Mikróba rejtett kamera

Rejtett kamera a  konyhai eszközben

A kamera önálló egységként is üzemeltethető, igény esetén beépített akkumulátornak köszönhetően akár 24 óra folyamatos üzemidő érhető el. A beépített rejtett kamerát online felügyelet mellett utólagosan is ellenőrizheti a készülékben lévő rejtett memória kártya utólagos kiolvasásával. Használatát ajánljuk otthonában a betörések azonnali elhárítása vagy az elkövetők utólagos beazonosítása végett. A beszerelt mini-kamera mozgás esetén jelzést küld mobiltelefonunkra, ezzel lehetőséget ad a nyomozóhatóság azonnali riasztására. Ingyenesen letölthető mobiltelefonos applikáció android vagy IOS készülékekre:

Mikróba rejtett kamera

mobilalkamazás

Teljes wifi vezérlés, wifis lehallgató készülék főbb funkciói:

  • Távoli memória letöltése!
  • Memóriakártya távoli formázása.
  • Távoli felvétel indítás-lezárás.
  • Távoli mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel konfigurálása (mozgás érzékelt felvétel kitartásának 1-3 perc konfigurálása)
  • Rengeteg egyéb funkció távoli programozásának lehetősége.

Rejtett kamera jellemzői:

  • WDR kamera.
  • Annak köszönhetően, hogy a beszerelt rejtett kamera WDR funkciói ellátott, rosszabb fényviszonyok (árnyék, nappal szemben stb.) sokkal jobb minőségű felvételt készít mint a többi kamera. A WDR kamera automatikusan alkalmazkodik a megadott fényviszonyokhoz.

Ár: 350 000.-Ft Lehallgató készülék esetén 165.000.-Ft

Igény szerinti termék álcázása

termék álcázása

Ha úgy gondolja, hogy az álcázása az átlagos kémkameráknak vagy lehallgató készüléknek vagy a többi kém eszköznek nem megfelelő?  Mi igény szerint álcázunk bármilyen kémeszközt!

A lehallgató készülékek álcázása

Bármilyen mini hangrögzítő vagy GSM lehallgató készüléket beszerelünk az Ön igényei alapján.

Kizárólag minőségi alkatrészek felhasználásával dolgozunk, elkerülve hogy a garanciát bármikor is igénybe kelljen vennie, és pont akkor ne működjön amikor a legnagyobb szüksége lenne rá. Speciális erősítésű mikrofonokkal és megbízható „fehér telefon” adapterek felhasználásával dolgozunk. Ideális helyzetben (ha azt a készülék tulajdonságai engedik) álcázhatjuk a kém felszerelést az elektromos készülék belsejébe, így biztosítva a folyamatos energiaellátását. Így lehetősége lenne Önnek az állandó megfigyelésre, anélkül, hogy fel kellene tölteni a készüléket.

Ha nincs lehetőség az elektromos hálózatra való csatlakozásra, akkor a lehallgató készülék álcázható, igény esetén tölthető akkumulátort is tartalmaz, amelynek köszönhetően több hét vagy több hónap üzemidőt biztosít egy feltöltéssel. Ha szüksége lenne egy kamera vagy lehallgató készülék álcázására akkor forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk problémáit.

Vezeték nélküli kamera a TV-készülékben

Vezeték nélküli analóg rejtett kamera az LCD TV készülékben elrejtve. A kamera felvétele 150 méter távolságig közvetíthető. Utóbbi esetre akkor lehet szükség ha távoli rejtett kamerás megfigyelést szeretne és nincs lehetőség WiFi vagy GSM hálózatra csatlakozni.Fontos tudni, hogy a beszerelés lehetősége nagymértékben függ a belső rendelkezésre álló hely méretétől.Szakemberünk ezt csak a készülék szétszedése után tudja pontosan megállapítani.

Lehallgató készülék a mikrohullámú sütőben

Mikrohullámú sütőben elrejtett professzionális lehallgató készülék. A lehallgató készülék GSM modullal van ellátva, amelynek köszönhetően bármekkora távolságból valós időben hallgatható a GSM poloska által közvetített hang. A lehallgató készüléknek a mikrohullámú sütő állandó energiaellátást biztosít, amely bebiztosítja a folyamatos, ún. korlátlan üzemidőt. Az elektromos hálózat kiesésekor a lehallgató készülék beépített akkumulátor megléte esetén további üzemel.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com