Sapkába rejtett online kamera

Sapkába rejtett online kameraRendvédelmi szervek és a magánnyomozati tevékenységek talán leghatékonyabb rejtett kamerás eszköze. Nyári időszakban amikor a ruházat „lengébb” és nincs lehetőség a kamerát a ruházat alatt bekábelezni, mert egy vékony póló viselése az életszerű…

A rejtett kamerás sapka gyártása egyedi és nem összekeverendő a kínai weboldalakon néhány dollárért vásárolható eszközökkel. Az installált elektronika sem egyezik meg tudásban és minőségben a fent említett játékszerekkel.

A rejtett kamerát az ügyfél által hozott, vagy előre megrendelt egyedi sapkába rejtjük, így a fotó csak tájékoztató jellegű.

A rejtett kamerás sapkát nem csak fején, akár egy asztalon elhelyezve is használhatja. Kézbevételkor sem kelt feltűnést, üzemideje alaphelyzetben 6 óra online üzemben,
de ez variálható az ügyfél igényei, és a műszaki lehetőségek figyelembevételével.

A rejtett kamerás sapka főbb funkciói:

  • Teljesen online, Internet alapú felügyelet és távvezérlés.
  • Kiváló mikrofon érzékenység: 10-15 méter.
  • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód.
  • A memória telítettsége után annak felülírása vagy lezárása.
  • A mozgásérzékelés érzékenységének beállítása a fényviszonyoknak megfelelően.
  • Dátumozás (év, hó, nap).
  • Online memóriakártya formázás. 

online felügyelet és távvezérlésonline felügyelet és távvezérlés

Rejtett kamerás sapka kamerával!

Műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a kínai webáruházakban kapható hasonló termék minőségét és tudását. Nagy látószögű rejtett kamerájának köszönhetően nem marad semmi rejtve a kíváncsi szemek előtt. Kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben tudja rögzíteni, 10-15 méterről.

mini poloska lehallgató használata:

A sapkába rejtett kamera poloska kiváló választás nyomozati munka, lakások, gépkocsi vagy akár extrém sportok szerelmeseinek. A rejtett kamera poloska által készített felvételeket a készülék micro-SD kártyára rögzíti, amit a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre.

Egy távirányító segítségével online kapcsolat nélkül is vezérelhetjük. A távvezérlő és a rejtett kamera közt a kommunikáció kétirányú. Ha a távvezérlőn a visszajelzés a felvétel módot jelzi, akkor biztos lehet benne, hogy az valóban rögzít is.

rejtett avagy kém minikameraA rejtett avagy kém minikamerák ​jó szolgálatot tehetnek különféle kényes életszituációk megoldásánál. A rejtett kamera szinte bármilyen elektronikai készülékben elrejthető. A kínálatunkban felvétel rögzítésének lehetőségével ellátott , és vezeték nélküli minikamerák találhatók a távolsági megfigyeléshez.

A rejtett kamerákat bármilyen elektronikus készülékbe  álcázhatjuk az önök elképzelése szerint.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com