Órába rejtett kamera online eléréssel

Órába rejtett kamera éjjellátó és ONLINE eléréssel

A mini kamera az óra elején található, így pl. egy könyvespolcon elhelyezve minimális tér is elegendő a rejtett kamera pozícióba helyezéséhez.
Egyedileg rejtett minikamera elhelyezése hozott eszközökbe is lehetséges.

mini kamera órába rejtve

Otthonában és irodájában még avatott szakemberek számára is nehezen észrevehető.

ejtett kamera a saját adapterébe csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. Az órakamerát online-internetes felületen távolról nézhetjük és annak összes funkcióját távoli eléréssel állíthatjuk.

A rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgás-érzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3 percig állítható, valamint a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. A rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az ún.  memória felülírás vagy gyűrűs rögzítési módot alkalmazni. Egy mobiltelefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is. Akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben.

Órába rejtett kamera a felvételeket idő bélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételeket.

Rögzítő egységben speciális mikrofon van elhelyezve ami a hangot 10-15 méterről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn minihangrögzítő megvásárlására.

Főbb funkciók:

  • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód.
  • Memória telítettsége után annak felülírása vagy lezárása.
  • Mozgásérzékelés érzékenységének beállítása a fényviszonyokhoz megfelelően.
  • Dátumozás (év, hó, nap).
  • Memória kártya formázása.
  • MEMÓRIA felülírás.
  • Valós HD felbontás és nem szoftveres…
  • Hangfelvétel 10-15 méterről.
  • Internetes, online elérés.
  • Teljes online távvezérléssel.

Órába rejtett kamera internet online eléréssel

Rejtett kamerás óra éjjel is látó  kamerával!

Műszaki paraméterei és minősége minden tekintetben felülmúlja a hazánkban kapható hasonló termék minőségét és tudását. Nagy látószögű rejtett kamerájának köszönhetően nem marad semmi rejtve a kíváncsi szemek elől, és kiváló mikrofon érzékenységének köszönhetően a leghalkabb beszédet is HI-FI minőségben, akár 10-12 méterről is rögzíteni tudja.

Éjjellátó rejtett kamerás óra rendelkezik INFRA sugárzóval ami az emberi szem számára teljesen láthatatlan!!!

Éjjellátó rejtett kamerás óraAz ébresztőórába rejtett kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások nappali és éjszakai védelmére. Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás, valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről. A rejtett kamera lehallgató poloska által készített felvételeket a készülék micro-SD kártyára, rögzíti amit USB kábelen keresztül vagy a kártya eltávolításával menthetünk számítógépünkre. Külső monitorra csatlakoztatva egy távirányító segítségével a rejtett kamerás ébresztő órát magunk konfigurálhatjuk vagy állíthatjuk be a kamera látószögét.

Wi-FI hálózaton keresztül mobiltelefonunkkal a rögzítést ki-be kapcsolhatjuk és a közvetített képet nézhetjük, illetve fix elhelyezés esetén mobiltelefonunkon kontrollálhatjuk a mini kamera látóterét.

mobiltelefonos applikáció segítségével is megfigyelheti a helyiségeket

Annak köszönhetően, hogy a minikamera tápellátása folyamatos, akár egy éven keresztül is megfigyelheti vele a házát, lakását, irodáját vagy raktárát!

A mozgásérzékelő paraméterei állíthatók. A minikamera csak akkor kezd el felvételt készíteni, ha mozgást észlel. Továbbá egy mobiltelefonos applikáció segítségével is megfigyelheti a helyiségeket. A felvétel a lehető legjobb minőségű, valósághű színekkel és minőségi hangfelvétellel.

 Ár: 75.000 Ft-tól

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com