Mini videokamerák

Termékeinket a rejtett kamerák menüben megtalálja!

Mini videokamerákMini rejtett videokamerák: A technika fejlődésével egyre elterjedtebbekké váltak a minikamerák, melyeket rendkívül egyszerű  kezelés, kis hely igény, és a mindenkori mobilitás jellemez. További jellemzői a minikameráknak, hogy az optika egybe van építve magával a mini felvevő-rögzítő készülékkel, akkumulátorral, és méretük még így is csak néhány centiméter vagy éppen csak  elérik egy gyufásdoboz fizikai méretét.

Ezeket a mini videó kamera lehallgató készülékeket az élet sok területén felhasználhatjuk: Az extrém sportoktól a biztosságtechnikai megfigyelésekig bárhol eredményesen alkalmazhatjuk. A minikamerák további nagy előnye, hogy semmiféle szaktudást nem igényel a kezelésük. Az esetek nagy százalékában egy bekapcsoló és egy felvétel indító gombot találunk rajtuk. A rejtett minikamerák felvételi funkcióit tekintve lehetnek manuális vagy mozgásérzékelős kamera üzeműek. A rejtett minikamerák távvezérlése infrás vagy rádiós távvezérléssel történhet. Infrás távvezérlésű rejtett minikamerák esetén az infra távvezérlővel néhány méteren belül, mindenképpen a minikamerával egy légtérben tartózkodva tudjuk aktiválni, illetve megállítani a felvételt. A rádiós távvezérlésnek viszont nagy előnye, hogy semmiféle optikai rálátás nem szükséges a vezérléshez, sőt nem is kell a rejtett minikamerával egy légtérben tartózkodnunk ha a rögzítést aktiválni vagy kikapcsolni szeretnénk!

lehallgató mini kamerák

Mini rejtett videokamerák felvételi minősége: A mini rejtett videokamerák felvételi minősége meglehetősen változatos, fényérzékenységük és felbontásuk árkategóriánként változik. Az olcsóbb kategóriában szereplő mini rejtett videokamerák használata illetve ezek felvételének minősége nagymértékben függ a fényviszonyoktól. Ha a rejtett mini videokameránkat esti órákban vagy nagyon gyenge fényviszonyok mellett szeretnénk használni, akkor mindenképpen készítsünk próbafelvételt vásárlás előtt, és nagyobb igény esetén lehetőleg prémiumkategóriában keressük a számunkra megfelelőt. Kínálatunkban prémiumkategóriában soroljuk a nagy felbontású HD 1280×1024  mini rejtett videokamerákat.

Mini rejtett videokamerák felvételi ideje: Átlagosan 2-6 óra a mini rejtett videokamerák felvételi ideje. Ez nagyban függ a készülékben elhelyezett akkumulátor kapacitásától, illetve a rejtett minikamera felvételi üzemétől is. A mozgásérzékelős, rejtett mini kém kamera üzemideje hosszabb, mert időszakonként a készülék figyelő üzemmódba kapcsol és a rejtett mini videokamera áramfelvétele ilyenkor minimálisra csökken. Néhány rejtett mini videokamera esetében lehetőségünk van külső tápegység csatlakoztatására. Ez azt jelenti, hogy külső adapterrel vagy egy külső segéd akkumulátorral a rejtett mini videokamera üzemidejét napokra vagy akár hetekre is kibővíthetjük. Fix adapter alkalmazása esetén a rejtett mini videokamera üzemideje korlátlan. Egy másik fontos szempont a rejtett mini videokamerák üzemidejében, az a memória használata. Kisebb képfelbontás esetén azonos kapacitású memóriakártyára a rejtett minikamera 20-50 százalékkal hosszabb felvételi időt tud rögzíteni, de ez minden esetben a képminőséget befolyásoló tényező.

Gyűrűs tárolási elv: Ez a funkciót leginkább a prémium kategóriában helyet foglaló rejtett mini videokamerák tartalmazzák. Ennek lényege, hogy a rejtett mini videokamera a teljes memória telítettségekor a legrégebbi videófelvételeket felülírja, ezért lényegében folyamatos megfigyelést tesz lehetővé az üzemeltetője számára. A gyűrűs tárolási elv további előnye, hogy a rejtett mini videokamerát akár hónapokra felügyelet nélkül is hagyhatjuk és csak szükség esetén mentjük a felvett videó anyagot személyi számítógépünkre.

Mini rejtett videokamerák külső kijelzővel: A külső kijelzős rejtett mini videokamera rögzítő rendszerek felépítésükben és technikai kialakulásukban eltérnek a fenti eszközöktől. Szolgáltatásaikban bővebb, részletesebb beállítási lehetőséget biztosítanak. A legfőbb eltérés, hogy a mini videokameráknál a rögzítő eszköz rádiósan vagy külön kábelesen csatlakozik a rejtett minikamerához. Ennek nagy előnye, hogy a felvett anyag visszajátszásához nincs szükségünk személyi számítógépre, ugyanis a minirögzítő videós készülék beépített LCD kijelzőjén azonnal visszanézhetjük vagy akár folyamatában, a felvétel közben is figyelemmel kísérhetjük a történéseket. A mini rejtett kamera rögzítő készülékek külső videó kimenettel rendelkeznek, így lehetőségünk van akár egy prezentáció során a felvételt direktbe a kis készülékről lejátszani és a képanyagot egy projektoron megjeleníteni a közönség számára. Az ilyen rendszereknek további előnye, hogy a külső rejtett mini kamera fizikai mérete töredéke a rögzítővel egybeépített készülékekéhez képest, ebből adódóan sokkal hatékonyabban tudjuk elhelyezni ezeket  a mini rejtett kamerákat a megfigyelni kívánt területen. A külső mini rejtett kamerákat igény esetén akár speciális optikákkal is variálhatjuk, bővíthetjük. Ilyenek például a különösen nagy látószögű mini kamerák, az infra, éjjel is látó mini kamerák, illetve a nagyítós-halszem optikák. A külső kijelzővel rendelkező minikamerák kiváló megoldást jelentenek, ha fix és mobil telepítésű üzemben is kívánjuk használni a rendszerünket.

Rejtett mini videokamera rendszerek fix telepítéssel:Rejtett mini videokamera rendszerek fix telepítéssel: A fix telepítésű rejtett kamera rendszerek esetén a mini videokamera fixen beépítve helyezkedik el a megfigyelni kívánt terület irányába, de itt már lehetőségünk nyílik a mini rejtett videokamerát akár távvezérléssel mozgatni, illetve forgatni is. A fix rendszerek esetében a rögzítést már nem csak korlátozott tárolókapacitású maximális 32 GB-os memóriára végezhetjük, hanem merevlemezt tartalmazó speciális rögzítőkészülékre is. Ennek a rendszernek nagy előnye a hatalmas tárolókapacitás és hogy egy rögzítőre egy időben akár 32 db kamerát is csatlakoztathatunk, monitorozhatunk és rögzíthetünk. Az internetes rejtett kamerás elérést kevés szabadidővel rendelkező ügyfeleinknek szoktuk javasolni, így mobil eszközeinken (mobiltelefon, laptop, PDA stb.) bármikor, akár szabadság alatt, nyaralás közben is kényelmesen ellenőrizni tudják rejtett vagy látható kamera rendszereiket. Internetes elérés esetén a megfelelő jelszavak birtokában lehetőség van komplex vezérlésekre, adatok másolására törlésére vagy a kamerák forgatására, zoomolására is.

RC-17 Slim hordozható mini rejtett kamera

RC-17 Slim hordozható mini rejtett kamera

Az RC-17 mini kamera sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás szabadidős és biztonságtechnikai feladatok ellátására.

Biztonságtechnikai felhasználása esetén kis mérete és nagy fényérzékenysége miatt rejtett kameraként is eredményesen használható rosszabb fényviszonyú helyeken pl.: raktárak eldugott polcain vagy akár egy könyvespolcon, a könyvek közé rejtve. Sokrétű felhasználása és kedvező ára miatt mindenkinek ajánljuk, aki hobbi vagy alkalmi céllal költség hatékony megoldást keres problémája megoldására.

  • Mini kamera üzemidő: 6 óra.
  • Opcionális akkumulátorral az üzemidő meghosszabbítható.
  • Mozgásérzékelős kamera és folyamatos felvételi kameramód.
  • Beépített nagy érzékenységű belső mikrofon.
  • Kamera felbontás valós 640×480, AVI file formátum.
  • Memória 32GB Mic SD bővíthető.
  • Mini kamera mérete 75x80x12mm.

Ár: kifutott termék

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó mini lehallgatók, eladó mini diktafonok, eladó nyomkövetők, eladó poloska detektorok, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kémcuccok kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com