Routerbe rejtett kamera

Routerbe rejtett kameraA routerbe rejtett kamera kiváló választás irodák, otthonok online biztonságtechnikai megfigyelésére. A minikamera egyedileg kerül beépítésre az ügyfél által hozott, vagy megrendelt routerbe. A beépítési idő 3 nap ami magában foglalja a 24 órás tesztelésének idejét.

A rejtett kamera által közvetített képet online nézheti mobiltelefonján vagy tablet készülékén.

A mini kamera felvételrögzítése történhet folyamatos, vagy mozgásérzékelt módban. Mozgásérzékelt módban az érzékelés intenzitása több lépcsőben állítható.
Rejtett kamera felvételének kitartási ideje 1-3 perc között online módban is konfigurálható. Igény esetén lehetőség van belső akkumulátor beszereléséhez is ha ezt a router belső méretei megengedik, ezzel biztosítva a folyamatos áramellátást egy áramszünet esetén.

A router eredeti funkciói is megmaradnak a rejtett kamera telepítése után.

Főbb jellemzők:

  • Mikrofon érzékenységének hatótávja 5 méterről.
  • Mozgásérzékelős kamera mód és annak érzékenységének variálhatósága.
  • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
  • Időbélyeg év/hó/nap/óra/perc.
  • Online mikrofon ki/be kapcsolás.
  • Memória felülírás funkció: Nem szükséges időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

Routerbe rejtett kamera felhasználási javaslata:
Rejtett kamera  lehallgató poloska kiváló választás, üzletek, tárgyalók, nyaralók, magánlakások rejtett kamerás megfigyelésére.

Ár: 350 000 Ft

Vezeték nélküli minikamera felhasználása

A vezeték nélküli mikrokamerák ​lehetővé teszik a kiválasztott objektumok megfigyelését. Konkrét elvárások szerint olyan kamerát választhat, amely megfelel önnek. A vezeték nélküli minikamera irodák, raktárak és lakások megfigyelésére alkalmasak. A biztonsági funkciójuk mellett gyermekmegőrzőként is szolgálhat.

1,2GHz-e és 2,4GHz-es vezeték nélküli minikamerák

A vezeték nélküli rejtett kamera,​ amely 1,2GHz-es és 2,4GHz-es frekvenciákon sugároz, főleg egy épületen belüli megfigyelésre alkalmas. Az ilyen kamerák hatótávolsága kb. 200 méter. Ezen a távolságon belül kell lennie a vevőkészüléknek, amely a vezeték nélküli kamera reális idejű képátvitelének megtekintését teszi lehetővé, vagy egy videófelvevő készülék, amely a sugárzott képet későbbi megtekintéshez rögzíti.

IP kamerák

Az IP kamerák az objektumok távolsági megfigyelésére használhatók. Az IP kamera csatlkozik a modemhoz ethernet vezetékkel, vagy vezeték nélküli IP kamerák esetében a WIFI hálózat segítségével. A modem segítségével a képátvitel internetre kerül, s ott bárhonnan megtekinthető.

Az IP kamera beszerelése és beállítása az egyszerű laikus ember számára bonyolult lehet, ezért ajánljuk a technikusunk igénybevételét.

3G kamerák

Az IP kamerákhoz hasonlóan a 3G kamerák ​is távolsági megfigyelésre alkalmasak. Az IP kameráktól eltérően a 3G kamera beállítása egyszerű, és a megfigyelés az ön mobiltelefonjából követhető videóbeszélgetés segítségével.

A 3G kamera vásárlása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a mobiltelefonja és a hálózati szolgáltatója támogatja a 3G videóbeszélgetéseket. A távolsági megfigyelés praktikus kiegészítője a 3G szerver, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kamerát csatlakoztassunk hozzá és annak képét mobiltelefonon megtekinthessük.

Milyen hosszan működik egy átlagos vezeték nélküli minikamera?

A vezeték nélküli minikamerák többsége nem tartalmaz saját akkumulátort, így az áramkörhöz szükséges csatlakoztatni őket. A vezeték nélküli minikamera viszont az általunk árusított külső akkumulátorhoz csatlakoztatható. A külső akkumulátor több mint 30 órás működést biztosít a rejtett vezetékes kamerának.

Méretre szabott vezetékes nélküli minikamera álcázás

Ha azt szeretné, hogy az Ön vezeték nélküli minikamerája egyedi legyen, vegye igénybe az álcázó szolgálatunkat. Az egyedi álcázott minikamerák sokkal jobban elrejthetők és nehezebben felfedezhetők, mint a klasszikus álcázott vezeték nélküli minikamerák.

A hagyományos rejtett kamerák már első látásra felfedhetők egy profi számára. Amennyiben viszont a kamerát egyedi tárgyban álcázza, egy profi szakember is csak nehezen tudja leleplezni.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com