Nyomkövető online

GPS nyomkövető, nyomkövető online.

Az általunk forgalmazott GPS nyomkövető lehallgató készülékek legnagyobb előnye más cégek termékeivel szemben, hogy nálunk a megvásárlás után a GPS nyomkövető rendszer használata ingyenes, és a GPS nyomkövető készülék megvásárlásakor semmiféle személyes adatot nem kérünk, nem rögzítünk. A GPS nyomkövető lehallgató készülékek pontos helyzetét térképen követheti valós időben, vagy akár visszamenőleg több évre ellenőrizheti azt. A GPS nyomkövető rendszert használhatja mobiltelefonján, tableten vagy laptopon. Semmiféle szoftvert installálni a készülékekre nem kell. A GPS nyomkövető rendszert hazai szerveren, online felületen jelszó bejelentkezéssel használhatja válaszható (magyar, német, angol, orosz) nyelveken.

A GPS nyomkövető rendszer használata szemben az olcsó kommersz GPS nyomkövető lehallgató készülékekhez ajánlott kínai szerverek néhány hónapos ingyenes (demo) használatával szemben a mi rendszerünket a GPS nyomkövető készülék megvásárlása után időkorlát nélkül használhatja.

Az általunk forgalmazott GPS nyomkövető lehallgató készülékek működése kettős, (SMS/GPRS) akár a rendszerünktől teljesen függetlenül is használhatja a világ bármely pontján. A GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS parancsokkal távvezérelhetjük, programozhatjuk, akár ki- és bekapcsolhatjuk. Néhány főbb jellemző, ami a GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket jellemzi: mozgásérzékelés, sebesség riasztás és gépkocsi lopás esetén a GPS nyomkövető lehallgató készülékbe integrált mikrofonnak köszönhetően a gépkocsiban folyó beszélgetéseket online módon lehallgathatjuk. Természetesen a GPS nyomkövető lehallgató készülék illegálisan, kizárólag lehallgató készülékként való felhasználása jogszabályba ütközik.

Szaküzletünkben több típusú GPS nyomkövető lehallgató készüléket is árusítunk. Akár egyedi igények szerint is. GPS nyomkövető lehallgató készülékeink egy feltöltéssel való üzemideje egy naptól két hónapig terjed.

Bővebben itt…

GPS nyomkövető lehallgató készülékeink árai:

 • 1 napos üzemidejű készülék ára: 89 900 Ft
 • 1 hetes üzemidejű készülék ára: 115 000 Ft
 • 1 hónap üzemidejű készülék ára: 155 000 Ft

GPS nyomkövető lehallgató készülékGPS nyomkövető lehallgató készülék

Ingyenes üzemeltetéssel, havidíj nélkül!

 • kocsi követése GPS alaponA GPS nyomkövető lehallgató készülékek helyzetét térképen követheti valós időben, vagy akár évekre visszamenőleg, mint a filmekben…
 • Utólagos ellenőrzés esetén egy kattintással teljes listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonal vagy az eszköz pontos sebességének adataival.
 • Lista nyomtatása történhet PDF vagy EXCEL formátumban.
 • A GPRS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven és igény estén további nyelveket is választhatunk.
 • SMS/GPRS kettős működés, akár rendszertől független is használhatjuk.
 • Teljes SMS távvezérlés, programozás.
 • Mozgásérzékelés funkciók (pl.: gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén.
 • A GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmas szállítmányok, járművek, személyi, idős emberek, házi kedvencek nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzését is segíthetik.
 • GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények figyelembe vételével is.
 • GPS Nyomkövető lehallgató készülékek üzemideje: 1 naptól akár 3 hónapig tartó üzemidővel idővel.

Prémium kategóriás mini GPS nyomkövető

mini gps nyomkövető gps nyomkövető készülék

Prémium kategóriás mini GPS nyomkövető készülék csak nálunk!

Főbb tulajdonságok:

 • Szálcsiszolt alumínium ház,
 • rádiófrekvenciás, ezért detektorral nem lokalizálható,
 • akár egy pénztárcában is hordhatja.
 • Méretei: 60x 40 x 50mm.

Tartozékok:

 • Vízálló mágneses tartó,
 • SD-kártya,
 • Töltő.

A termékről hamarosan videó is elérhető az oldalunkon.
gps nyomkövető rendszer
Ár: 119 900 Ft

Ingyenes GPS nyomkövetés

A GPS nyomkövetők lehallgató készülékek pontos helyzetét és sebességét térképen követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg, mint a filmekben… Utólagos adatlekérése esetén egy kattintással teljes listát nyomtathat a készülék által megtett útvonal és az eszköz pontos sebességének adataival. A nyomtatás PDF vagy EXCEL formátumban érhető el. Lehetőség van a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett út vagy utak térképen való felrajzolására is és azok azonnali nyomtatására a jobb átláthatóság vagy jegyzőkönyvezés érdekében.

GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven és lehetőség van további nyelveket kiválasztására is. GPS nyomkövető lehallgató készüléket SMS/GPRS kettős működés jellemzi, akár rendszertől független is használhatjuk, GPS nyomkövető lehallgató készülékeket.

Főbb programozható funkciók: Mozgásérzékelés ( gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása) esetén, sebesség riasztás, GPS nyomkövető lehallgató készülék ki és be kapcsolása. A beépített mikrofonnak köszönhetően lehetőségünk van a készüléket lehallgató készülék üzemmódban is használni.

A GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmas szállítmányok,  járművek, személyi, idős emberek, házi kedvencek GPS nyomkövetésre, valamint magánnyomozók mindennapos feladataik elvégzésére. GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással. GPS nyomkövető lehallgató készülékeink üzemideje: 1 naptól akár több hónapig tartó működés.

Fix telepítésű GPS nyomkövető lehallgató készülék

Fix telepítésű GPS nyomkövető lehallgató készülék

Ingyenes GPS nyomkövetés!

A GPS nyomkövetők lehallgató készülék helyzetét térképen követheti valós időben vagy akár évekre visszamenőleg ,mint a filmekben…

Utólagos ellenőrzés esetén egy kattintással teljes listát nyomtathat a GPS nyomkövető lehallgató készülék által megtett útvonalának vagy sebességének pontos adataival.

A lista nyomtatása történhet PDF vagy EXCEL formátumban.

GPS nyomkövető rendszer hazai szerveren működik, magyar nyelven, de igény esetén további nyelveket is választhatunk. (Német, Angol, Orosz)

A GPS nyomkövető lehallgató készülékeinket SMS/GPRS kettős működés jellemzi,
akár rendszertől független is használhatjuk. Teljes SMS távvezérlés, programozás, mozgásérzékelés funkciók (pl.: gépkocsi trélerrel való eltulajdonítása esetén).

A GPS nyomkövető lehallgató készülék alkalmas szállítmányok,  járművek, idős emberek, házi kedvenceink, munkagépek GPS nyomkövetéséhez.

GPS nyomkövető lehallgató készülékeink több változatban is elérhetőek, akár egyedi igények szerinti kialakítással is.

Fix telepítésű GPS nyomkövető lehallgató készülék üzemideje: korlátlan.

Nyomkövetőkről általánosságban:

Online GPS nyomkövető lehallgató készülékek felhasználása általánosságban:

 • Gépjárművédelem, lopás esetén online GPS nyomkövetés, pontos helymeghatározás.
 • Gyermekfelügyelet, kirándulások online GPS nyomkövetése.
 • Idős hozzátartozóink online nyomkövetése, pontos tartózkodási helyének meghatározása.
 • Céges gépkocsiflották online vagy visszamenőleges GPS nyomkövetése.
 • Áruvédelem, áru mozgásának online GPS nyomkövetése.
 • Munkagépek, nagy értékű szerszámgépek, munkapadok biztosítása, eltulajdonítása esetén azok helyének, mozgásának pontos GPS nyomkövetése és azok pontos helyének meghatározása.
 • Széfek, pénzkazetták védelme, online GPS nyomkövetése.
 • Kis kedvencek, vadak mozgásának dokumentálása, online GPS nyomkövetése.
 • A készülékek külföldön is működnek!

A GPS nyomkövetők általánosságban

A GPS nyomkövetők nagyon hasznos eszközök, amelyeknek rengeteg felhasználási módjuk van. A legfőbbek közé tartoznak a járművek védelme, a járművek nyomkövetése, de alkalmasak az alkalmazottak vagy partnerünk ellenőrzésére is. A GPS trackerek további felhasználási módjai:

 • csomagok nyomkövetése,
 • hajók nyomkövetése és védelme,
 • építési gépek nyomkövetése és védelme,
 • stb.

A GPS nyomkövetők online nyomonkövetése

Ha szeretne valamilyen objektumokat online megfigyelni, akkor szükséges hogy a GPS nyomkövető támogassa annak működését. A nyomkövető berendezés online történő nyomkövetéséhez szükséges, hogy rendszeresen előfizessen egy internetes szerver működtetéséhez, ami eltárolja az objektum útvonalát és mutatja az aktuális helyzetét, vagy pedig olyan GPS nyomkövető kell választani, amely ingyenes telefonos alkalmazást biztosít Önnek, amin egyszerűen nyomon követheti az objektumokat.

A jármű feljegyzett útvonalának online visszatekintése

A jármű megtett útvonalának visszamenőleges ellenőrzéséhez szükséges, hogy a GPS nyomkövető rendszeresen küldjön adatokat a szervernek, ahol az eltárolódik. Ennek a funkciónak az aktiválásához szükséges a GPS nyomkövetőbe egy SIM kártyát elhelyezni aktív internetes tarifával. Ennek a funkciónak köszönhetően Ön képes lesz a jármű megtett útvonalának megtekintésére akár több évig visszamenőleg.

GPS nyomkövetők telefonos alkalmazásokkal

A lehető legkényelmesebb nyomkövetéshez alkalmas GPS nyomkövetőket megtalálja a mi kínálatunkban is, amelyekhez ingyenes okostelefonos alkalmazás tartozik Android és iPhone telefonokhoz is. Ezeknél az eszközöknél nem szükséges SMS parancsokat küldeni a nyomkövető berendezésnek és várni annak válaszára. Elég megnyitni az alkalmazást az Ön telefonkészülékén, és ezt követően az azonnal megjelenítti az objektum helyzetét egy térképen. Egy fiók alatt Ön képes több nyomkövető eszközt ilyen módon megfigyelni.

Gyors üzembe helyezés

A nyomkövetők gyors üzembe helyezése nagyon fontos lehet. Pont ezért vannak a mi nyomkövető berendezéseink egy mágnessel ellátva, vagy esetlen egy belső mágnessel. Ennek köszönhetően a GPS nyomkövető pár másodperc alatt felerősíthetjük az autó aljára, konténerre, vagy más megfigyelni kívánt objektumra.

Milyen sokáig tart a GPS nyomkövető üzemideje?

Az elem kapacitása nem jelent semmit sem. Az üzemidő nagyban függ attól, hogy a GPS nyomkövető fel van-e szerelve mozgásérzékelővel, és képes alvó üzemmódba kapcsolni ha az szükséges. Az alvó üzemmóddal ellátott GPS nyomkövetőnek akár 100x hosszabb üzemideje lehet, mint azoknak, amelyek ezzel a funkcióval nem rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a nyomkövető lehet 10x kisebb eleme, de mégis 10x hosszabb üzemidőre képes.

Miért érdemes beszerezni gps nyomkövetőt a kutyának?

A nyomkövető nyakörv főként olyan gazdáknak hasznos, akiknek háziállata előszeretettel elkóborol. A GPS-es nyomkövető lehetővé teszi az Ön kutyájának, macskájának vagy más háziállatának aktuális helyzetének bemérését. Az aktuális helyzet bemérésén kívül lehetséges a kis kedvenc teljes mozgásának feljegyzése is.

Hogyan nézzük meg a kutyáknak való GPS felvett adatait?

A GPS adatokat két módon szerezhetjük meg. Az első lehetőség SMS-ek álltal, amelyet a kutyáknak való GPS nyomkövető SMS parancsra küld el, vagy automatikusan, ha a kutya elhagyta az előre beállított területet.

A második lehetőség az az interneten keresztüli megfigyelés telefonos alkalmazáson vagy egy weboldalon keresztül, ahol megnézhetjük háziállatunk aktuális helyzetét vagy megtett útvonalának feljegyzését. Cégünk ezt az utóbbi, legprofibb megoldást javasolja!

Mennyibe kerül a háziállatokra való GPS nyomkövető készülékek fenntartása?

A teljes értékű használathoz szükséges a GPS-be egy SIM kártyát elhelyezni internetes tarifával. Körülbelül 300 Forintos internet csomag elegendő a nyomkövető 1 hónapos működéséhez. További költség lehet a webszerver működtetése, ahol online meg tudjuk nézni az állat aktuális helyzetét, vagy megtett útvonalát. A webszerver fenntartása a választott GPS nyomkövető berendezéstől függően lehet 6 000 – 12 000 forint évente.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com