Laptop töltőbe rejtett kamera

Laptop töltőbe rejtett kamera rögzítő

Laptop töltőbe rejtett kameraA mini kamera elhelyezkedése variálható. pl: egy polcon vagy asztalon elhelyezve minimális tér is elegendő a minikamera pozícióba állításához.

Otthonában és irodájában még avatott szakemberek számára is teljesen észrevehetetlen. A rejtett kamera hálózatra csatlakoztatva időkorlát nélkül használható, online-nonstop üzemben. A töltőbe rejtett kamerát online-internetes felületen távolról figyelhetjük és annak összes funkcióját online vezérelhetjük, programozhatjuk. A rejtett kamerának számtalan beállítása elérhető, mozgás-érzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje 1-3 percig állítható, és a mozgás érzékelésének érzékenysége is több lépcsőben variálható. A rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az ún. memória felülírás, vagy gyűrűs rögzítési módot alkalmazni.

Egy mobiltelefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben. A töltőbe rejtett kamera a felvételeket időbélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan visszakereshetjük a felvételeket. A rögzítő egységben speciális mikrofon van elhelyezve, ami a hangot 10-15 méterről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé külön minihangrögzítő megvásárlására.

Valós idejű, online kép- és hangfelügyelet, teljes távvezérlés, mozgás, hang, időre programozott vagy folyamatos felvétel indítás, készülék ki- és bekapcsolása. Belső akkumulátorral 10 óra üzemidő egy töltéssel (opcionális).

Hangfelvétel: 8-10m-ről

További funkciók:

  • Mozgásérzékelés rögzítés és annak érzékenységének beállítása.
  • Előre, időre programozott felvételi idők.
  • Előrögzítés konfigurálása.
  • Választható mp/képkocka: 30-60 fps.
  • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód.
  • Pontos dátum/idő beállítás.
  • Memóriakártya formázása.
  • Mikrofon ki/be kapcsolása.
  • Memória felülírás funkció ki és bekapcsolása. Nem szükséges rendszeres időközönként a memória kártyát törölni, mert a készülék felülírja  legrégebbi felvételeket.

 Ár: 280 000 Ft

Nehéz beállítani az IP kamerás lehallgató készüléket?

Az általunk kínált IP minikamerák többsége intelligens P2P funkcióval ellátott, amelynek köszönhetően a beállítás egyszerűvé válik a laikusok számára is. A P2P funkcióval ellátott IP kamerákhoz ingyenesen jár egy okostelefonos applikáció is, hogy kényelmesen szemlélhesse a minikamera környezetében zajló eseményeket. Az IP minikamerák ​lakások, éttermek, irodák és más helyiségek hatékony biztonsági elemei. Az IP kamera teljesen álcázott, és távolról megtekintheti, mi történik a megfigyelt irodákban. Vagy olyan környezetben ahová az adapterbe rejtett kamera könnyedén elhelyezhető.

Lehetőség van egyedi megrendelések esetén egyedi eszközök legyártására is. Pl.: Sapkába rejtett kamera, routerbe rejtett kamera, vagy akár mikróba rejtett kamera. Gyakorlatilag bármilyen műszaki berendezésbe ami az elektromos hálózatra van csatlakoztatva. Egyik slágertermékünk az órába rejtett kamera, ami kifejezetten ajánlott otthoni vagy irodai megfigyelésekre. Installálása egyszerű: néhány perc alatt üzembe helyezhető.

Kém boltunkban szakembereink pillanatok alatt beállítják telefonját, vagy tablet készülékét az online kamera távoli megfigyelésére.

Szaküzlet: H-2120, Dunakeszi, Fő u.115.
Tel.: +36 20 399 1387, +36 20 925 2406
E-mail: info@poloska.com