Kötődobozba rejtett kamera online eléréssel

Hagyományos kötődobozba rejtett kamera, hatékony és feltűnés mentes eszköze építkezéseken rendszeresen előforduló építőanyag lopások felderítéséhez.
Doboz amibe egy apró minikamera van elhelyezve nem kelt feltűnést konténerek, házfalak, lépcsőházakba való telepítés után. Dobozba egy teljes biztonságtechnikai rendszert kerül beépítésre, elegendő egy SIM-kártyát belerakni a benne lévő routerbe és mobiltelefonján azonnal ellenőrizheti az építkezés folyamatát. Külső elektromos hálózatra való csatlakoztatása nem feltétlen szükséges a dobozba rejtett akkumulátoroknak köszönhetően. Lehetőség van egyedi az ügyfél által hozott eszközbe való beépítésre is, tekintettel arra ha nem lehetséges új az eddigiektől eltérő állapotú vagy típusú doboz használatára.

Az elkészült videófelvételeket megtekintheti mobiltelefonos alkalmazással távolról, vagy a memóriakártyát a számítógépbe téve. Az említett alkalmazást ingyenesen letöltheti Androidos vagy iOS rendszerű is. Az alkalmazás segítségével lehetősége van a rejtett kamera által sugárzott valósidejű kép/hang megtekintésére, kiválasztatja a felvételi módot, beállíthatja a felvételi minőséget vagy beállíthatja az időt és dátumom amely így megjelenik a felvételeken.

Fő tulajdonságai:

  • Tökéletesen elrejtett kamera 105°-os felvételi látószög
  • FULL HD felbontású videófelvételek 1920×1080 / 30 fps
  • .MOV videófelvételek
  • Saját belső akkumulátorral is rendelkezik
  • Felvételi módok (automatikus/manuális/mozgásérzékelős
  • Kiváló minőség és megbízhatóság

WDR kamera:

Annak köszönhetően, hogy a rendszer WDR kamerával ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben, stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. WDR kamera automatikusan alkalmazkodik az adott fényviszonyhoz.

Ár: 350.000 Ft

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com