USB mini hangrögzítő lehallgató SD bővítéssel

mini diktafon USB

 

USB mini hangrögzítő lehallgató SD bővítéssel128 GB-os mini SD kártyával a piacon egyedülálló, 2300 óra memóriakapacitás érhető el.
A mini lehallgató készülék üzemideje egy töltéssel: 18 óra!

Nagyon fontos kiemelni, hogy a lehallgató készülék memória kapacitás nem egyezik meg az egy teljes feltöltéssel való üzemidővel ami ebben az esetben 17 óra. A mini hangrögzítő lehallgató poloska AGC erősítő elektronikájának köszönhetően a távoli beszédnél az erősítést automatikusan érzékenyebb fokozatba állítja, alkalmazkodva ezzel a halkabb, távolabbi beszédhez, közeli hangoknál pedig a háttérzajok kiküszöbölése és a torz felvételek elkerülése végett az erősítést csökkenti a megfelelő jelszintre.

A lehallgató készülék további nagy előnye a gyors akkumulátor feltöltési idő, ami 3 óra. A lehallgató poloska használható fix tápfeszültségről ami lehet a hozzátartozó töltője is. A mini hangrögzítő használta egyszerű, nem igényel semmiféle szoftver-installálást a számítógépén, vagy különösebb szakértelem sem kell hozzá: bárki könnyedén használhatja.

A mini lehallgató készüléken egyetlen kapcsoló található, amivel a mini hangrögzítőt bekapcsolhatjuk és felvétel végén ugyanezzel a kapcsolóval ki is kapcsolhatjuk. A felvett hanganyagot a lehallgató készülékről USB porton keresztül tudjuk menteni, vagy igény esetén azt archiválni, WAV-formátumban. A felvett anyagot lejátszhatjuk Windows vagy IOS rendszeren is, akár USB csatlakozóval rendelkező autórádión, vagy a formátumot felismerő LCD televízión. A lehallgató készülék belső akkumulátora házilag nem cserélhető.

Mini USB hangrögzítő

Előadások, megbeszélések, jegyzetek hatékony és gyors rögzítésére nélkülözhetetlen.További hatalmas előnye, hogy normál memóriakulcsként is használhatjuk MP3 vagy bármilyen adatok tárolására. Hordja kulcstartóján diszkréten, hogy mindig kéznél legyen!

Ár: 45 000 Ft ( jelenleg nem elérhető)

Fontos tudnivalók a hangrögzítő kiválasztásához

A hangfelvétel minősége

A legfontosabb tulajdonságok közé tartozik a hangrögzítő érzékenysége és a felvétel minősége. A mi kínálatunkban található hangrögzítők alkalmazkodnak a különböző távolságokhoz, amelyek minőségét letesztelheti a különböző távolságokból felvett hangmintákkal, amelyeket meghallgathat és értékelhet. Ezzel is szeretnénk meggyőzni Önt, hogy nálunk nem vásárol zsákbamacskát.

Gyors és egyszerű bekapcsolás

Amennyiben például előadások rögzítéséhez használható diktafont keres, az egy gomb megnyomására való aktivációs nem olyan fontos. De ha diszkrét diktafont keres, amellyel titkos hangfelvételt szeretne készíteni, és gyors aktiválásra van szüksége, vigyázzon, hogy a diktafon csupán egy gombnyomással legyen aktiválható. Ebben az esetben jobb a manuális (ON / OFF) kapcsoló a digitálissal ellentétben. A manuális kapcsolót egyszerűen aktiválhatja a zsebébe rejtett diktafonon, és biztos lehet abban, hogy a hangfelvétel rögzítés elindult. Az összes diszkrét hangrögzítőnk manuális kapcsolóval ellátott. Egyszerű kézmozdulattal leellenőrizheti, hogy a diktafon aktivált állapotban van-e. Ilyen nagyon jól kialakított kapcsolási rendszerrel rendelkezik pl. DC-140 prémiumkategóriás mini hangrögzítőnk.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com