Hangrögzítők

Kém szaküzletünk kínálatában számtalan mini lehallgatót és kém diktafont talál a hosszú üzemidejű lehallgatóktól a ruházatba varrható mini hangra aktiválódó poloskákig.

Lehetőség van egyedi vagy kis szériás lehallgatók, GPS nyomkövetők gyártására is.

Megcsalják? Meglopták? Van megoldás!

DC-140 Prémium kategóriás, 1 hónap üzemidejű lehallgató készülék

DC-140 Prémium kategóriás, 1 hónap üzemidejű lehallgató készülékDC-140 Prémium kategóriás, 1 hónap üzemidejű lehallgató készülék

A piacon egyedülálló, kizárólag a mi kínálatunkban megvásárolható egyedi gyártású, hosszú üzemidejű, hangra aktiválódó, válogatott minőségi alkatrészek felhasználásával
legyártott mini hangrögzítő poloska. A lehallgatókészülék műszaki paramétereiben és minőségében messze kiemelkedik a hazánkban, vagy külföldi kém-boltokban megvásárolható kommersz kínai, sorozatgyártásban gyártott lehallgató eszközöktől.

Üzemidő típustól függően 7 nap-tól az 1 hónapig terjed.

Bővebben…

Távvezérlőbe rejtett mini lehallgató

Távvezérlőbe rejtett mini lehallgatóHangra aktiválódó mini hangrögzítő, kiváló és gyors megoldás jegyzetek, megbeszélések rögzítésére. A mikrofon érzékenységének köszönhetően a lehallgató készüléket zajos környezetben is használhatja. A mikrofon érzékenységének hatótávja egyedülálló, 10-15 méter.

Hordja kulcscsomóján feltűnésmentesen, hogy mindig kéznél legyen!

Bővebben…

DC-1123 ruházatba varrható mini lehallgató készülék

mini lehallgató poloskaA saját gyártású, egyedi mini hangrögzítő poloska kiváló választás gyermekek felügyeletére.

Ruházatba és táskába egyaránt bevarrható, köszönhető a speciális, nagy érzékenységű mikrofonjának.

A mini hangrögzítőt különösen ajánljuk magánnyomozati és rendvédelmi szervek nyomozati munkájához. Külső mikrofon csatlakozással is megvásárolható.

Bővebben…

Kulcsba rejtett mini hangrögíztő lehallgató

” akár az asztalra is kirakhatja”
Piacon egyedülálló minőségi rejtett  hangrögzítő készülék, 2 év bolti garanciával.
Kulcs formája esetenként teljesen azonos küllemre más Japán gyártó motor illetve gépkocsi kulcsaival. Rejtett hangrögzítő kézbevételkor egy szakember számára sem azonosítható.

Bővebben…

TR-07 SD USB mini lehallgató poloska diktafon

TR-07 SD USB mini lehallgató poloska diktafonA pendrive mini hangrögzítő diktafon használata egyszerű, nem igényel semmiféle szakértelmet vagy szoftveres installálást a számítógépén. A mini diktafon funkcióit tekintve kettős: memóriatárolóként és mini hangrögzítőként is használhatja.

A mini rögzítő felvétel indítása egyetlen kapcsolóval történik. A mini hangrögzítő a felvett hanganyagot időbélyeggel látja el.

Bővebben…

USB lehallgató készülék

Standard USB lehallgató készülékA standard USB hangrögzítő, amit használhat adattárolásra és mini diktafonként is.

Hatékony és gyors megoldás jegyzetek, megbeszélések azonnali rögzítésére.

A mini lehallgatót hordja kulcscsomóján, hogy mindig kéznél legyen!

Bővebben…

SIM Kártyás lehallgató készülék, GSM poloska 

SIM Kártyás lehallgató készülék, GSM poloska A GSM poloska használata egyszerű. Elegendő, ha bármilyen telefonszolgáltató által használt aktív SIM kártyát behelyezünk a lehallgató készülékbe. Ezt követően egy mobiltelefonból ha felhívjuk a benne lévő SIM telefonszámát, az mindenféle fény- és hangjelzés nélkül fogadja a hívást, és közvetíti a környezetében zajló beszélgetéseket.

A hívás befejezése után a GSM lehallgatás automatikusan alvás módba kapcsol.

Bővebben…

Standard magánnyomozó szett

magánnyomozó szett

A magánnyomozó szett minden olyan prémium kategóriás eszközt tartalmaz, amelyek segítségével bármilyen komolyabb technikát igénylő nyomozati munka elvégezhető.

A szettben található készülékek teljesítménye és minősége kategóriájukban külön-külön is a legmagasabb szintet képviselik.

A szett tartalma:

  1. DC-140 1hét/ hónap akkumulátor üzemidejű, hangra aktiválódó lehallgató.
  2. HD-kulcstartó rejtett-kamera rögzítő, valós HD felbontással és ACC mikrofonnal.
  3. Valósidejű GPS nyomkövető, 1 hét akkumulátor üzemidővel, havidíj mentesen.

Ár: 299 000 Ft

Különböző webáruházakban olvasható, hogy a lehallgató készülékek akkumulátora több hétig vagy akár 1 hónapig is kitartanak készenléti állapotban. Ezek az információk köszönőviszonyban sincsenek a tényekkel. Ezek kizárólag a vásárlók megtévesztésére szolgáló adatok, mert ugye ki lesz az aki vissza küld egy terméket xy országba, vagy egy olyan webáruházba, ahol nincs kapcsolattartó és nincs semmiféle elérhetőség.

Leteszteltünk néhány ilyen készüléket és arra jutottunk, hogy a standard kínai kémcuccok amiket néhány tízezer forintért lehet megvásárolni azok pontosan tükrözik minőségükben azt a a néhány tízezer forintot. Egy minőségi mikrofon, amit gyártás során felhasználunk az önmagában annyiba kerül mint 1-2 db kínai, sok esetben tűzveszélyes kacat. Ezért is szoktuk javasolni, hogy érdemes a már meglévő “nem bevált” készüléket ha van önnek olyan… összehasonlítani a kém boltunkban megvásárolható saját eszközeinkkel.

Lehallgatás felhasználása

A lehallgatás nagyon hatékony információszerzési mód, és a mai világban már nem csak titkos-ügynökök használhatják. Nem hisz a párjának vagy a munkásainak? Ebben az esetben pont a lehallgatás segíthet önnek, hogy megtudja az igazságot.

Lehallgatás csoportosítása

Különböző lehallgató készülék ​létezik, és mindegyik más elven működik. Tekintse meg a lehallgatás elosztását:

  • GSM lehallgatás.
  • Rádiós lehallgatás.
  • Távolsági lehallgatás.
  • Lehallgatás falon keresztül.

GSM lehallgatás
A GSM lehallgatás SIM kártya segítségével működik, amelyen keresztül hangot sugároz. Fő előnye a könnyű használata, és a korlátlan hatótávolsága. Elegendő a GSM lehallgató készüléket a kívánt helyiségbe helyezni és szükség esetén mobiltelefonnal rákapcsolódni. Termékeink közt többféle SIM kártyás lehallgató készüléket talál, és lehetőség van egyedi készülékek gyártására is.

Rádiós lehallgatás
A rádiós lehallgató készüléket a GSM poloskához hasonlóan a kívánt helyiségbe kell elrejteni. A rádiós lehallgató készülék saját adóállomással rendelkezik, amely az észlelt hangot a kiválasztott VHF illetve UHF sávon sugározza a távoli készülékbe. A rádiós poloskák hatótávolsága 500 méter.

Távolsági lehallgatás
A távolsági lehallgatást olyan esetben veheti igénybe, amikor olyan helyiséget akar lehallgatni, ahová nem ér el. A kínálatunkban parabolás távolsági lehallgató készülékeket találhatók, elég a kívánt helyiség felé irányítani a parabolát és 400 méter távolságból hallgathatja le a kívánt helyiséget.

Lehallgatás falon keresztül
A falon keresztül való lehallgatás a fal túloldalán keletkezett hangok lehallgatásához szolgál. A készülék egy szondával van ellátva, amelyet a falhoz kell tenni, az erősítő segítségével a hang a fülhallgatón keresztül hallgatható illetve vevőkészülékkel rögzíthető. A fal túloldalán hallható hangok lehallgatására szolgáló készülékek 2000x erősíthetik fel a hang erősségét.

Távoli helyiségek lehallgatásához használatos készülékek
Amennyiben távoli helyiségeket, irodákat szeretne lehallgatni a legjobb választás az RF és a GSM poloskák használata. A poloskák kiválasztásánál fontos meghatározni milyen hosszú időre akarjuk készenlétben tartani a poloskákat. A minőségi poloskák áramkörhöz csatlakoztathatók, így önnek nem fog problémát jelentenie a poloskák akkumulátorkának a feltöltése. Ebben az esetben előre álcázott lehallgató készüléket választhat, illetve készíttethet velünk egy újat.

Nincs lehetősége áramkörhöz kapcsolni a lehallgató készüléket?
Amennyiben szüksége van a poloska minél további működésére, lehetőség van egy meglévő műszaki cikkbe való beszerelésére, és így a lehallgató készülék üzemideje korlátlan lesz.

Eladó rejtett kamerák, eladó minikamerák, eladó lehallgató készülékek, eladó lehallgató poloskák, eladó mini hangrögzítők nagy választékban kém boltból valós raktárkészletről garanciával!

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com