk forgalmazott mini kamerák méretükhöz képest rendkívül jó fényérzékenységgel  rendelkeznek, akár nagyon gyenge fényviszonyok mellett is  képesek az 1 mm-es optikán keresztül jó minőségű képet  megjeleníteni. A mini kamera lehallgató készülékek optikája többnyire cserélhető, alkalmazkodva az adott feladatokhoz, látószög-nagyítás bizonyos  keretek közt variálható. A mini kamera lehallgató készülékek érzékelői többnyire CMOS vagy CCD lapkával vannak szerelve, amik nagymértékben befolyásolják a mini kamera lehallgató készülék képminőségét. Általánosságban a minőségre az optika méretéből következtetünk, mert a bejutó fény határozza meg a képet. Minél kisebb helyen jut fény a képalkotó áramkörökhöz, ill. az érzékelő lapkához, annál rosszabb lesz a minőség és annál nagyobb a mini kamera lehallgató készülék fényigénye is. Vannak olyan speciális mini kamera lehallgató készülékek amik cáfolják a fent leírtakat, de azokban a mini kamera lehallgató készülékekben az érzékelő lapka sokkal nagyobb és jobb minőségű a standard hagyományos társaiban alkalmazott érzékelőkhöz képest. Ez a minőség a mini kamera lehallgató készülék árában is megmutatkozik.

Éjjel is látó mini kamera lehallgató készülékek:

Ezeket a mini kamera lehallgató készülékeket D/Night-os mini kameráknak hívjuk. Nappal színes képet adnak, éjjel átmennek fekete-fehérbe és infravető segítségével éjjel is láthatunk velük. Természetesen nem minden mini kamera lehallgató készülék képes az éjszakai felvételekre. Mini kamera lehallgató készülék vásárlása előtt minden esetben kérje ki szakembereink tanácsát!

Professzionális termékeink:

RC-17 Slim hordozható mini rejtett kamera

RC-17 Slim hordozható mini rejtett kamera

Az RC-17 mini kamera sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás szabadidős és biztonságtechnikai feladatok ellátására.

Biztonságtechnikai felhasználása esetén kis mérete és nagy fényérzékenysége miatt rejtett kameraként is eredményesen használható rosszabb fényviszonyú helyeken pl: raktárak eldugott polcain vagy akár egy könyvespolcon a könyvek közé rejtve.

Sokrétű felhasználása és kedvező ára miatt mindenkinek ajánljuk, aki hobbi vagy alkalmi céllal költség hatékony megoldást keres problémája megoldására.

 • Mini kamera üzemidő: 6 óra.
 • Opcionális akkumulátorral az üzemidő meghosszabbítható.
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvételi kameramód.
 • Beépített nagy érzékenységű belső mikrofon.
 • Kamera felbontás valós 640×480, AVI file formátum.
 • Memória 32GB Mic SD bővíthető.
 • Mini kamera mérete 75x80x12mm.

(kifutott termék)

Hálózati töltőbe rejtett kamera kémkamera felvevő

A minikamera nem az adatperben van elhelyezve, hanem a kábelen található csatlakozóban, ezért magát az adaptert akár a földön egy elosztóba vagy akár egy íróasztal mögötti konnektorba is bedughatja. Magát a csatlakozót, amiben a rejtett kamera van, bárhova elrakhatja az asztalán abba az irányba, amit figyelni szeretne.
mini rejtett kamera adapterben             rejtett mini kamera
A kamerarögzítő az adapterben elhelyezett cserélhető SD kártyára rögzít, működés közben semmiféle fény vagy hangjelzést nem ad. Kézbevételkor még egy szakember számára is egy hagyományos adapter benyomását kelti.

A készülék egy távirányító segítségével ki/be kapcsolható, külső LCD televízióra csatlakoztatva funkcióit programozhatjuk vagy a felvett anyagot akár vissza is nézhetjük.

Használata egyszerű, semmiféle szakértelmet vagy installálást nem igényel.

 • Mozgás érzékelt vagy folyamatos felvételi mód
 • Kép és kiváló hangrögzítés 10m-ről.
 • Memória felülírás ha memória telítődik.
 • Felvételek időbélyeggel való ellátása.
 • Külső televízióra csatlakoztatható, felvett anyag a készülékről lejátszható.
 • Használatához számítógép nem szükséges.

Hálózati adapterbe rejtett kamera felhasználási javaslata: irodák, ingatlanok biztonságtechnikai megfigyelése.

Ár: 178 000 Ft

HD kulcstartóba rejtett minikamera lehallgató készülék poloska kém kamera

HD kulcstartóba rejtett minikamera lehallgató készülék poloska kém kamera      HD kulcstartóba rejtett minikamera lehallgató készülék poloska kém kamera

A kulcstartó rejtett kamera lehallgató poloskát nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen, és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására. Kulcstartó minikamera diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott, de jelen esetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul. A hangot 10-15 méterről érzékeli, és HI-FI minőségben rögzíti azt. A mini rögzítő elérhető mini hangrögzítő poloska és kamera lehallgató poloska változatban is.

Kamera lehallgató készülék poloska felhasználási javaslata:

 • Hétköznapi események, sportesemények, tárgyalások, koncertek rögzítésére.
 • Használhatja diszkréten biztonságtechnikai célokra gépkocsiban forgalom rögzítésére vagy értékei megvédése érdekében az otthonában irodájában.
 • Memória maximum 32Gb MicroSD kártya.
 • Méretei: 50x30x15mm.
 • Valós HD felbontás és nem szoftveres.
 • Készülék illegális felvételek készítésére való használata jogszabályba ütközik!

Árak:

 • 85 000 Ft (diktafon változat)
 • 115 000 Ft (videó+hang változat)

WIFI HD MK2 kulcstartó kamera

WIFI HD MK2 kulcstartó kameraWIFI HD MK2 kulcstartó kamera

 • Precíz álcázás: Az összes micro SD kártya bemenet, USB bemenet jól álcázott, így a kulcstartón semmi sem vehető észre. A kulcstartó további előnye a jelződiódák kiváló álcázása, amelyeket csak a kulcstartó tulajdonosa láthat. Ennek köszönhetően ez a kulcstartó semmilyen figyelmet nem kelt.
 • Intuitív vezérlés: Abban az esetben, ha váratlan helyzet éri (a hivatalnok, rendőr csúszópénzt kér, valaki a jogait akarja letiporni, és más helyzetekben), nincs ideje elővennie a diktafont és lekontrolálni, hogy a megfelelő diódák világítanak-e. Önnek azonnali felvételrögzítésre van szüksége a kulcstartó lekontrolállása nélkül. Az intuitív vibrációknak köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy mit csinál a kulcstartó, anélkül, hogy ránézne. Azonnali felvételt készíthet vele.
 • WDR kamera: Annak köszönhetően, hogy a kulcstartó WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik az adott fényviszonyokhoz. A kulcstartó kamera-lehallgató poloskát nyakában vagy kulcstartóján is hordhatja, hogy állandóan kéznél legyen és HD minőségű felvételeket készíthessen maga és családja szórakoztatására.
 • Kulcstartó minikamera poloska használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet. Kamerák esetében nem megszokott, de jelenesetben a HD kép mellé profi hangminőség párosul.
 • A hangot 10-15 méterről érzékeli és HI-FI minőségben rögzíti azt.
 • Mini hangrögzítő poloska elérhető kizárólag hang rögzítő változatban valamint kép és hang rögzítő változatban is.
 • Memória maximum 32GG MicroSD kártya.
 • Méretei: 50x30x15mm.
 • Valós HD felbontás és nem szoftveres!

Kulcstartó lehallgató poloska felhasználási javaslata: Hétköznapi események, sportesemények, koncertek rögzítésére. Használhatja biztonságtechnikai célokra gépkocsiban forgalom rögzítésére vagy értékei megvédése érdekében az otthonában, irodájában.

A HD kulcstartó kamera WiFi-s változata kép és hangminőségében megegyezik az alaptípussal. WiFi-n keresztül mobiltelefonunkkal a rögzítést ki-be kapcsolhatjuk és a közvetített képet nézhetjük, illetve fix elhelyezés esetén mobiltelefonunkon kontrollálhatjuk a mini kamera látóterét.

Ár: 135 000 Ft

Egérbe rejtett HD kamera lehallgató készülék poloska kém kamera
eger kameraEgérbe rejtett HD kamera lehallgató készülék poloska kém kamera

A piacon egyedülálló üzemidővel és felvételi minőséggel rendelkező
egérbe rejtett lehallgató poloska kamera HD felbontással. A piacon teljesen egyedülálló egy feltöltéssel  7 nap üzemidő, szemben a hazánkban tömegével beszerezhető termékekre jellemző 1,5-2 órás üzemidőkhöz képest.

A kamera lehallgató készülék mozgásérzékelős kamera felvétel indítása test hőmérséklet érzékelésre történik és nem szoftveresen, ezzel elkerülve a felesleges felvételeket és az idő előtti lemerülést.

A kamera lehallgató készülék mikrofon érzékenysége kiváló, beszélgetéseket 10-12 méterről képes HI-FI minőségben rögzíteni.

Az egérbe rejtett kamera lehallgató készülék kiváló választás irodák, üzletek és magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére.

Betörés esetén a kamara lehallgató készülék valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről ezzel elősegítve a hatóság munkáját és a bűncselekményben résztvevők  mielőbbi beazonosítását, elfogását.

Nem kell attól tartani, hogy betörés alkalmával a rejtett kamera lehallgató készüléket az elkövetők magukkal viszik, mert küllemre teljesen megegyezik egy hagyományos számítógépes egérrel.

Rejtett kamera lehallgató készülék főbb műszaki jellemzői:

 • Egyedülálló, 7 nap üzemidő.
 • Mozgásérzékelős kamera: felvétel testhőmérsékletre.
 • Valós HD felbontás és nem szoftveres.
 • Memória felülírás funkció.
 • Pontos dátum és idő programozás.
 • Nagy érzékenységű mikrofon.
 • Mikrofon érzékelési távolság: 10-12 méter.

Ár: 154 900 Ft

Ébresztőórába rejtett kamera lehallgató készülék INFRÁVAL-WIFIVEL
Ébresztőórába rejtett kamera lehallgató készülék INFRÁVAL-WIFIVELÉbresztőórába rejtett kamera lehallgató készülék INFRÁVAL-WIFIVEL
Ébresztőórába rejtett kamera lehallgató készülék INFRÁVAL-WIFIVEL

A rejtett kamerás ébresztő óra műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban kapható hasonló termék minőségét és tudását.

A nagy látószögű rejtett kamerának köszönhetően nem marad semmi rejtve a kíváncsi szemek előtt, és a kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben 10-12 méterről rögzíteni tudja.

Az ébresztő órába rejtett kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások rejtett kamerás megfigyelésére. Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről.

A felvételeket a készülék micSD kártyára rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.

Külső monitorra csatlakoztatva a kamera lehallgató készüléket egy távirányító
segítségével a magunk konfigurálhatjuk vagy állíthatjuk be a rejtett kamera látószögét.

További beállítások:

 • Választható mp/képkocka 30-60 fps, folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód, dátumozás, memória kártya formázása stb.
 • MEMÓRIA FELÜLÍRÁS FUNKCIÓ: Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket!

Kamera lehallgató poloska főbb műszaki jellemzése:

 • Korlátlan üzemidő.
 • Mozgásérzékelős kamera vagy folyamatos felvétel.
 • Valós HD felbontás és nem szoftveres…
 • Hang felvétel 10-12 méterről.
 • Fém kivitel, minőségi összeszerelés
 • Internetes online eléréssel (opcionális).
 • Teljes online távvezérléssel vagy monitorra csatlakoztatva a menürendszerben magunk konfigurálhatjuk!

A szaküzletünkben választható, internetes online eléréssel is megvásárolható,
igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Ár: 163,000Ft

Hálózati adapterbe rejtett kamera mozgás érzékelt rögzítéssel

A mini kamera nem az adatperben van elhelyezve, hanem a kábelen található csatlakozóban, ezért magát az adaptert akár a földön egy elosztóba vagy akár egy íróasztal mögötti konnektorba is bedughatja. Magát a csatlakozót, amiben a rejtett kamera van, bárhova elrakhatja az asztalán abba az irányba, amit figyelni szeretne.
mini rejtett kamera adapterben             rejtett mini kamera
A kamera rögzítő az adapterben elhelyezett cserélhető SD kártyára rögzít, működés közben semmiféle fény vagy hangjelzést nem ad. Kézbevételkor még egy szakember számára is egy hagyományos adapter benyomását kelti.

A készülék egy távirányító segítségével ki/be kapcsolható, külső LCD televízióra csatlakoztatva funkcióit programozhatjuk vagy a felvett anyagot akár vissza is nézhetjük.

Használata egyszerű, semmiféle szakértelmet vagy installálást nem igényel.

 • Mozgás érzékelt vagy folyamatos felvételi mód.
 • Kép és kiváló hangrögzítés 10m-ről.
 • Memória felülírás ha memória telítődik.
 • Felvételek időbélyeggel való logolása.
 • Külső televízióra csatlakoztatható, felvett anyag a készülékről lejátszható.
 • Használatához számítógép nem szükséges.

Hálózati adapterbe rejtett kamera felhasználási javaslata: irodák, ingatlanok biztonságtechnikai megfigyelése.

Ár: 178 000 Ft

Laptop töltőbe rejtett kamera lehallgató készülék, Wifi-s rejtett
kamerás 
változatban is kapható!

Laptop töltőbe rejtett kameraLaptop töltőbe rejtett kamera
Internetes online eléréssel (opcionális)

 • Teljes online távvezérlés.
 • Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás.
 • Memória felülírás funkció.
 • Online adatletöltés és vezérlés.
 • Hangfelvétel: 8-10 méterről.
 • Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális)

Kamera lehallgató készülék főbb funkciók a menüben:

 • Mozgásérzékelős kamera és annak érzékenységének beállítása.
 • Előre, Időre programozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása.
 • Választható mp/képkocka 30-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memória kártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Ár: 165 000 Ft / Ár: 179 900 Ft (belső akkumulátorral)

Profi hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera

Profi hangfalba rejtett kamera lehallgató készülék kém kameraRejtett kamerás lehallgató készülék főbb jellemzői: 

Főbb funkciók a menüben:

 • Teljes internetes online elérés funkciók távvezérléssel történő ki és be kapcsolása (opcionális).
 • Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
 • Előre, Időre programozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása.
 • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memória kártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális).

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel is megvásárolható,
igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Ár: 163 000 Ft

Routerbe rejtett kamera, online wifi rejtett kamerás változatban is

      Routerbe rejtett kamera, online wifi rejtett kamerás változatban is 

 • Internetes online eléréssel (opcionális).
 • Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel is megvásárolható,
  igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!
 • Teljes online távvezérlés, adatok letöltése és törlése.
 • Mozgásérzékelős kamera, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás.
 • Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális).

Kém kamera műszaki paraméterei, főbb funkciók a menüben:

 • Hangfelvétel: 8-10 méterről.
 • Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
 • Előre, Időre programozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása.
 • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memóriakártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Ár: 163 000 Ft

Monitorba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera

 

  rejtettkamerak32 

Szaküzletünkben választható Internetes online eléréssel teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Kiváló választás otthonok, irodák, tárgyalok rejtett kamerás megfigyelésére.

Kém kamera műszaki paraméterei:

 • Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
 • Előre, időre programozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása.
 • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memória kártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Feltüntettet ár nem tartalmazza a TV készülék árát!

Ár: 173 000 Ft-tól

Szemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kamera

Szemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kameraSzemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kameraSzemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kameraSzemüvegbe rejtett kamera poloska, kém kameraszemüvegbe rejtett kamera
Piacon egyetlen jelenleg forgalomban lévő minőségi szemüvegbe rejtett kamera!

Felhasználási javaslat: magánnyomozóknak, extrém sportokat űző fiataloknak, szituációs sportlövőknek, és mindenkinek aki diszkréten vagy a kamerát nem folyamatosan felügyelve szeretnének videóanyagot készíteni.

10 perc után maga a felhasználó is elfelejti, hogy a kamera a fején van és mindent rögzít amit a szemével is…

Optika ár: 165 000 Ft (jelenleg nem rendelhető)

RF kamera adó-vevő szett kém kamera, rejtett kamera
RF kamera adó-vevő szett kém kamera, rejtett kamera

A rádiófrekvenciás kamera adó-vevő készülék felhasználhatóságát a sokoldalú felhasználhatóság jellemzi.

Felhasználási javaslat: Biztonságtechnikai célokra, drónok nagy hatótávú kép és hang továbbítására, ingatlanok, raktárak távoli megfigyelésére, televíziók rejtett kamerás terepen történő felvételek készítéséhez, ahol nincs lehetőség internet vagy kábeles kamera rendszer kiépítésére.

A rádiós kamera lehallgató poloska hatótávja: korlátlan az alkalmazott antenna és a terepviszonyok függvényében.

Alap kiszerelésben SMA csatlakozású körsugárzó antennákkal a szettben, de lehetőség van nagy nyereségű irányított antennák használatára a nagyobb hatótáv elérése érdekében.

A rádiós kamera adó és a vevő része rendelkezik saját cserélhető akkumulátorral amit nem külön kábelekkel csatlakoztatunk hanem a fotón látható készülékekben már benne vannak.

Felejtse el a kábelezgetést és a külső puttonyos sufnituning, házilag barkácsolt akkumulátorokat és megoldásokat!

A kém kamera üzemideje: 2-4 óra
Ár: 240 000 Ft (korlátlan WiFi hatótáv)

RC-18 Professzionális rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera
RC-18 Professzionális rejtett kamera lehallgató készülék kém kameraRC-18 Professzionális rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera
Egyszerűen kezelhető, hordozható kamera lehallgató készülék szett, használata semmiféle szakértelmet nem igényel.

A mini kamerát kimagasló kép és hangminőség jellemzi, nagy fényérzékenységének köszönhetően használhatja akár szürkületben is rossz fényviszonyok mellett is.

A mini lehallgató kamera az éjszaki felvételek készítésekor teljes sötétségben külön infra megvilágítással is használható.

A rejtett kamera rögzítő nem rendelkezik LCD kijelzővel, kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán vagy rejtheti mappában, táskában vagy akár egy könyvben.

A mini kamera rögzítését távvezérlő segítségével könnyedén indíthatjuk akár zsebből és a rejtett kamera kikapcsolását is ugyanezzel a távvezérlővel végezhetjük.

A kamera lehallgató készülék rendelkezik beépített nagy érzékenységű AGC erősítésű mikrofonnal aminek köszönhetően a mikrofon hangérzékelésének hatótávja: 10 méter.

Kamera lehallgató készülék felhasználási javaslata: Otthonok, irodák, gépkocsik, raktárak rejtett kamerás megfigyeléséhez, televízióknak oknyomozó riportok készítéséhez nélkülözhetetlen.

A rejtett kamera műszaki paraméterei:

 • Méretei: 55x32x10mm.
 • A kamera éjjel infrázható.
 • AGC erősítő elektronika.
 • Külső mikrofon, integrált AGC erősítő elektronikával.

Árak:

 • Rögzítő: 115 000 Ft
 • Szettben: 185 000 Ft

RC-140FHD Kém kamera lehallgató készülék szettben FULL HD felbontással

RC-140FHD Kém kamera lehallgató készülék szettben FULL HD felbontássalA mini kamera poloska látószöge és mérete egyedülálló: 140 fok ami fókuszálható!

Egyszerűen kezelhető, hordozható rejtett kamera lehallgató készülék szett.

Használata semmiféle szakértelmet vagy számítógépen külön szoftveres installálást nem igényel.

A rejtett kamera rögzítő készülék rendelkezik LCD kijelzővel így a felvételt folyamatosan kontrollálni tudja és a látószöget/fókusztávolságot akár felvétel közben is korrigálhatja.

Kompakt mérete miatt könnyen elhelyezheti ruházatán, könyvespolcon vagy kár egy preparált könyvben is.

A rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy a készüléken manuálisan.

Speciális mikrofonjának köszönhetően a mikrofon érzékenységének hatótávja: 10 méter.

Felhasználási javaslat:

Kiváló választás televízióknak, stúdióknak, biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, lakások kamerás megfigyelésére,

Kém kamera műszaki paraméterei:

 • Memória: maximum 64GB-os MicroSD kártya.
 • Méretei: 55x32x10mm.
 • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvétel.
 • Memória felülírás funkció.
 • Hangfelvétel: 8-10 méter.
 • 64 GB SD (opcionális).
 • Valós FULL HD felvétel  (nem szoftveres).
 • Ruházaton elhelyezve televízióknak kandi-kamerás felvételek készítéséhez a legjobb választás.

Ár: 139 900 Ft

Táv vezérelhető RF kém rejtett kamera szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)

Táv vezérelhető RF kém rejtett kamera szett (vezetékes és rádiós kamerákhoz)

Egyszerűen kezelhető, hordozható rejtett kamera lehallgató rögzítő szett, rádiós 2,4Ghz-en működő kamerák vételéhez, és vezetékes kamerák rögzítésére kiváló választás.

Használata semmiféle szakértelmet és számítógépünkön külön szoftveres installálást nem igényel.

Kimagasló kép és hangminőség, használhatja akár este is rossz fényviszonyok mellett, kamerája manuálisan fókuszálható.

A rögzítés indítható kényelmesen a zsebből távvezérléssel vagy manuálisan.

A nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően a mikrofon hatótávja: 10 méter.

Kém kamera felhasználási javaslata: Kiváló választás televízióknak, stúdióknak,biztonságtechnikai cégeknek, irodák, telephelyek, gépkocsik, biztonsági felügyeletére.

A rejtett kamera szett főbb jellemzői

 • Saját belső LCD kijelzőjén a felvett rejtett kamerás felvételeket azonnal visszanézheti és törölheti.
 • A rejtett kamera elhelyezésekor a kijelző segítségével a kamera látószöge pontosan beállítható és a felvétel közben folyamatosan monitorozható.
 • A rejtett kamera rögzítő készülék 16 GB MicroSD kártya befogadására képes.
 • A rejtett mini kamera poloska optikájának látószöge: 70 fok, ami manuálisan fókuszálható.
 • A rejtett kamera felvétele történhet mozgásérzékelős kamera és folyamatos módban.
 • A készülék rendelkezik memóriafelülírás funkcióval ami lehetővé teszi a legrégebbi felvételek automatikus felülírását így nincs szükség a megtelt memóriát rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén törölni.
 • A rejtett kamera rögzítő rendelkezik belső, beépített rádiófrekvenciás 2,4Ghz-es, 8 csatornás rádiós vevővel, ami lehetővé teszi a rádiós kamerák által sugárzott jelek megjelenítését és memóriakártyára való rögzítését.

A készülékhez külső antenna csatlakoztatható a nagyobb hatótáv elérése érdekében

Ár: 99 900 Ft

Mikróba rejtett kamera lehallgató készülék kém kamera!

Szaküzletünkben választható internetes online eléréssel, teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Funkciók a menüben:

 • Maximális felvételi idő 2 hónap, felbontás függvényében.
 • Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
 • Előre programozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása, hogy a mozgás előtt 3-5 mp is látható legyen.
 • Választható mp/képkocka: 5-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memóriakártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása: Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni,mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Kém kamera felhasználási javaslat:
Kiváló választás lakások, irodák, nyaralók rejtett kamerás megfigyeléséhez.

Ár: 163 000 Ft

DVD lejátszóba rejtett kém kamera, rejtett kamera lehallgató poloska
DVD lejátszóba rejtett kém kamera, rejtett kamera lehallgató poloska

Szaküzletünkben választható! Internetes online eléréssel, teljes távvezérléssel is megvásárolható, igény esetén hozott készülékbe is telepíthető!

Műszaki paraméterei:

 • Mozgásérzékelős kamera rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
 • Előreprogramozott felvételi idők.
 • Előrögzítés konfigurálása.
 • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
 • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera felvételi mód.
 • Pontos dátum/idő beállítás.
 • Memória kártya formázása.
 • Mikrofon ki/be kapcsolása.
 • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Kém kamera felhasználási javaslata: Kiváló választás lakások, irodák, nyaralók rejtett kamerás megfigyeléséhez.

Ár: 163 000 Ft

Rejtett kamerákról általánosságban:

Minikamerák Álcázása

Amennyiben nem tud választani a minikamera kínálatunkból, kérésre vezeték nélküli minikamerákat, és felvétel rögzítésével ellátott minikamerákat szerelhetünk különféle készülékbe.

Kedvelt Kém Rejtett Kamerák

A kínálatunkban többféle rejtett kamerát találhat. A nagyon kedvelt és praktikus mikrokamerák közé tartozik pl. az órába rejtett kamera, vagy a kamerás kulcstartó.

Minikamera Különféle Felhasználása

A kínálatunk megtekintése után rájöhet, hogy a minikamera ​szinte bármibe elrejthető. A minikamerák mindennapi használati tárgyakba rejthetőek, mint pl. televíziók, routerek, adapterek, de pl. ruhadarabokba is, mint pl. a gomb kamera, nyakkendőben vagy ing gallérban.

Rejtett Minikamerák Mozgásérzékelővel

A rejtett kamera kínálatunkban szereplő kamerák nagy része rendelkezik mozgásérzékelő funkcióval. Ezzel a kamera csak akkor kezd el rögzíteni, amikor valami mozgást észlel.

UltraLife Rejtett Kamerák

A poloska.com weboldalunkon talál hosszú üzemidejű rejtett kamerákat is, amelyek extrém hosszú ideig működőképesek saját akkumulátoruk felhasználásával.

Amennyiben nincs lehetősége a rejtett kamerának külső tápellátást biztosítani, de szüksége van arra, hogy a kamera nagyon hosszú felvételt készítsen, akkor ezt kizárólag hosszabb üzemű kamerával tudja megoldani.

Boltunk Dunakeszin található, ahol a kamerákat illetve más kém technikát kipróbálhatja. Természetesen szívesen segítünk a megfelelő rejtett kamera kiválasztásában.

 Vezeték Nélküli Minikamera Felhasználása

 • A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott területek megfigyelését.
 • A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak.
 • Biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is használhatja.

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamerák,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároznak, főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmasak. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell elhelyezni a vevőkészüléket. A vezeték nélküli kamera képét online nézheti. 

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlakozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. Modem segítségével a képátvitel internetre kerül s bárhonnan online módon nézhető, ellenőrizhető..

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távoli megfigyelésre alkalmasak.
Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából, tablet vagy számítógépéről történhet.

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátor így azt fix áramforráshoz szükséges azokat csatlakoztatni. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz csatlakoztatható.

mini poloska lehallgató

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az az egyedi gyártású kamera szolgáltatásunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák. A hagyományos rejtett kamerák, már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyba álcázza, a profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni. A rejtett kamerák önállóan működnek vevőkészülék vagy DVR szüksége nélkül. A rejtett kamera felvétel a kamerában található belső szerverre vagy SD-memóriakártyára kerül. A rögzítős rejtett minikamerák saját akkumulátorral rendelkeznek.

A kínálatunkban hordozható rejtett kamerákat – pl. kulcstartó rejtett kamerákat, gombba rejtett kamerákat vagy kamerás órát találhat. Továbbá lakásokba és irodába helyezhető rögzített kamerákat, pl. tápegységbe rejtett kamerákat, kém órákat találhat.

mini lehallgató készülék:

A rögzítős minikamera , avagy mini DV kamera önálló egységként működhet a titkos felvétel rögzítésénél. A mikrokamera saját elemmel (akkumulátorral) és belső memóriával rendelkezik. A mini DV kamera tehát olyan helyeken vagy helyzetekben is használható, ahol ez hagyományos módon nem lenne lehetséges.

A Rögzítős Minikamera Felvétel Hozzávetőleges Hossza

A karórákban, szemüvegekben, kulcstartókban vagy tollakban rejtett hordozható minikamerák 40 – 140 perces elemkapacitással rendelkeznek. Hosszabb felvétel rögzítéséhez külső DVR-el ellátott mikrokamerát érdemes választani, amelyből a mikrokamera tápellátása történik. A külső DVR-el ellátott mikrokamerák több mint 300 percet képesek rögzíteni.

Rögzítős Rejtett Mikrokamerák

A rögzítős álcázott kamerák egy sor felhasználási lehetőséget kínálnak és különféle kialakításban kaphatók. A rejtett kamerák karórákban, szemüvegekben, órákban, irodai dekorációkban találhatók. Amennyiben a hagyományos rejtett kameráink nem felelnek meg az ön elvárásainak, vegye fel velül a kapcsolatot és méretre szabott kamerát készítünk önnek.

Kedvelt rejtett kamerák

A nagyon kedvelt rejtett kamerák közé tartozik a tollba rejtett kamera, vagy a kamerás karóra. Ez főleg annak köszönhető, hogy mindennapi használati tárgyakról van szó, így mindig magunknál tarthatjuk őket és szükség esetén elkészíthetjük a felvételt.

Amennyiben irodába szeretne elhelyezni rejtett kamerát, nagyon kedvelt a kamerás ébresztőóra, amely kedvező árban kapható, és számos funkcióval rendelkezik.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők, eladó mini kém kamerák, eladó mozgásérzékelős kamera, kém kamera, nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

mini kamera bolt szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com